Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by avalon
SPF :oskar:
:pickme: :pickme: :pickme:

mislim da ?u im biti customer of the year ove godine... :love:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by 2Q2Bstr8
SPF :oskar:
:pickme: :pickme: :pickme:

mislim da ?u im biti customer of the year ove godine... :love:

Nemaš šanse pored mene živog :hvala:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Pa u tom Springfield ama bas nista da se nadje.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by pazzaz

Joj bre....pa tebi nista nije dobro.......:spank:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by pazzaz
ima, ima, samo moraš imati ukusa...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Joj bre....pa tebi nista nije dobro....... :spank:

pa i nije bas ali iskreno do sad ali bas nista nisam nasao u tom SPF iako se ovde nalazi njihova relativno velika prodavnica osim neke torbe sto sam kupio i unistila se u roku od par dana, tao da i neznam da li su bas kvalitetni.
Korisnikov avatar
By pazzaz
ima, ima, samo moraš imati ukusa...
Pa ne bi bas rekao jer kod mene toga ima cak i za izvoz :saint:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Dilema SPF ili H&M za mene ne postoji - jerbo, SPF je ovde bezobrazno skup, a zaista vishe je nego klimavog kvaliteta (drugo, mislim da nemaju bash najsrecnije pogodjenu viziju onoga sto zele da ponude, niti ista specificno sto bi ih izdvojilo iz mora brendova odece za siroke mase).
Docim, H&M ove sezone jeste podbacio, ali je zato u Zari bilo zanimljivih stvari. Obratite paznju na ovaj brend, jer kako cujem, uskoro otvara podruznicu u Beogradu. Zara vam je, za neupucene, spanski odgovor na svedski H&M.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Btw Zara je jedna od vecih kompanija u svetu mode (bolje reci konfekcije) jer sadrzi nekih 10 manjih kompanija (Zara, Pull and Bear,Massimo Dutti, Bershka....) ali i pored toga oni su tek losi sto se tice muske mode au kukala im majka dok zenska je kopija eto malo dior ,malo driske, malo chanel i td samo naravno radi se ocjanim kopijama, mada ako vam treba nesto ok za kratkotrajnu upotrebu moze da posluzi.
Korisnikov avatar
By avalon
Ja volim Zaru....ali Bgd-u nema njihove prodavnice :( Doduse imam jednu njihovu zimsku jaknu, ali to sam dobio iz Lisabona....
A u vezi SPF....ja imam mnogo njihovih stvari i ne mogu da kazem da su loseg kvaliteta jer traju....Doduse SPF jeste skup, ali....imaju povremeno snizenja kada mnoge stvari mogu da se nadju po pristojnim cenama....Znaci, cekanje :trep:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
što se SPF-a ti?e imam gomilu njihovih stvari i sve su ?itave. najstarije pantalone imam nekih godinu dana, a nosim ih relativno ?esto. tako da re?i da su nekvalitetni nije ta?no. osim ako ne naletiš na neke lošije napravljene i/ili osetljivije stvari, a takvih imaš za na?i i meðu potpisanom ode?om...
Korisnikov avatar
By avalon
Zaboravio sam da pomenem i Timberland.......I znam, sada ce pazzaz da me ubije, ali.....sta cu kad volim :D
Korisnikov avatar
By Vlada T
Nego, sta mislite o "Nextu" (nisam siguran dal' je to neki brend ili samo naziv za 'lanac' prodavnica u Beogradu)?
Deluje li to malo kao xarsko/tetkinski trash?
Korisnikov avatar
By pazzaz
a da Timberland omiljena marka svih marokanaca a i fubalera :lol:
Evo da ne budem toliko protiv sveg toga pa volim i ja Zaru ali ne bas da kupujem koliko da se provodim jer je u Zari jedan od najboljih provoda ako naravno imate pravo drustvo. I evo sledece nedelje idem na neku H&M prezentaciju nove kolekcije pa i daju neki popusta pa ko zna mozda pocnem i ja da nosim H&M jer sto je dz i bogu je drago.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Vlada T
Nego, sta mislite o "Nextu" (nisam siguran dal' je to neki brend ili samo naziv za 'lanac' prodavnica u Beogradu)?
Deluje li to malo kao xarsko/tetkinski trash?
i ja mislim da je u pitanju samo prodavnica. Mene podeseca na sve kvazi fancy prodavnice 90 godina u bgd-u. Koliko sam primetio uglavnom se nalazi neka turska, bugarska ... roba.
By High Maintenance
Sto se tice mojih stvari iz spf-a uglavnom sam zadovoljan, mnoge su dugo posluzile... mada je za mene trenutno najbolje resenje ENERGIE i ponesto iz Diesela...Replay je ove godine mnogo losiji nego prethodnih...
Korisnikov avatar
By m..
Kupila 2 H&M majice u Becu (plus 2 zimus), nego taj Bec je nenormalan, uvek kupim nesto sto mi je veliko (probavam samo pantalone, jakne, obucu i naocare, ostalo kupijem odokativno). Anyway, hit sezone je Liars majica kupljena na koncertu (dosadila vec i bogu i narodu) neke dresh kenvelo patalone, neki hilfiger i miss sixty, neka vero moda (sta god to bilo) jakna, fake raybanke (3e u H&M) lol, ma svashta, nista preterno zeleno :roflamao:, cipele za flamenko - one stikle nikad necu naci... sve neka jeftinoca... Diesel je postao bezobrazno skup (mada mu se moze, u onim pantalama svacija guza izgleda bar pristojno), secam se da sam onomad pazarila pari i pari pantalona za 70$, sad su 170... Treba mi neko hljince, ali i sam bog zna da nisam u stanju da ga kupim, sva onako neodlucna... Treba mi eka tetka da ide samnom u shopping.
Korisnikov avatar
By m..
O da i majica na kojoj pise "Ich fuerchte, mein therapeut hat heuste geschast"
Korisnikov avatar
By pticica
Stvarno mi nije jasno sto svi pljuju po Terranova garderobi, ja je bas gotivim...
Ove sezone cu biti sav u zuto-plavoj boji, pa sam u tom fazonu kupio i dve majcice u terranovi, nekoliko ENERGIE farmerica, par lepih stvarcica u Legend butiku.
Sto se spf-a tice, stvarno sam imao najbolju nameru da tamo nesto pazarim, ali posto mi se nista nije dopalo, na kraju sam kupio samo jednu majcu na kratke rukave.
Patike su kupljene jos pre mesec dana na rasprodaji Highroad proslogodisnje kolekcije, mnogo mi se dopala boja pa nisam mogao da odolim (plavo-zuto), a i cena samo 2500 pa se nisam ni razmisljao.
E sada sam spremio kartoce i parice da sebe uvalim u duigove i u prodavcnicama cipale, moraju da padnu dva para novih ove godine, a i bar jedna par lanenih pantalona.
To je sto se tice proleca.
Latnjom kupovinom cu sebe da castim kada (i ako) uspesno zavrsim junski rok.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by pticica
Stvarno mi nije jasno sto svi pljuju po Terranova garderobi, ja je bas gotivim...
Ove sezone cu biti sav u zuto-plavoj boji, pa sam u tom fazonu kupio i dve majcice u terranovi, nekoliko ENERGIE farmerica, par lepih stvarcica u Legend butiku.
Sto se spf-a tice, stvarno sam imao najbolju nameru da tamo nesto pazarim, ali posto mi se nista nije dopalo, na kraju sam kupio samo jednu majcu na kratke rukave.
Patike su kupljene jos pre mesec dana na rasprodaji Highroad proslogodisnje kolekcije, mnogo mi se dopala boja pa nisam mogao da odolim (plavo-zuto), a i cena samo 2500 pa se nisam ni razmisljao.
E sada sam spremio kartoce i parice da sebe uvalim u duigove i u prodavcnicama cipale, moraju da padnu dva para novih ove godine, a i bar jedna par lanenih pantalona.
To je sto se tice proleca.
Latnjom kupovinom cu sebe da castim kada (i ako) uspesno zavrsim junski rok.
Potpuno se slazem sa tobom,mislim da terranova ima bas ok izbor stvari,mada mi je sad sve teze da idem i isprobavam silne stvari po radnjama.Pa narucujem casopise i iz njih narucim odecu. (served on a plate):soping::
Korisnikov avatar
By pticica
Moze i tako, mada sam se ja jednom "opekao" - narucio sam neku jaknu iz nekermana i stigla mi je u skroz drugoj boji i velicini od one koju sam narucio...
Ipak, mislim da pokusam jos jednom...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ruku na srce Terannova ima užasno lošu garderobu. dizajn ode?e je meni katastrofa, a još kad vidim pola grada u tome... :drama: a kvalitet je posebna pri?a. najbolja mi je fora kad na "rasprodaji" spuste cene 90% a tamo sve škartirana roba.

u tu radnju sam ulazio samo kad napolju pada kiša ili je jako zima, a nekog ?ekam, doduše sad mi za to služe knjižare. :produhovljen:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by poison_boy
Sto se tice mojih stvari iz spf-a uglavnom sam zadovoljan, mnoge su dugo posluzile... mada je za mene trenutno najbolje resenje ENERGIE i ponesto iz Diesela...Replay je ove godine mnogo losiji nego prethodnih...
ja bih rekao za diesel da je ovog leta MNOGO losiji nego pre, a replay se drzi svog (vec 1000 godina) istog fazona.

energie je dobio novu isporuku majica sa nekim biljkama mesozderkama i to mi je SUUUUUUUPER!
samo nema nista ispod 8000, cak ni maja kratkih rukava...

al biljku moram imati!!!
:)

SPF mi je suvise "basic", ne zalazim u njihovu radnju...
Korisnikov avatar
By avalon
ruku na srce Terannova ima užasno lošu garderobu. dizajn ode?e je meni katastrofa, a još kad vidim pola grada u tome... :drama: a kvalitet je posebna pri?a. najbolja mi je fora kad na "rasprodaji" spuste cene 90% a tamo sve škartirana roba.

u tu radnju sam ulazio samo kad napolju pada kiša ili je jako zima, a nekog ?ekam, doduše sad mi za to služe knjižare. :produhovljen:

:hail2: Ta?no....Teranova je dno dna....pogotovu kada je kvalitet garderobe u pitanju. Jedino su mi njihove stvari doživljavale drasti?nu transformaciju posle jednog pranja....A možda je to visoka moda :lol:
Sve u svemu, ve? godinama ne kupujem ništa u Teranovi :D
Korisnikov avatar
By colorado
pijaca i poseta krojacici. jeftino i po mojoj meri - kud ces vise.
Korisnikov avatar
By colorado
najstarije pantalone imam nekih godinu dana, a nosim ih relativno ?esto. tako da re?i da su nekvalitetni nije ta?no.
cekaj, cekaj. Ako pantalone izdrze godinu dana, to znaci da su kvalitetne???

Ja sam neke platio 10 Evra, i traju vec 5 godina! I naravno da super stoje jer su sasivene po meni.
Korisnikov avatar
By *deni*
avalon
Teranova je dno dna....pogotovu kada je kvalitet garderobe u pitanju.

Sa ovim se slazem. Mene je guja ujela, pa sam prosle godine, pred letnju sezonu, u Terranovi na snizenju kupio jednu sinteticnu crvenu majicu dugackih rukava. Delovala mi je fensi i upadljivo,bas kako ja volim, a cenjena je svega sa 1500 dinara.
Zvuci neverovatno, ali sam se upurnjao u njoj posle dva minuta. Jednostavno - nije propustala vazduh. :oklagija:
Luftirao sam je svako vece na terasi, ali nije vredelo. Na kraju sam joj odsekao rukave, ali takva nije licila ni na sta, te sam je eliminisao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!