Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ne znam da li smo imali ovakvu temu.

Već smo utvrdili da nam razne nepovoljne i sputavajuće okolnosti (homofobija, diskriminacija na svakom koraku, etc) često otežavaju svakodnevno funkcionisanje i da koristimo najrazličitije trikove da bismo neutralisali štetne posledice i tako preuzeli kontrolu nad stvarima koje najčešće izbegavamo.

Ali hajde sada da se osvrnemo i na neke manje (ali jednako bitne) ometajuće faktore koji nam smanjuju produktivnost i efikasnost.

Koje sitnice vam najviše smetaju u svakodnevnom funkcionisanju?
Da li imate neke unutrašnje okidače za stres koji po automatizmu prave probleme i blokade?
Kako uklanjate uzročnike tih "sitnih" stresova i da li uspevate da ih se zauvek oslobodite?
By Sixto
a sta je pitanje konkretno?
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790623#p2790623]Dark Walker napisao:[/url]

Ali hajde sada da se osvrnemo i na neke manje (ali jednako bitne) ometajuće faktore koji nam smanjuju produktivnost i efikasnost.
kapitalizam.
tj. ometajući je faktor da se ljudsko biće, da iskoristim the parlance of our times, treba optimizirati do maksimalne produktivnosti i efikasnosti odnosno, u prijevodu, eksploatirati do krajnjih granica izdržljivoga i preko njih.

najveći ometajući faktor mi je ideja kako je neprihvatljivo tražiti da radiš 8 sati dnevno, tijekom kojih se posvetiš poslu, a nakon toga imaš 16 sati slobodno, od kojih idealno ide 8 sati sna i 8 sati zabave, slobodnog vremena, obiteljskog života, čega već. tj. da sa svojih 8 sati poštenog i vrijednog rada 5 dana u tjednu više ne možeš računati na to da imaš normalan život, odnosno sredstva za pokrivanje troškova stanovanja, hrane, računa, kupovanja odjeće i sl., godišnjeg odmora, kulturnog života, odgajanja djece itd.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kad komp krene da gličuje dok radim nešto.

Kad ćale pokušava da me "suptilno" izmanipuliše da uradim nešto, ili kad krene da zabada nos tamo gde mu nije mesto.

Kad je neko za nešto glup, a pravi se pametan (pogotovo kad se radi o nauci, medicini i sl). Kad neka mlada mama koja je pročitala 3 bloga krene da mi kenja o vakcinama, evoluciji, globalnom zagrevanju ili GMO, na primer.

...
By AeonS
Kad ostane mrlja na zidu od ubijenog komarca.

Bilo koja izjava preCednika nam i njegove klape. Mislim da ovome doprinosi i iritantnti tabloidni stil pisanja naslovnica za novinske članke koji su prihvatili nekad ozbiljni portali kao Blic, B92, a sada vidim i N1 ide tim putem.

Ove dve pojave ne izazivaju toliko blokadu koliko osećanje gađenja koje bih opisao sa "Fuj"
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790626#p2790626]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790623#p2790623]Dark Walker napisao:[/url]

kapitalizam.
tj. ometajući je faktor da se ljudsko biće, da iskoristim the parlance of our times, treba optimizirati do maksimalne produktivnosti i efikasnosti odnosno, u prijevodu, eksploatirati do krajnjih granica izdržljivoga i preko njih.

najveći ometajući faktor mi je ideja kako je neprihvatljivo tražiti da radiš 8 sati dnevno, tijekom kojih se posvetiš poslu, a nakon toga imaš 16 sati slobodno, od kojih idealno ide 8 sati sna i 8 sati zabave, slobodnog vremena, obiteljskog života, čega već. tj. da sa svojih 8 sati poštenog i vrijednog rada 5 dana u tjednu više ne možeš računati na to da imaš normalan život, odnosno sredstva za pokrivanje troškova stanovanja, hrane, računa, kupovanja odjeće i sl., godišnjeg odmora, kulturnog života, odgajanja djece itd.
sve si reko. Aferim.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790652#p2790652]Hys. napisao:[/url]
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790626#p2790626]Srklet napisao:[/url]

kapitalizam.

sve si reko. Aferim.
slažem se. uz to, najgore je biti primoran raditi poslove koje ne voliš, to je štetno za celo zdravlje, odlična knjiga How To Quit Your Job in 100 Ways ili tako nešto govori o bitnosti imanja posla kojeg voliš kao hobi i u kojem si najbolji jer te zanima.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Najviše me ometa nedostatak entuzijazma koji se povremeno pojavljuje i tera me da budem skeptičan i apatičan čak i kad znam da će sam ishod nekog događaja biti dobar tj. da će stvoriti temelje za manje ili veće uspehe koji ne bi bili suvišni.
Korisnikov avatar
By 2kune
Najviše me blokira gnjev pravednika zbog balkanaca okolo. Balkanac je ono kada si beskonačno glup ali i beskonačno ponosan na tu svoju glupost.
Korisnikov avatar
By Zvonki
You want some cheese with your whine? Elem ne volim da me neko prekida dok nesto radim,pogotovo kada sam fokusiran,ali uglavnom sam postavio svoj zivot tako da otklanjam faktore koji bi mi smetali ili ih bar zaobidjem
Korisnikov avatar
By tajfun983
Kad nekom trebam objasnjavati koliko sam star.
Npr. veceras mi dolazi klinac od cca 20 godina na instrukcije, izuva se i ulazi u dnevni boravak, a zatim slijede ova pitanja:

"Jel ti ovde zivis sam?"
"Jesi ti zavrsio fakultet?" :right:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Imam jako izoštrena čula i telo mi snažno reaguje na spoljne nadražaje. Ponaša se kao voda u jezeru koja se nalazi u epicentru tokom zemljotresa. To stanje tela zna da me ometa u stresnim situacijama, ali može da pojača dobre vibracije kad su prijatni i provokativni nadražaji u pitanju.
Korisnikov avatar
By gossip
moji koji stalno smaraju da dodjem u posetu
pustanje macke napolje da se seta oko zgrade....it makes me very anxious
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!