Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Ćaos kalašturice moje miomirisne... daždevnjačići moji napirlitani... šta mi radite?
Jaoooo tako sam se smorila i ne znam šta da radimmmmm. Imam slobodan dan i mrzi me na pecanje, ne ide mi se u kazino, vec sam bila u teretani, i dalje ne mogu da nadjem kupca za sise...
Šta da radiiiiimmmmm...
jaoooo baš me šljaka bruka zonfa i smara me što traćim vreme ovde a ništa mi ne pada na pamet.
Šta volite da radite u slobodno vreme? Gutate parizer? Vozate se po gradu? Citate? Lol da sigurno citate :smeh:
Aaaaaaa treba mi seansicaaaaa
A jadan. Onako bas. Lecis komplekse na pogresnoj adresi
(doduse mozda i nisi pogresio, ne znam ja kome sve se ti ovde dokazujes mozda ima neko ko te zna i to, video sam da se pickaras sa sixtom, vrv imate neke neresene racune)

sent from my pička
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kad sam video Stefan19, ponadao sam se nekoj novoj priči sa palamurom veličine punomasnog julskog krastavca, i tako tome. Pih.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
''''

Vrlo ontopic, iako ne bi ljudi rekli...

mada lol sigurno će kalašturica naša malena zapravo pogledati nešto suvislo, kada je dobila pažnju... :sweet:

I Zvonki bi takođe zapravo trebao odgledati.

Vidim da mislite da obezvređujete forum, and by extension, internet ili druge, slične sajtove, time što se ponašate kako se ponašate, fazon vidi kako sam im pokazao...

Ja lično mislim da time pokazujete onu vašu pravu, stvarnu, unutrašnju prirodu i srž. Onakvi kakvi ste bez ikakvih inhibicija, gde ne morate da folirate poštovanje prema drugoj osobi, sakriveni iza zida anonimnosti, kada ne morate da pogledate sagovornika u oči.

(Samo da dodam, to ne znači da nema prostora šali, opuštenosti ili bilo čemu drugom. Govorim o sitničavosti i malicioznosti te "duhovitosti".)
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2770434#p2770434]KorvinOdAmbera napisao:[/url]''''

Vrlo ontopic, iako ne bi ljudi rekli...

mada lol sigurno će kalašturica naša malena zapravo pogledati nešto suvislo, kada je dobila pažnju... :cute:

I Zvonki bi takođe zapravo trebao odgledati.

Vidim da mislite da obezvređujete forum, and by extension, internet ili druge, slične sajtove, time što se ponašate kako se ponašate, fazon vidi kako sam im pokazao...

Ja lično mislim da time pokazujete onu vašu pravu, stvarnu, unutrašnju prirodu i srž. Onakvi kakvi ste bez ikakvih inhibicija, gde ne morate da folirate poštovanje prema drugoj osobi, sakriveni iza zida anonimnosti, kada ne morate da pogledate sagovornika u oči.

(Samo da dodam, to ne znači da nema prostora šali, opuštenosti ili bilo čemu drugom. Govorim o sitničavosti i malicioznosti te "duhovitosti".)
Sa moje strane nema fazona vidi kako sam vam pokazao ne razmislajm kao klinac,dakle ja se zezam sve vreme pisem sta ja zelim i to je to,to sto ti tako shvatas kao da je to neki moj prezir je vec druga stvar i u to necu da ulazim,slobodno shvati onako kako tebi odgovara...

Kada budem mislio da prezirem ovaj forum ili bilo sta drugo na internetu onda ce to biti onda kada budem emotivno vezan za forum ili bilo sta drugo na internetu...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisam govorio o preziru. Hvala ti na dozvoli.
U snimku govorio i o ironic detachment, kad smo već kod toga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!