Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
dobio predlog od drugarice da je ucim tehnike oralnog sexa (aka pusenje kurca) jer ona nema pojma and I'm oh so good

bice zabavno :lol:
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763757#p2763757]gossip napisao:[/url]dobio predlog od drugarice da je ucim tehnike oralnog sexa (aka pusenje kurca) jer ona nema pojma and I'm oh so good

1. Stvarno ti se zahvaljujemo na pojasnjenju jer kako bismo mi jadni znali da je oralni seks pusenje kite cvijeca, ali i obradjivanje vagine.
2. Zanima me otkud ti ideja da si poseban glede orala, koji je kvalitativan uzorak ispitanika, broj, njihovo ranije iskustvo etc. Za nju je onda svatko maestralna pusacica ako ona sama nema pojma o tome, je li. Na cemu ces ju ucit: shtekeru, dildu, sladoledu, banani, krastavcu, tivicama, patlidzanima, svijecama, ... ? Da li ces joj trazit da ponavlja za tobom ? Da li ce vam vjezbanka bit isti predmet/namirnica ? Sto ces joj predlozit da uradi kad joj se prvi put ucini da ne moze uvuc vise, koju caku da uporabi ? Koji ce bit tvoj predlog glede obrade testisa ? Toliko je pitanja, a gdje su odgovori, gossi ? :ozbiljan:

---

Nedefiniranog stanja. Znam zbog cega i kako stoje stvari, al' ipak.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763785#p2763785]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763757#p2763757]gossip napisao:[/url]dobio predlog od drugarice da je ucim tehnike oralnog sexa (aka pusenje kurca) jer ona nema pojma and I'm oh so good

1. Stvarno ti se zahvaljujemo na pojasnjenju jer kako bismo mi jadni znali da je oralni seks pusenje kite cvijeca, ali i obradjivanje vagine.
2. Zanima me otkud ti ideja da si poseban glede orala, koji je kvalitativan uzorak ispitanika, broj, njihovo ranije iskustvo etc. Za nju je onda svatko maestralna pusacica ako ona sama nema pojma o tome, je li. Na cemu ces ju ucit: shtekeru, dildu, sladoledu, banani, krastavcu, tivicama, patlidzanima, svijecama, ... ? Da li ces joj trazit da ponavlja za tobom ? Da li ce vam vjezbanka bit isti predmet/namirnica ? Sto ces joj predlozit da uradi kad joj se prvi put ucini da ne moze uvuc vise, koju caku da uporabi ? Koji ce bit tvoj predlog glede obrade testisa ? Toliko je pitanja, a gdje su odgovori, gossi ? :ozbiljan:

---

Nedefiniranog stanja. Znam zbog cega i kako stoje stvari, al' ipak.

1. tebi nema sta da se objasnjavam :setnja:

2. there's no number two
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
uvračana

uopšte cele ove nedelje i to lošom srećom
aj bar da je nesreća nego ovako jadno
ko mi vrača NEKA UVRAČA SMRT DIREKTNO LEPO KO ČOVEK DA POGINEM
ne sve ovako razvučeno na delove pička materina
By alexandermagic
Bio na sto strana. Posjetio groblje na koncu.
Onda smoren otisao da pojedem palacinku, pa kako osobno znam kuvaricu u tom objektu, dobio sam gigantsko cudo krcato nutelom, orasima i slagom odozgo i iz kurtoazije sam to pojeo. I sad mi se povraca od tolike kolicine slatkog.
Korisnikov avatar
By elizevin
Danas sam se probudila depresivna u 6 ujutru, sa blagom grizom savesti iz nepoznatih razloga, da je ugusim celo jutro radim python
Korisnikov avatar
By mOwbid
kupila bratu poklone za rođendan. obradovao se čovek fino.

ne znam. imam osećaj da sam mogla bolje :sigh:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Srasla s niskim standardom koji raste (pušta korenje).

Korisnikov avatar
By Markiza
...joj rekla, nakon tri dana kako gleda skupstinu bez prestanka a mene ne zarezuje nimalo: E, odo ja na dejt. Brzo cu.

- Ako, ako idi ti.

Se upucam ja kad ne skida pogled sa Brnabicke.
Korisnikov avatar
By Markiza
sam saznala da je 10 puta manje stetno po mene da budem alkoholicar nego da zivim u prostoriji punoj budji.
Jer budj unistava jetru 10 puta gore nego alkohol, unistava i hormone, narocito kod zena, unistava sve organe jer stvara toksicne gasove.
Korisnikov avatar
By Markiza
...se saplela ispred DISa i rasprostrla tako fino po parkingu da je cak jedna zena pored Galateja pritrcala da mi pomogne da ustanem. Hvala gospodji iako je bila dva puta mrsavija od mene i nazalost pre je umalo ona pala preko mene nego sto mi je pomogla da ustanem.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!