- 04 Jun 2017, 02:08
Ekskluzivna vest dobijena od Dzeni
ŠOKANTNO! BIVŠI DEČKO UČESNIKA VELIKOG BRATA: Antal je ubio majku, i mene će!
Antal i ja smo živeli zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. A onda su usledili naši sukobi, kaže Pinter
Učesnik prvog serijala „Velikog brata“ Antal Skendžić (30), koji je 2007. godine nožem ubio majku Rozaliju Greguš (48), a nakon izlaska iz zatvora mučio babu, nastavlja da uteruje strah u kosti. Ovog puta Skendžić je smrću pretio bivšem dečku Danielu Dženiju Pinteru (40), njegovim roditeljima i sestri Andrei, zbog čega je Pinter u februaru pobegao u Nemačku, saznaje Kurir.
Daniel Pinter je transrodna osoba i bio je sa Skendžićem u vezi, a kako je ispričao za naš list, ozbiljni problemi su počeli posle raskida.
Opširnije klikUčesnik prvog serijala „Velikog brata“ Antal Skendžić (30), koji je 2007. godine nožem ubio majku Rozaliju Greguš (48), a nakon izlaska iz zatvora mučio babu, nastavlja da uteruje strah u kosti. Ovog puta Skendžić je smrću pretio bivšem dečku Danielu Dženiju Pinteru (40), njegovim roditeljima i sestri Andrei, zbog čega je Pinter u februaru pobegao u Nemačku, saznaje Kurir.
Daniel Pinter je transrodna osoba i bio je sa Skendžićem u vezi, a kako je ispričao za naš list, ozbiljni problemi su počeli posle raskida.