Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Tica
Ljudi molim vas, može li mi neko reći da li vojnu akademiju može upisati devojka sa 23 godine? 2018te ću imati 23
Da znam imam li ikakve šanse?
By Sixto
Pravo mesto za pitati tako nesto.
By AeonS
Brzinska google pretraga: http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=28756" target="_blank

Uslovi za upis prošle godine

USLOVI KONKURSA:

Kandidati treba da ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa.

OPŠTI USLOVI KONKURSA:

 - da su državljani Republike Srbije;
 - da su zdravstveno sposobni za školovanje, što utvrđuje nadležna vojnolekarska komisija;
 - da se protiv njih ne vodi krivični postupak ili postupak zbog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti, odnosno da nisu osuđivani za takva dela kaznom zatvora u trajanju dužem od šest meseci ili kaznom maloletničkog zatvora ili im nije izricana zavodska mera.

POSEBNI USLOVI KONKURSA:

 - da su rođeni 1995. godine, ili kasnije;
 - da su završili četvorogodišnju srednju školu ili
 - da pohađaju IV razred srednje škole.

Možeš i da ih kontaktiraš: http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=1542" target="_blank
By Tica
Da li je najbolje da zovem ovaj broj gde je odsek za pitanja kadeta i slušalaca? Mada nisam ni kadet ni slušalac. Hvala puno mi znači, i znam ja te uslove, nema šta nisam guglala, ali je neki napisao da je moguće možda uz neku molbu napismenu, znate li nešto o tome i kako se to i kome piše?
By Tica
Bilo kako bilo, ja na druge forume nisam uspela da se ulogujem a i gde jesam nisam našla gde se piše pitanje npr na ana.rs
By AeonS
Pošalji mail prodekanu i studentskoj službi (to za kadete i slušaoce), nema veze što nisi student još uvek. Samo lepo objasni situaciju.
By Tica
Aeons tebi hvala do neba. A ja tek sad vidim da se ovaj forum zove gay forum, pa dal su stvarno ovde svi gejevi ili? :D nema, ja kad nađem nađem. Jeb sam se u .... :D pitacu još nešto ako zatreba
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tico, mojne se femkaš i praviš naivna, čuj kao nisi videla da je LGBT forum, a na 25 mesta tokom procesa prijavljivanja ti je pisalo gay-serbia. :D
By Tica
Sigurno da sam videla očima ali znaš ono kad vidiš nešto ali ne konstatujes. Prodjes pored osobe koju poznaješ, vidiš je, al si odsutan, pa joj se ne javis jer si u mislima negde drugde a ona misli namerno se nisi javio. Bar se meni to dešava. :D jel sam jedina? A možda sam i previdela kao Guy Serbia. Hahaha a ozb, svi na ovom forumu su gejevi ili se sprdate?
By Tica
Kako bre da se čuvam od tebe kad si muško a gej si, ne možeš da me jebes. Ne znam sta drugo možeš.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ma ne smejem se tebi, nego taj deo sa nerazumevanjem me trigerovao. Znaće ostali. :lol:
By Tica
Ej ljudi moji...kad sam već ovde...objasnite mi kako vam je sladje muško pored silnih dobrih pičaka među kojima sam npr i ja :D ili to radite neki malo iz dosade i zbog samoće pa kao daj šta daš? Ili je to stvarno neka privlačnost baš... nikad mi to nije bilo jasno... napominjem da vas ništa time ne diram... ne zanimaju me apsolutno gejevi da ih jurim i bijem boli me cupi. Nego mi bas pojasnite to kad sam već ovde
Korisnikov avatar
By tajfun983
Previse sexualnih fraza prema mom poznavanju zenskog rijecnika, ali mozda si samo otvorenija prema nama kao BO populaciji.
By Tica
Ne znam, možda mi je prešlo od bivšeg , on je govorio dobra si pička hahaahha voli da bude vulgaran ponekad. Pa i ja :D
By Tica
Pa nisam znala očigledno...ja sam majstor da nešto zajebem. Pa se još onda pojavim na gej forumu i otvorim temu vojna akademija ... haos
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!