Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ekskluzivna vest dobijena od Dzeni
ŠOKANTNO! BIVŠI DEČKO UČESNIKA VELIKOG BRATA: Antal je ubio majku, i mene će!
Antal i ja smo živeli zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. A onda su usledili naši sukobi, kaže Pinter

Učesnik prvog serijala „Velikog brata“ Antal Skendžić (30), koji je 2007. godine nožem ubio majku Rozaliju Greguš (48), a nakon izlaska iz zatvora mučio babu, nastavlja da uteruje strah u kosti. Ovog puta Skendžić je smrću pretio bivšem dečku Danielu Dženiju Pinteru (40), njegovim roditeljima i sestri Andrei, zbog čega je Pinter u februaru pobegao u Nemačku, saznaje Kurir.

Daniel Pinter je transrodna osoba i bio je sa Skendžićem u vezi, a kako je ispričao za naš list, ozbiljni problemi su počeli posle raskida.
Opširnije klik
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Iju, samo neki skandali... A ja se pitao gde nam je Dženi i šta radi, skroz se ućutala.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ovi događaji nisu novi uopšte, Dženi je ove skrinšotove postavljao mesecima unazad... No, drago mi je da se govori bar u medijima, pošto je lik još na slobodi. Drž se Dženi ♥
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne kažem da nije, ali ta jedna 'šokantnost' ne opravdava, ne negira, ne ublažuje ovu drugu.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Naravno, niko to i ne kaže... ali je važno zbog učenja na tuđim i svojim greškama!
Korisnikov avatar
By Mahoney
Jadni, jadni naš *deni*. :rida:

Kad se samo setim koliko duha i lucidnosti je donosio ovom Forumu u njegovo Zlatno doba :icequeen:, a potom svi ti događaji sa margine i crne hronike... :meduza:

Mogao je mnogo, mnogo više. :cita:
Korisnikov avatar
By 2kune
ajde denika, fino priznaj kojoj si se od brojnih tetaka iz redakcije zamjerio? :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!