Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796513#p2796513]heksagon123 napisao:[/url]*DENI* mislim da je ovo što si upravo napisala /o vrlo uvredljivo. Mislim da je bilo dovoljno napisati ftm dečko ili trans dečko i svi bi shvatili. Predstavljanje ljudi kroz njihove spolne organe mi je nešto najodvratnije što postoji na kugli zemaljskoj. Niti je žena samo pička njena, niti je muškarac samo prutić njegov, stoga bitte, ne omalovažavajte ljude tako.. a što se tiće tog pedera, živa žalost sa obzirom kako govori o svom dečku, očito je obični fetišist, ništa drugo, ali svakom njegovo po izboru. Meni je to odvratno. Ali to sam samo ja.+ lik je biseksualac

Ne provocirajte bgdlezbachu jer znate već njen odgovor. Da sazna da se zaljubila u ženu sa polnim organom muškarca, ostavila bi ju, jer u tom slučaju radi se o običnoj prevari. A sada ću i reći zašto. Postoje panseksualci kojima nije toliko bitna poveznica tijelo spol,a postoje i drugi kojima je itekako bitna ta poveznica i da je sve što se tiče toga u skladu, osoba koja to prešuti- laže i zato se radi o prevari, stoga mora bit spremna i na to da bude momentalno ostavljena već na prvom dejtu jer takve ozbiljne stvari se govore odmah i ne razumijem čemu zavaravanje i te trans žene, ona jadna laže samu sebe i troši dragocijeno vrijeme.
Slika
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796513#p2796513]heksagon123 napisao:[/url]*DENI* mislim da je ovo što si upravo napisala /o vrlo uvredljivo. Mislim da je bilo dovoljno napisati ftm dečko ili trans dečko i svi bi shvatili. Predstavljanje ljudi kroz njihove spolne organe mi je nešto najodvratnije što postoji na kugli zemaljskoj. Niti je žena samo pička njena, niti je muškarac samo prutić njegov, stoga bitte, ne omalovažavajte ljude tako.. a što se tiće tog pedera, živa žalost sa obzirom kako govori o svom dečku, očito je obični fetišist.
Slazem se
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ako zena nije samo picka njena, sa cim se slazem, zasto onda toliko harangirate protiv zena bez picke ? Osporavate da su zene, a narocito da su prave lezbejke.
Mnogo vi to laicki i onako proizvoljno postavljate svoje teorije, vise onako po svom licnom ukusu i shmeku.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da. Eto, Zlatna Pica, samo ime joj kaze, jeste Pica, a nema picu, vec kitu. I sta joj fali ? Nista. Ne samo da je sa tom kitom Pica, nego je Zlatna Pica. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796718#p2796718]*deni* napisao:[/url]Pa ako zena nije samo picka njena, sa cim se slazem, zasto onda toliko harangirate protiv zena bez picke ? Osporavate da su zene, a narocito da su prave lezbejke.
Mnogo vi to laicki i onako proizvoljno postavljate svoje teorije, vise onako po svom licnom ukusu i shmeku.
Tu se nije radilo o tome uopće. Apsolutno mi je smiješno i ironično kad ljudi koji također nemaju pojma o transrodnosti niti kako poštovat transrodnu osobu krenu spočitavat nama koji otvoreno kažemo da ne bismo bili sa trans osobom, uz svo dužno poštovanje. Poštujem trans muškarce, dosta ih i poznajem ovako, što iz viđenja, što u stvarnom životu. Poštujem trans žene također, iako niti jednu ne poznajem. Samo, mislim da svaki trans dečko zna da recimo ako će biti sa straight ženom, mora joj reći dosta rano za to jer možda joj se neće svidjeti to što čuje, možda želi biološku djecu itd...Mi lezbijke, volim žene i ženski spol također u paketu, jako volim p*cku , baš JAKO i naš cijeli seksualni život se vrti oko toga. Ja sam obožavatejica P*cke , eto. :) ...
Vjerujem da isto vrijedi i za bgd lezbachu, i stoga bih na adekvatan način to objasnila trans djevojci i ponudila prijateljstvo , u nekom paralelnom svemiru da naletim na nju, mada čisto sumnjam ovako u stvarnom životu da će se to ikada dogoditi . I tu nema transfobije, stvar je samo ukusa, tvoje prirode i tako dalje. Nekome je dovoljna visina ili boja kose da nekoga odbije. Meni je ovo jednostavno jako bitno, i to nema veze sa time da li trans žene doživljam kao žene ili ne.

Andre87 napisao:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796513#p2796513]heksagon123 napisao:[/url]*DENI* mislim da je ovo što si upravo napisala /o vrlo uvredljivo. Mislim da je bilo dovoljno napisati ftm dečko ili trans dečko i svi bi shvatili. Predstavljanje ljudi kroz njihove spolne organe mi je nešto najodvratnije što postoji na kugli zemaljskoj. Niti je žena samo pička njena, niti je muškarac samo prutić njegov, stoga bitte, ne omalovažavajte ljude tako.. a što se tiće tog pedera, živa žalost sa obzirom kako govori o svom dečku, očito je obični fetišist.
Slazem se
Zato sam i došla, drago mi je da se netko složio samnom po pitanju ove teme, a posebno što si to ti Andre87 čije mišljenje je ipak najvjerodostojnije ovdje.
By Bgd Lezbacha
[quote="[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 8#p2796788]heksagon123"]

Tu se nije radilo o tome uopće. Apsolutno mi je smiješno i ironično kad ljudi koji također nemaju pojma o transrodnosti niti kako poštovat transrodnu osobu krenu spočitavat nama koji otvoreno kažemo da ne bismo bili sa trans osobom, uz svo dužno poštovanje. Poštujem trans muškarce, dosta ih i poznajem ovako, što iz viđenja, što u stvarnom životu. Poštujem trans žene također, iako niti jednu ne poznajem. Samo, mislim da svaki trans dečko zna da recimo ako će biti sa straight ženom, mora joj reći dosta rano za to jer možda joj se neće svidjeti to što čuje, možda želi biološku djecu itd...Mi lezbijke, volim žene i ženski spol također u paketu, jako volim p*cku , baš JAKO i naš cijeli seksualni život se vrti oko toga. Ja sam obožavatejica P*cke , eto. :) ...
Vjerujem da isto vrijedi i za bgd lezbachu, i stoga bih na adekvatan način to objasnila trans djevojci i ponudila prijateljstvo , u nekom paralelnom svemiru da naletim na nju, mada čisto sumnjam ovako u stvarnom životu da će se to ikada dogoditi . I tu nema transfobije, stvar je samo ukusa, tvoje prirode i tako dalje. Nekome je dovoljna visina ili boja kose da nekoga odbije. Meni je ovo jednostavno jako bitno, i to nema veze sa time da li trans žene doživljam kao žene ili ne.

Kao da sam ja pisala post, od reci do reci :) :kiss:
Korisnikov avatar
By Macan86
nemojte opet da vodite temu u tom pravcu,diže mi se kosa na glavi od nekih postova koji su ovde prosipani pa maknuti.ajde se svi iskulirajte malo sa ovom temom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nema ,zaista , potrebe ponavljati se, sve je receno, tu su i prilozi iz Recycle bina koji fale, diskusija je zakljucena, sve je legitimno.
Posajetovala sam se ja sa jednom meni dragom osobom, ta osoba valjda nikad nikoga u životu nije povrijedila, diplomacija na razini samo ću napisat komentare osobe.

osoba: brzo, brzo, ajde, gubim grofoviju
ja:-----
osoba: pa malo ste mi nejasne sad. Jeste li lezbijke samo zato što vas privlači spolni organ ili je to ipak malo kompleksnije? A naravno da su burno reagirale kad je to osobna stvar. Šta se čudite sad.
ja:......
osoba: Kako ste uopće došli do toga?
ja: .....
osoba: Ne kužiš. Zašto ste im to uopće išle pričat?
ja: .......
osoba: Možda su shvatile da ih muškarci više neće zanimati u budućnosti. I zašto vas je to toliko iznerviralo? Baš je jako bitno kako će se tko etikirati u kojoj fazi života?
ja: ....
osoba: Vi proserete svašta :D , Ali zašto objašnjavati ljudima išta. Ono kao "Ja ću ti reći što ti zapravo osjećaš."
ja: good point
osoba: ja ti kažem - tvoja izravnost izgleda kao agresija, zato je bitno razgovor voditi suptilno i nenamteljivo.
Ni jednom, zašto si ti pomislila?
Volim i ja tebe :calista:
Ne boj se za nas, nećemo smetat , pogotovo na ovakvoj temi.
to je to šta se tiče tebe urbana- nemam ti šta kazat više, ne komentiraj moje postove.
........................................................................................
a šta se tiče trans ljudi, njima se ispričavam za uvrede iz shit what cis people say, mea culpa.
Izvađeno iz konteksta, izgleda još gore.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797000#p2797000]heksagon123 napisao:[/url]a šta se tiče trans ljudi, njima se ispričavam za uvrede iz shit what cis people say, mea culpa.
Izvađeno iz konteksta, izgleda još gore.
celi kontekst pominjanja trans ljudi na onoj temi je prebačen u shit cis people say. hoću da kažem, izvukao je korvin sve kako treba. izgleda kako je izgledalo na originalnoj temi.
Treba mi pomoć i saveti

Imam vezu sa momkom već tri godine, Medjutim oduvek sam volela lepo žensko telo, ali sam sada baš Intezivno počela da primećujem i maštam mnoooogo,čak i u seksualnom smislu.
Prema momku ću da budem iskrena, 24 mi je godine i sa njom sam izgubila nevinost. Ne kajem se, tada mi se sviđa zaista.
Međutim, Nekad mislim da se bojim priznati sebi ovu stranu,pa sam i dalje sa njim. Generalno, to nije nikad dolazilo do izražaja sve do ove godine.

Volela bih se više edukovati o tome, jer ne želim ničija osećanja da povredim,samo zato što bih ja da se preispitam malo.

Oduvek sam dobijala komplimente od devojaka za liniju (vežbam) i stil oblačenja, ali nikad nisam primetila da neka želi nešto više.
Ne znam ni kako sama sebi da pomognem.
Ne znam ni kako izgleda kada bi me neka devojka želela.
Počela sam da gledam više devojke, oslobodila sam se ali nekako kao da one mene ne gledaju ili mi se čini tako. Doduše ne znam nigde ni mesta gde izlaze u Novom Sad-u, pa sam primetila kada prodajem gradom otkinem na devojku koja se obuče kao muško, ali ako mi ne uzvrati pogled rastužim se malo.

Srdačno vam se zahvaljuje čupa unapred za sve one koji mi budu odgovorili. ❣️
Pa Čup a,prvo što mogu da ti kažem je da se opustiš i da ne zbunjuješ sebe idejom da mora da te privlači samo jedan pol.Sasvim je ok ako te privače i devojke i momci i to je sasvim validna seksualna orjentacija...ne znači da moraš tu da biraš,jednostavno pusti da se stvari odvijaju prirodno i ne opterećuj se time kog pola je osoba koja te privlači trenutno.
Ako ti je lepo sa tim dečkom sa kojim si trenutno uživaj u tome dok traje...ako ti se čini da te devojke privlače više nego on jednostavu eksperimentiši i sama proceni šta ti više odgovara.Sekualitet je lična stvar,niko ne može da ti kaže šta će ti biti lepše i šta će ti više prijati,jednostavno probaj,sama proceni šta ti trenutno više odgovara i znaj da kako god da ispadne sve je ok.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!