Evo, sad sam se setila jednog dejta iz skorašnje historije, naime, deĆko iz Bosne, povremeno obitava u Srbiji u Kaću i zainteresovan je za druženje sa trandžama. Prikaže se on na video Četu regularno od pojasa nadole, ali kad dođe uživo, isključivo u večernjim satima, ne dozvoljava ni sobna lampa da bude uključena, ma ni govora, samo viče '' Ugasi svetlo u kuhinji '', a to svetlo mi je bilo neophodno da se, onako uparađena, sa veštačkim šiškama natučenim na oči, baš ne sapletem na štiklama o sopstvenu senku. Međutim, ne svetlo, gasi, gasi, dobro.
I tako u mrklom mraku, nadignem ja njemu kurac do neslućenih razmera, svrši on jednom, svrši i dva puta, ide u wc, naleti na vrata, ali svetlo ne pali. Svršim nekako i ja posle sat vremena, pali on cigaretu i otkriva konačno zašto zahteva mrkli mrak, kaže, plaši se da nije uključena negde neka kamera, kao diskrecija i te fore. Dobro. Konačno, krene od da se pakuje, prethodno kad se razgolićavao, sve stvari je ostavio na kamaru nasred sobe i odatle ih je i kupio redom, gaće, podgaće, pantalone itd. Jakna. I krene. Svetlo se ne pali. Ispratim ga. Konačno upalim svetlo, kad malo sa strane, knjižica sa dokumentacijom ostala zaboravljena. Otvorim lepo i vidim ličnu kartu, vozačku dozvolu, neke vizitkarte itd. Stavim to na astal, pripalim cigar, kad za 10 minuta zvoni on na interfon '' Jel ispala moja dokumentacija ? '' Jeste. Izvoli. Hvala. Ćao.