Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
TWD, Leftovers, Outcast, The Whispers,Humans, The Exorcist se zavrsila, Unforgotten-BBC krimi drama, itd. Pocecu i Harlots uskoro.
Korisnikov avatar
By bothways
Završio Stranger Things and I like it. Započeo Sense8 i za sada deluje interesantno. Posle prelazim na Black Mirror.
By alexandermagic
Lose i neuvjerljivo je glumio, plus mi se ne dopadaju plavusani. :ozbiljan:

I u El Barco glumi Blanka Suarez, pa ce da vidim.
By filipkum
Odgledao Night menager, svidelo mi se, gleda mi se neka horor serija al mislim da sam ih sve odgledao(ove duge tipa Supernatural i Grim sam batalio odavno i pozaboravljao). Ne znam dal da pocnem Vikinge?
By roady.gold
odgledao "13 reasons why" nedavno. sta ja znam, sjebana prica skroz ali zanimljivo je gledati. isto tako nedavno sam odgledao "looking", kontam da je to ovde vecini poznata serija, a?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
13 reasons why je sudeci po traileru delovao je kao da ima neki dark setting, ali to nije slucaj nazalost. Ne znam hocu li ici dalje od pilota
By Sixto
Boze ovaj "Feud" je takvo zlopacenje. Busenje zuba bez anestetika...
Korisnikov avatar
By RetributioN
gleda se!
odusevio sam se kakva je režija, kadrovi, koordinacija, svrš!
tematika mi je i inače interesantna, pa je verovatno da ću pratiti i ubuduće.
nego imam dilemu sad - jesu ti bogovi samo "american" tj. nastali kao ideja kada su imigranti kročili na američko tle i samo su fizička manifestacija mašte došljaka ili su i oni fizički putovali iz starog sveta da bi se preselili odande u ameriku. neki da, neki ne i gues.. npr vidi se kako pauk silazi sa one plutajuće daske na kopno, a onda se u trećoj epizodi spominje meksički isus, crni isus, beli isus itd - sve verzije istog boga potekle iz rzl kulturne pozadine. još je pitanje da li paralno sa američkim bogovima postoje i evropski ili afro ili whatever bogovi, tj. njihove verzije za svaki kontinent kulturu?
Korisnikov avatar
By Stefan01
Gleda mi se Riverdejl, ostalo mi još nekoliko epizoda, ali ne mogu dok ne završim ovu što trenutno gledam. Ludim da saznam ko je ubio Džejsona. :no:
By filipkum
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789210#p2789210]RetributioN napisao:[/url]gleda se!
nego imam dilemu sad - jesu ti bogovi samo "american" tj. nastali kao ideja kada su imigranti kročili na američko tle i samo su fizička manifestacija mašte došljaka ili su i oni fizički putovali iz starog sveta da bi se preselili odande u ameriku. neki da, neki ne i gues.. npr vidi se kako pauk silazi sa one plutajuće daske na kopno, a onda se u trećoj epizodi spominje meksički isus, crni isus, beli isus itd - sve verzije istog boga potekle iz rzl kulturne pozadine. još je pitanje da li paralno sa američkim bogovima postoje i evropski ili afro ili whatever bogovi, tj. njihove verzije za svaki kontinent kulturu?
Pa odavno sam citao knjigu al cini mi se da su dosli iz Starog sveta kada je prestalo verovanje u njih, tipa africki Anansi, slovenski Cernobog i zvezde jutarnje i vecernje, egipatski Anubis i tako to svi presli u Ameriku gde je pogodno za gomilu raznih verovanja. Svidja mi se kako je uradjena serija
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2789210#p2789210]RetributioN napisao:[/url]gleda se!
pa jedan od slojeva price je definitivno o migraciji, o tome kako je biti daleko od doma i pokusati se integrirati u neko novo drustvo. prilicno timely tema. ^^
Korisnikov avatar
By Timothy
Ja imam problem da mi se knjiga baš svidela...ali serija ne iz nekog razloga :/ Naravno nastaviću na silu da gledam pa možda se popravi....will see...
Korisnikov avatar
By HalfJack
13 reasons why sam probao gledati, tri četiri epizode mi je bilo previše. Toliko dosadnjikavo, pa razvlačenje. A i ta tematika da me uspavaljuje, promašaj baš. Njah.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!