Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Pa izgleda da jeste. Znate šta, ja dolazim na ovaj Forum autobusom broj 26, a komocija u tom autobusu je i bila tema rasprave u gradskoj skupštini. Kakva god da uđem, ja odavde izađem kao poljsko strašilo. :meduza:
Gledati od 4:25
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Andre87 napisao:Ukoliko nakon obrazlozenja odbije da ga opere,razidjete se mirno..i dostojanstveno..Nema potrebe da ga dalje bichujes u mislima i onda razbucavas vec trule mentalne slike po forumu...
Joj Andre, ti si tek omašio poentu :D Ova tema tako funkcionište - pišemo o dejtovima koji iz ovog ili onog razloga pripadaju rubrici 'verovali ili ne', i inače se pisalo o gadostima raznoraznim i pre ove kajmak sage :lol:
A razišli smo se dostojanstveno, i identitet momka nije otkriven. Sve kul. :)
Srklet napisao:cimer je zato imao mnogo zanimljivije iskustvo s jednim ukrajincem. (nije uobičajeno da se svakom pamti ime, pa su ljudi postali 'onaj amer' ili 'onaj ukrajinac s wc-om'.) uglavnom, ukrajinac s wc-om. ^^ došao frend kod njega, krenuli su brijati and stuff, ali cimer je morao pišati. ode u wc, podigne poklopac od školjke kad unutra hrpa govana. ono, hrpa govana, puno skoro do ruba! i frend se ipak popiša na tu hrpu govana. ja bih vjerojatno u lavabo ili kadu, al ok. enivej, izađe cimer iz wc-a i pita se treba li sad spomenuti tu hrpu govana ili ne. ipak spomene. ukrajinac je iznenađen. kao, ma zar doista?! ono, tip živi sam u stanu, kako je moguće da ne zna da ima hrpu govana u wc-u? pa jel to netko drugi srao? jel on uopće ne sere u svom stanu? wtf?! u svakom slučaju, cimer kaže da je umoran i pobjegne.

hm, ovo je bilo zabavnije kad je on to prepričavao. ^^
Bizar. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@speculum: lose si razumeo (4 reci se lako pogresno shvate). Prvo, ne znas kontekst. Denijeva sala nije samo sala, to je manipulacija drugih ljudi da se raspravljaju da bi njemu bilo zabavno da to cita. Za tebe nisam bio siguran da li si se salio ili ne u prvom postu na ovom offtopiku. Ako si se salio, tvoju salu bih shvatio nezlonamerno, za razliku od denijeve. Ako nisi, onda je to elitizam, za koji mislim da imas losu sliku tvoje slike u mojoj glavi, o tome cu posle.

Ali deniju ovo nije prvi put da to pokusava da radi sa zlaticom. Te njegove "sale" umeju da prerastu u internet uhodjenje i spamovanje, sto je radio, samo da bi provocirao, sto je i sam rekao da radi u vise navrata. Deni jako dobro razume ljude i to svoje razumevanje koristi iskljucivo za potrebe licne dobiti, uvek, ne znam zasto takvu osobu velicas toliko, sve sto on radi je iskljucivo za sebe. Ukoliko ce povredjivanje drugih ljudi njemu doneti vise koristi nego stete - on ce to uraditi. Ovog puta si se upecao na njegovu manipulaciju, postao si deo sistema koji je deni namerno napravio da bi se deni smejao i vrlo uspesno doprineo tom sistemu, verujem nesvesno njegove namere.

E, sad, za slobodu mozga. Tvoj elitizam oko vokabulara ja napravio zlaticu zlom osobom, a denija, sebicnog manipulatora na delu kome nije problem da izvuce najgore iz ljudi da bi se smejao, i radio to vise puta zlatici - dobrom. Kad kazem sloboda mozga ne mislim da si glup ili bilo sta slicno, vec da je elitizam rupa u moralnom sistemu jedne osobe, i posledica te rupe moze da bude osudjivanje pogresne osobe, kao sada. Ja ne mislim da si ti neki ogromni elitista, sta vise, SVAKI put kad sam ga primetio kod tebe ja sam ga pomenuo. Dakle jednom u dve godine il redje. I to ne smatram losom osobinom vec hocu da ti ukazem da je on zapravo samo destruktivan i uglavnom ukazuje na dublji problem i da ga tako treba tretirati i biti svestan njega i sta on predstavlja i sta on sve radi.

Ne znam da li je ovo za moje sposobnosti ironicno receno, ako nije - hvala, ako jeste - slazem se.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775532#p2775532]Anhedonie napisao:[/url]@speculum: lose si razumeo (4 reci se lako pogresno shvate). Prvo, ne znas kontekst. Denijeva sala nije samo sala, to je manipulacija drugih ljudi da se raspravljaju da bi njemu bilo zabavno da to cita. Za tebe nisam bio siguran da li si se salio ili ne u prvom postu na ovom offtopiku. Ako si se salio, tvoju salu bih shvatio nezlonamerno, za razliku od denijeve. Ako nisi, onda je to elitizam, za koji mislim da imas losu sliku tvoje slike u mojoj glavi, o tome cu posle.

Ali deniju ovo nije prvi put da to pokusava da radi sa zlaticom. Te njegove "sale" umeju da prerastu u internet uhodjenje i spamovanje, sto je radio, samo da bi provocirao, sto je i sam rekao da radi u vise navrata. Deni jako dobro razume ljude i to svoje razumevanje koristi iskljucivo za potrebe licne dobiti, uvek, ne znam zasto takvu osobu velicas toliko, sve sto on radi je iskljucivo za sebe. Ukoliko ce povredjivanje drugih ljudi njemu doneti vise koristi nego stete - on ce to uraditi. Ovog puta si se upecao na njegovu manipulaciju, postao si deo sistema koji je deni namerno napravio da bi se deni smejao i vrlo uspesno doprineo tom sistemu, verujem nesvesno njegove namere.

E, sad, za slobodu mozga. Tvoj elitizam oko vokabulara ja napravio zlaticu zlom osobom, a denija, sebicnog manipulatora na delu kome nije problem da izvuce najgore iz ljudi da bi se smejao, i radio to vise puta zlatici - dobrom. Kad kazem sloboda mozga ne mislim da si glup ili bilo sta slicno, vec da je elitizam rupa u moralnom sistemu jedne osobe, i posledica te rupe moze da bude osudjivanje pogresne osobe, kao sada. Ja ne mislim da si ti neki ogromni elitista, sta vise, SVAKI put kad sam ga primetio kod tebe ja sam ga pomenuo. Dakle jednom u dve godine il redje. I to ne smatram losom osobinom vec hocu da ti ukazem da je on zapravo samo destruktivan i uglavnom ukazuje na dublji problem i da ga tako treba tretirati i biti svestan njega i sta on predstavlja i sta on sve radi.

Ne znam da li je ovo za moje sposobnosti ironicno receno, ako nije - hvala, ako jeste - slazem se.
Ovaj post ću da prijavim moderaciji, a ako ona ne bude reagirala, podneću protivu Vas krivičnu prijavu. :vatrica:
By alexandermagic
Zasto bi ?
Tebe uopce nije tesko shvatit, mozda zato mnogi i neuspEvaju, jer smatraju da mora bit kompliciranije. I brkaju postupke inicirane dosadom, a koji ne prave nikakvu vecu stetu, sa karakternim osobinama.

Uvijek su najgori oni koji mule i samo se keze te tapsu po ramenu. Ti takav nisi.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775580#p2775580]alexandermagic napisao:[/url]Zasto bi ?
Tebe uopce nije tesko shvatit, mozda zato mnogi i neuspEvaju, jer smatraju da mora bit kompliciranije. I brkaju postupke inicirane dosadom, a koji ne prave nikakvu vecu stetu, sa karakternim osobinama.

Uvijek su najgori oni koji mule i samo se keze te tapsu po ramenu. Ti takav nisi.
E tako. Sad više nisu potrebne krivične prijave. :) :deni: :fancyklap: :mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Šalu na stranu, pošto znam i ko su Pica i Anhedonija i KurvaodAmbara, jako me je pogodio ovaj negativan komentar, iako ničim nisam zaslužila tako ružne reči. Naprotiv, iako ih nikad nisam upoznala, njih dvojicu sam osećala kao svoju decu, inspirativni ton, naslednice, a dočekala sam ovakve tekstove.Niko ne može tako da te ujede, kao rođeno dete. :beba:
By Speculum Columbae
izvnjavam se korisnicima teme na koje sam sasuo svoj gnev i gorčinu, to u normalnim okolnostima nije način na koji razgovaram, ne razumem zašto sam sada tako; neću reći da ne mislim neke, ili većinu stvari koje su izrečene, ali svakako je sve urađeno daleko grublje, surovije, izvitoperenije, gnevnije i iracionalnije nego što je red, i u krajnju ruku nije bitno šta ja mislim o ljudima koje inače ne poznajem, ili slabo i površno poznajem, te nije umesno da tako sudim.
neznanje rađa predrasudu predrasuda rađa mržnju, rekao bi sokrat i žao mi je što sam išao tim putem.
još jednom, izvinite, znam da slabo znači posle svega što je izrečeno, ako je neka uteha, znam da nisam dopadljiva osoba ni kada sam gnevan, ni kada nisam.

ako neko čini pogrešno i loše, opet je bolje da to radi javno, nego neopaženo i tajno, jer tako ima nade da će se postupak popraviti.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Speci, ja sam od starta skontao da si ti neupućen u širi kontekst zbog kog sam ja ono odgovorio, i da tvoj gnev većim delom nije reakcija na moj post, nego uzrokovan nečim iz tvog privatnog života. Svakome je forum povremeno izduvni ventil za lične frustracije, pa u tim 'nenormalnim okolnostima' kad je jezik brži od pameti ume svašta da se kaže.

A i za sve to što o meni misliš može samo da mi bude malo krivo, i to samo na trenutak. Činjenica je, kao što si rekao, da ti mene skoro uopšte ne poznaješ, te je tvoje mišljenje o meni zaista potpuno nebitno - i objektivno i subjektivno. Iskren da budem, nemam ni ja najbolje mišljenje o tebi, ali znam da je 1. iz istog razloga podjednako nebitno i 2. isto toliko moguće pogrešno, te na tu temu nisam ni elaborirao.

Sve u svemu, apology accepted.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vidite kako, uz malo volje biće bolje, može kulturno da se vodi rasprava. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, sad sam se setila jednog dejta iz skorašnje historije, naime, deĆko iz Bosne, povremeno obitava u Srbiji u Kaću i zainteresovan je za druženje sa trandžama. Prikaže se on na video Četu regularno od pojasa nadole, ali kad dođe uživo, isključivo u večernjim satima, ne dozvoljava ni sobna lampa da bude uključena, ma ni govora, samo viče '' Ugasi svetlo u kuhinji '', a to svetlo mi je bilo neophodno da se, onako uparađena, sa veštačkim šiškama natučenim na oči, baš ne sapletem na štiklama o sopstvenu senku. Međutim, ne svetlo, gasi, gasi, dobro.
I tako u mrklom mraku, nadignem ja njemu kurac do neslućenih razmera, svrši on jednom, svrši i dva puta, ide u wc, naleti na vrata, ali svetlo ne pali. Svršim nekako i ja posle sat vremena, pali on cigaretu i otkriva konačno zašto zahteva mrkli mrak, kaže, plaši se da nije uključena negde neka kamera, kao diskrecija i te fore. Dobro. Konačno, krene od da se pakuje, prethodno kad se razgolićavao, sve stvari je ostavio na kamaru nasred sobe i odatle ih je i kupio redom, gaće, podgaće, pantalone itd. Jakna. I krene. Svetlo se ne pali. Ispratim ga. Konačno upalim svetlo, kad malo sa strane, knjižica sa dokumentacijom ostala zaboravljena. Otvorim lepo i vidim ličnu kartu, vozačku dozvolu, neke vizitkarte itd. Stavim to na astal, pripalim cigar, kad za 10 minuta zvoni on na interfon '' Jel ispala moja dokumentacija ? '' Jeste. Izvoli. Hvala. Ćao. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nevezano za sve prethodne gluposti na protekloj stranici, kad je u pitanju dečko sa viškom smegme, očigledno je da je interesantan kao osoba :)
Što se ne bi ljudi lepo družili ako već od seksa nema ništa?
Zar jedan prljav kurac invalidira sve ostale ljudske osobine?
A i kad realno razmislimo, vrlo je moguće da trenutno ovom planetom šeta više ljudi sa naslagama smegme nego onih bez, tako da ne znam baš da li to treba da bude kriterijum za ocenjivanje nečije podobnosti za druženje :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova tema je postala jedan zaseban dejt iz verovali, ili ne.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da. Ovde ima dosta plodnog materijala za jednu poštenu scenu na Merlinka festu. Svako da čita svoje postove, scenario je tu, spontano nanizan, bogat i sočan, treba samo obrati kajmak, da se tako slikovito izrazim. :yes:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Haha, u pravu ste gospodine Srklet, ispravka: "neobrezanih muškaraca" umesto "ljudi".
Korisnikov avatar
By Blady
Jebala vas smegma, perite kurce.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775592#p2775592]Speculum Columbae napisao:[/url]izvnjavam se korisnicima teme na koje sam sasuo svoj gnev i gorčinu, to u normalnim okolnostima nije način na koji razgovaram, ne razumem zašto sam sada tako; neću reći da ne mislim neke, ili većinu stvari koje su izrečene, ali svakako je sve urađeno daleko grublje, surovije, izvitoperenije, gnevnije i iracionalnije nego što je red, i u krajnju ruku nije bitno šta ja mislim o ljudima koje inače ne poznajem, ili slabo i površno poznajem, te nije umesno da tako sudim.
neznanje rađa predrasudu predrasuda rađa mržnju, rekao bi sokrat i žao mi je što sam išao tim putem.
još jednom, izvinite, znam da slabo znači posle svega što je izrečeno, ako je neka uteha, znam da nisam dopadljiva osoba ni kada sam gnevan, ni kada nisam.

ako neko čini pogrešno i loše, opet je bolje da to radi javno, nego neopaženo i tajno, jer tako ima nade da će se postupak popraviti.
Trebalo je ranije, ali sam se uplašio i bio lenj. :love:
Korisnikov avatar
By bern
bilo prošlog ljeta.

kafa. on onako... kritičan. mnogo brbljanja o vezi, planovima. oduševljen što "odavno nije imao osjećaj da ne priča sa 'pederom' već 'osobom'". ja sam se uglavnom smješkao i čekao da se to mučenje završi.

naveče me spopao porukama i napao da ja "ne znam šta hoću".

ne znam čemu foliranje. svi ti ljudi koji bi seks-dejt traće vrijeme ljudima koji nisu za seks dejt. toliko beljezganja bi se izbjeglo jednim "sex" u profilu, našli bi nekog za seks, a ja se ne bih smorio na kafi.

ps
kafa je bila napolju.
Korisnikov avatar
By bern
nije :lol:

znam da mi je rekao da voli male kite, da mu je to fetiš. meni je bilo zanimljivije da se blago namijem, u smislu "how interesting", nego da bilo šta komentarišem.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!