Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Možbit da sam malo glupa, ali šta ti je to tako teško palo u ovom članku?
Korisnikov avatar
By Burak
Deni, pa na sam početak teksta su stavili tvoju tvrdnju u kojoj kažeš da nisi kriv i otkrivaš pozadinu zbog čega su baš tebe optužili. Mislim da te u textu nema šta pogađati. Kakvih je Kurir sve povraćki objavljivao ovo im je među profesionalnijim tekstovima.

:slika:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ajde što je pohranjeno u crnoj hronici, nego još potpisano sa S.S.
Korisnikov avatar
By Srklet
baš mi je odbojno kad ljudi ne kuže u kojim situacijama osobni animoziteti postaju posve irelevantni pred većim problemima tj. kada se traži solidarna podrška, a ne glupavo izdrkavanje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Iako denija smatram osobom koja je manipulator (nizeg kalibra od mene) ciji su motivi za koriscenje svoje vestine sebicni, sto nije strasno jer je u skladu sa vestinom, ali ono sto mi je totalno neshvatljivo i absurdno je ta kolicina nedestruktivnosti na duze staze, modrica prodje, kancer ostaje, zasto biti modrica kad mozes biti kancer??? Ali uprkos svih ovih mana moram da stanem u njenu stranu jer je ovo sjajan primer kako treba ziveti zivot, i nesto iz cega bi svako mogao mnogo da nauci ne samo o zivotu, vec i stvarima koje su mnogo bitnije od zivota, kao npr da je jako bitno imati ogledalo zalepljeno na izlaznim vratima, da bi mogla da se pogledad pre nego sto izadjes, devojko, cuperak je odraz aljkavosti, kad si vec umela da se jebes pre sudjenja, mogla si i da ostavis, slucajno, svrsotku u kosi il da se ocesljas.

U svakom slucaju, pored ovih nedostataka, vi ste opet pokazali sjajnu inicijativu!

A da prokomentarisem i sudjenje: ono je, za gospodju tog kalibra, mala maca, verujem.

Sve najbolje,
Od srca sa mog tanjira
Anhedonija
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni i dalje u antidrzavnim tekstovima nije jasno ko je drzava
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ova runda je vasa, deni, nisam davao bitnost tome pa nisam ispratio :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Deni je emotivno potresen, pitaj ga kasnije bolje za takve tehnkalije, sad mu je potrebno ljubavi i ramena da ima gde da obrise nos, ipak je zima a vidis da ne moze od brige da pazi o sebi cim ne pokriva usta shalom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!