Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797623#p2797623]stardust81 napisao:[/url]Mili moji, evo dok pisem ovo, a ruka mi drhti... -Barabo jedna, ovakvog si čoveka našao da falsifikujes...

Ja za sat vremena odlazim put Češke. Sledeće javljanje je odande ;)
C ya! :hyper:
Srećan put! :love:

Ja sam se švrćkao s ćaletom po Šumadiji, te nisam stigao da se vidimo, jebiga. Šaljem pozdrav preko žice :hug:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Preskočio sam popodnevnu dremku.
To je kad sam ja u pitanju, nepojmljivo dešavanje.
By Kragi
^ :smeh:

Evo, dete mi rece da je mislio da sam mnogo ozbiljniji, odnosno da bar takav utisak ostavljam na chatu.
Ne mogu ja da budem strog daddy pa to ti je!!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ajde da se malo iskuliramo sa objavljivanjem šta vam je rečeno u u2u.
Krenem danas do Plaze sa namerom da kupim to sto sam zamislio. U centru mi, na ulici, prilazi zena srednjih godina (50ak po mojoj proceni), pristojnog izgleda sa molbom da joj nesto sredim u smartfonu i izgovorom da se bas ne razume u nove tehnologije.
Ok, nije frka, nije da sam samo predusetljiv po prirodi vec je i red ispostovati damu. Dzentlmen bio, dzentlmen ost'o.
Ubada ona prstom FB MSG, otvara razgovor u kojem je, izmedju ostalog, dobila sliku od doticnog pa bi sliku da sacuva a doticnog da blokira. Pomenuti je inace na slici u gacama, ima lepu gradju i bez obzira sto slika obuhvata samo telo od kolena do ramena, jasno je da je rec o mladom muskarcu. Pokusavam ali nece a onda shvatim da nema net, problem resavamo tako sto ja ukljucim tetering pa je nakacim na moj "wifi".
Krece novi niz pitanja uz pristojno izvinjenje ako smara " a kako muzika, a kako viber, a kako da prebaci ovo ovde?".
Kontam nista od planova i Plaze, nebitno je uostalom kad sam vec poceo da jedem govna ae da idem do kraja.
Za pocetak predlozim da sednemo na obliznju klupu, dogovorimo se da nema persiranja i prica krece. Skidam ja playere, app za organizaciju datoteka, objasnjavam kako funkcionise viber i sve vreme razmisljam da li da to uradim. Deluje zdravorazumno, na prvi pogled bez nekih poremecaja licnosti (koliko god da sam sposoban da procenim) pa ok sto i ne bi startovala nekog na sred ulice. Prijebalo joj se jednostavno. Onda krece prica na 100 tema do toga sta ko radi i cime se bavi pa do porodice, dece (kurac, ja se naravno ne autujem :D ).
Blam me, ne mogu zeni da ponudim sex iako mi je jasno da ga zeli.
Razmenimo i telefone u medjuvremenu. Navalentna je na neki pristojan nacin a ja krele bagujem.
Doslo vreme da se rastajemo, ja sam sad vec siguran da to ne zelim a ona je verovatno izgubila strpljenje i digla ruke od pedera. :smeh: Ok imam ja broj, ali mi je situacija vise nego nestvarna da bih je tako lako propustio.
Predlazem da odemo na pice, ako nista drugo to je najmanje sto mogu da ponudim, na sta ce ona "Mozemo i do mene, svakako sam tu blizu"

I pokidao sam je od kurca, sto je realno i htela. :D

I jos uvek ne mogu da dodjem sebi. Nerealno. Pricam sa nekim str8 drugarima. Da, nerealno.
Luzeri, peder sam a dozivim vasu sexualnu fantaziju. :smeh:

Kakav dan.

Zovem Galeta malo pre. Ja se u to cvece ne razumem bas ali "posalji na tu i tu adresu neki pristojan buket pa cemo se raskusurati sutra".

Dzentlmen bio, dzrntlmen ost'o.
Korisnikov avatar
By gossip
kupovao sam koleginici fizioloski rastvor,spric i iglu....apotekarka mi je rekla "nemojte svoju iglu da delite sa drugima i uvek koristite novu" :lol:
Stojim u redu pred bankomatom. Ispred mene tip od nekih 45 godina, vretenastog tijela pa mu malo buljim u dupe. Pogled mi padne na ekran bankomata, a na njemu njemackim jezikom ispisan tekst. Malo se bavim razmisljanjem dal je tip "nas" ili "njihov", ali na osnovu dupeta nista ne mogu zakljuciti, a on ne progovara.

Nakon 5 minuta on napokon zavrsava i staje sa strane kako bi ubacio karticu u novcanik. Dobijam odgovor nakon sto je sebi promrsio u bradu: "Kako nema nista, jebemmumater!"

Kriza udarila i po svapskom dzepu? :nerd:
Listam portale uz kaficu kao i obicno ujutru. Najvise volim trash, ali pogledam i ozbiljnije novine barem svaki treci dan.
Jutros mi upade u oci (a to je vjerovatno trend vec duze vreme) da i "ozbiljnije" dnevne novine zapocinju vijesti sa fotkama sa Instagrama i vijestima sa drustvenih mreza.
Kod nedeljnika je malo bolja situacija, ali i oni kroz clanak provuku brojne gluposti i koriste svakakve izvore.
Kakvi smo mi to ljudi? :cupakosu:
Malo pre jeli u pekari. Unutra vec tip sa nekom ribom, klima mi glavom kao javlja se. Kazem - Zdravo.
Zavrsavaju pre nas, on prolazi pored stola, potapse me po ramenu i kaze - Brate, vidimo se.
Kazem - Vazi

Da me jebes ne znam ko je. Od 30 ljudi koji mi se jave u gradu ja bar 15 nemam pojma ko su.
By Kragi
Ja recimo stvarno nisam znao da ne smem da kazem da mi je neko kroz privatne poruke rekao da je paranoja ili da nikoga ne poznaje ili sta god. Ok, podatke koji se ticu identiteta ne racunam - ono tipa ime, prezime, adresa i sl. I stvarno sam mislio da je prakticno zabranjeno samo kopiranje ili printscreen poruka a realno posle svih godina provedenih ovde, takav utisak nije tesko steci.
No ok, ako pravilo kaze tako ja lepo iskljucim poruke pa ne mora niko ni da pise, niti generalno treba kako ne bi bilo da ja bilo koga navlacim na pricu cak i kada mi se prvi obrati i kada sam za istu, najblaze receno, nezainteresovan. :D
A i mislim da sam tansparentan koliko toliko pa ko hoce da me kontaktira nadje nacin i van foruma.

Sve poruke koje kao subject ne sadrze "nesto" automatski se brisu. Realno, zabole me.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Popela sam se na pogrešnu planinu kao oni slovački desničari! Planina je postala dom za s uma sišavše!
  • 1
  • 975
  • 976
  • 977
  • 978
  • 979
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!