Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koji su vam se doma?i trash filmovi dojmili?

se?a li se neko Kako je propao R'n'R? ili Mi nismo anðeli? ove filmove znam po pola napamet i obožavam da prosipam fore iz istih. a generalno, svaki dan bude bar 10-ak situacija gde iste mogu biti veoma zgodne...

:roll:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne bih rekao da su Kako je propao Rock'n'Roll trash filmovi.. po meni je traš film onaj film sa Milenom Dravi? ... o?ito su to bili rani radovi.... ona kako na terasi drži neki govor, dok se dvoje krešu (ali baš krešu, ne glume) u sobi pored... a posle ta riba tipu uzima odlivak kite za vibrator.. prosto nisam mogao da verujem da je taj film doma?i film.. prikazali su ga samo jednom na TV Pan?evu i to je to... e to je za mene trash film
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Kiwi
Ne bih rekao da su Kako je propao Rock'n'Roll trash filmovi..
a ja ne bih rekao da su to filmovi... btw, ako scena borbe iz drugog dela, gde Vesna baca svog de?ka po sobi nije trash, onda ništa nije trash... da ne pominjem druga Nindžu.
Korisnikov avatar
By avalon
Mislim da je ovo pitanje za Dušana Maljkovi?a koji bi lepo mogao da vam objasni pojmove trash, ki?, kemp.......:zvizdi:
Korisnikov avatar
By ugly kid joe
Ne bih rekao da su Kako je propao Rock'n'Roll trash filmovi.. po meni je traš film onaj film sa Milenom Dravi? ... o?ito su to bili rani radovi.... ona kako na terasi drži neki govor, dok se dvoje krešu (ali baš krešu, ne glume) u sobi pored... a posle ta riba tipu uzima odlivak kite za vibrator.. prosto nisam mogao da verujem da je taj film doma?i film.. prikazali su ga samo jednom na TV Pan?evu i to je to... e to je za mene trash film

Neverovatno! Taj film sam gledao samo jednom i to je bilo jako, jako davno i stvarno mi je bilo neverovatno. Od tada sam pokusavao da saznam kako se zove taj film da bih video nesto dodatno o njemu, ali nisam uspeo. Ti znas?
By B reddie
trassh je..... ona voli zvezdu! i sve sto je doticna producentica napravila.
ko voli trash, preporucujem...
By superfly
>Slatko od snova> je definicija trasha!
By Director
"Zuta" sa Ruzicom Sokic u glavnoj ulozi
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by superfly
Ma to je ?isti ki?....Mislim....(sa sve srpskim akcentom)..."My darling has a red ferrari" :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Kako se zove ona divna komedija iz osamdesetih - "Vampiri su medju nama" (oder so was?)
Svi filmovi sa Lepom Brenom su definicija trasha.
Pa onda serijal "Lude godine"...
Toliko izobilje materijala koji treba prouciti i cuvati!
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Meni su trash svi Chalicevi filmovi, Laf u srcu, razni domaci filmovi na odredjeno vreme...
By Gost
Ovaj film je pre neko ve?e bio na Stankom TV :)
Kako bojandjo re?e, u pitanju je "Misterija organizma" :)
Ne znam da li je treš, ali u svakom slu?aju je pod obavezno :)
By Gost
Originally posted by avalon
Ma to je ?isti ki?....Mislim....(sa sve srpskim akcentom)..."My darling has a red ferrari" :pucaodsmeha:
Moja draga drugarica zna šta volim te sam ovaj film dobio na DVD-ju za Novu godinu :)
Strava :)
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by K
Moja draga drugarica zna šta volim te sam ovaj film dobio na DVD-ju za Novu godinu :)
Moram da imam ovaj film!!!

Si slobodna u ponedeljak ili utorak? :)
By Gost
Originally posted by colorado
Originally posted by K
Moram da imam ovaj film!!!

Si slobodna u ponedeljak ili utorak? :)
Nema problema, ?im skontam programe za prebacivanje iz DVD u DIVX format, ne brini bi?u slobodan :)
Korisnikov avatar
By djo
to ne bi bio trash film.... nego se ti ne razumeš u umjetnos' :cigareta: taj film se nalazi u svim filmskim enciklopedijama kao i njegov reditelj...:murkan:
Korisnikov avatar
By pazzaz
to ne bi bio trash film.... nego se ti ne razumeš u umjetnos' :cigareta: taj film se nalazi u svim filmskim enciklopedijama kao i njegov reditelj... :murkan:
Da u pravu si da to nije trash film ali da li samo zbog toga sto se taj film nalazi u filmskim enciklopedijama ili ti da je deo filmske istorije znaci da nije trash. Pa sta onda reci za John Waters-a i .....

Mislim da treba odvojiti filmove koji su trash i kic estetika od losih filmova. Kao npr Zilnik spada u prvu grupa dok "Slatko od snova" u drugu kategoriju.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by pazzaz
to ne bi bio trash film.... nego se ti ne razumeš u umjetnos' :cigareta: taj film se nalazi u svim filmskim enciklopedijama kao i njegov reditelj... :murkan:
Da u pravu si da to nije trash film ali da li samo zbog toga sto se taj film nalazi u filmskim enciklopedijama ili ti da je deo filmske istorije znaci da nije trash. Pa sta onda reci za John Waters-a i .....

Mislim da treba odvojiti filmove koji su trash i kic estetika od losih filmova. Kao npr Zilnik spada u prvu grupa dok "Slatko od snova" u drugu kategoriju.
ma jasno... 'trash' je legitimna estetska kategorija... i da tu je john waters i sli?ni.
meðutim mislim da se u ovoj temi re? trash koristi kolokvijalno - odnosno upravo da ozna?i filmove u koje ?ak možda ne bi ni spadao taj 'slatko od snova' ve? više gorepomenuti ?ali? i 'lude godine-žikina dinastija' serijal... '?ao inspektore' itd itd
žilnik flertuje sa trash estetikom, ali i on i reditelj 'wr misterije organizma' su pre svega predstavnici onoga što bi se moglo nazvati 'autorski film' ili ?ak 'eksperimentalni film'.
a 'wr misterije organizma' je ore svega odli?an film, i bez toga što je i u enciklopedijama
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
obozavam trash, hajde da se volimo 1.2.3 odrastao sam uz tu trilogiju:love:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Mala napomena:

da nije ipak u pitanju "WR - misterije ORGAZMA" (ne orgaNIzma)?
(Makavejev rulezzz)

NOTA BENE: ako googlujete "misterije orgazma", prvi link je na nasem sajtu. Evo ga: www.gay-serbia.com/queer/reich-marcuse/index.jsp

Sasvim slucajno, ovaj film sam pomenuo na jednom drugom mestu u forumu, bas zbog scene sa legendarnom Milenom D. "jebite se, drugovi".
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Vlada T
Mala napomena:

da nije ipak u pitanju "WR - misterije ORGAZMA" (ne orgaNIzma)?
(Makavejev rulezzz)

ej ja mislim da se navodi i jedna i druga varijanta, proveri?u u jednoj knjižici pa javljam!
Korisnikov avatar
By *deni*
Serijal "Sekula i njegove zene" , pogotovo onaj deo sa Milenom Dravic u ulozi prorocice-sarlatanke, kada vice "VASIONO, VASIONO....!!!" i "PIIIS MACKO !!!":lol:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by bojandjo
meðutim mislim da se u ovoj temi re? trash koristi kolokvijalno - odnosno upravo da ozna?i filmove u koje ?ak možda ne bi ni spadao taj 'slatko od snova' ve? više gorepomenuti ?ali? i 'lude godine-žikina dinastija' serijal... '?ao inspektore' itd itd
Da samo neznam da li su i oni trash ili vec kemp.
a 'wr misterije organizma' je ore svega odli?an film, i bez toga što je i u enciklopedijama
btw ja sam veliki fan Makavejeva a i "W.R. - Misterije organizma" kao i "Ljubavni slucaj ili tragedija sluzbenice P.T.T."
Korisnikov avatar
By pazzaz
Dali se secate Tombole to je ultra trashy
Korisnikov avatar
By djo
jao tombola, majko milaaaaa :doh: samiromkaranovic
gde si se samo setio...
to mislim nije ni film nego tv drama...
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
O cemu pricamo, tres, kemp, kich ili krs?
Lepa Brena na filmu (bilokom) definitivno KRS!!!
Filmovi Makavejeva ne pripadaju ni jednoj od ovih kategorija.
Mislim da nijedan rezimski ili semirezimski film koko 80' tako i 90' ne moze bas zbog povoda mu da bude ni tres ni kemp. Sve je to jedno veliko djubre!!!
Korisnikov avatar
By pazzaz
gde si se samo setio...
Da ali drama je super zar ne.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by konstantin laufer
O cemu pricamo, tres, kemp, kich ili krs?
Lepa Brena na filmu (bilokom) definitivno KRS!!!
KRŠ mi se ?ini kao odli?na re? za filmove koje je autor teme imao na umu... samo ja ne bih to shvatio mnogo negativno.... ali slažem se da mora da se odvoji i od makavejeva i od watersa itd...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by pazzaz
gde si se samo setio...
Da ali drama je super zar ne.
ma da, samo se?am je se kroz maglu... bilo davno... znam da sam je obožavao kao klinac... mirjana karanovi? sa nekom periketinom, pa kako izvla?i brojeve :doh: :smeh:

ali to mi doðe neki plemeniti krš...
Korisnikov avatar
By pazzaz
i lik iz publike dobacuje "Mesaj mala mesaj" ....:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!