Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by avalon
Joj bre....pa tebi nista nije dobro.......![]()
Originally posted by Vlada Ti ja mislim da je u pitanju samo prodavnica. Mene podeseca na sve kvazi fancy prodavnice 90 godina u bgd-u. Koliko sam primetio uglavnom se nalazi neka turska, bugarska ... roba.
Nego, sta mislite o "Nextu" (nisam siguran dal' je to neki brend ili samo naziv za 'lanac' prodavnica u Beogradu)?
Deluje li to malo kao xarsko/tetkinski trash?
Originally posted by pticicaPotpuno se slazem sa tobom,mislim da terranova ima bas ok izbor stvari,mada mi je sad sve teze da idem i isprobavam silne stvari po radnjama.Pa narucujem casopise i iz njih narucim odecu. (served on a plate):soping::
Stvarno mi nije jasno sto svi pljuju po Terranova garderobi, ja je bas gotivim...
Ove sezone cu biti sav u zuto-plavoj boji, pa sam u tom fazonu kupio i dve majcice u terranovi, nekoliko ENERGIE farmerica, par lepih stvarcica u Legend butiku.
Sto se spf-a tice, stvarno sam imao najbolju nameru da tamo nesto pazarim, ali posto mi se nista nije dopalo, na kraju sam kupio samo jednu majcu na kratke rukave.
Patike su kupljene jos pre mesec dana na rasprodaji Highroad proslogodisnje kolekcije, mnogo mi se dopala boja pa nisam mogao da odolim (plavo-zuto), a i cena samo 2500 pa se nisam ni razmisljao.
E sada sam spremio kartoce i parice da sebe uvalim u duigove i u prodavcnicama cipale, moraju da padnu dva para novih ove godine, a i bar jedna par lanenih pantalona.
To je sto se tice proleca.
Latnjom kupovinom cu sebe da castim kada (i ako) uspesno zavrsim junski rok.
Originally posted by poison_boyja bih rekao za diesel da je ovog leta MNOGO losiji nego pre, a replay se drzi svog (vec 1000 godina) istog fazona.
Sto se tice mojih stvari iz spf-a uglavnom sam zadovoljan, mnoge su dugo posluzile... mada je za mene trenutno najbolje resenje ENERGIE i ponesto iz Diesela...Replay je ove godine mnogo losiji nego prethodnih...
Originally posted by 2Q2Bstr8
ruku na srce Terannova ima užasno lošu garderobu. dizajn ode?e je meni katastrofa, a još kad vidim pola grada u tome...a kvalitet je posebna pri?a. najbolja mi je fora kad na "rasprodaji" spuste cene 90% a tamo sve škartirana roba.
u tu radnju sam ulazio samo kad napolju pada kiša ili je jako zima, a nekog ?ekam, doduše sad mi za to služe knjižare. :produhovljen:
Originally posted by 2Q2Bstr8cekaj, cekaj. Ako pantalone izdrze godinu dana, to znaci da su kvalitetne???
najstarije pantalone imam nekih godinu dana, a nosim ih relativno ?esto. tako da re?i da su nekvalitetni nije ta?no.
avalon
Teranova je dno dna....pogotovu kada je kvalitet garderobe u pitanju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!