Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sanja Beka
:) vise razloga. Prvi je taj da ne zelim da budem ni u kakvoj vezi sa muskarcem s kojim zelim dete. Da se ne bi zaljubio i slicno. Pa bih sa gej muskarcem ili parom bila poprilicno sigurna da mozemo biti dobri prijatelji i roditelji bez emocija izmedju sebe. Drugi sto smatram da gej muskarac moze da bude dobar roditelj :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Radi šta god želiš.
Ne znam kako da ti izađem u susret. Sve možeš lepo da središ, ali najbitnije je prethodno pravilno planiranje.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ true.

@ Beka, ne radi se o nasim emocijama i strahovima, vec je bern ukazao na to "da se ne zaljubi u mene" - delovalo bi manje egocentricno da si napisala "da se ne pojave nezeljene emocije sa bilo koje strane" Na primer.

ot

koliko znam postoje banke sperme u makedoniji i nije preterano skupo (jefitinije nego ovde), uglavnom uvoze iz Holandije, mozda je to najbolja opcija ako ne zelis medjuljudske komplikacije.
Davno nisam dozivela da neko ovako pokusa da me maltretira. I to bas na ovom sajtu gde sam to najmanje ocekivala. Ostavite se corava posla i maltretirajte i spamujte negde druge. Boli me uvo sta ste razumeli i sta bi bilo prikladnije. Ja nikoga ne diram i ocekujem da mene niko ne dira...od sad pa na dalje...hvala!
Korisnikov avatar
By bern
hys ti je sve objasnila.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2760153#p2760153]Sanja Beka napisao:[/url]Davno nisam dozivela da neko ovako pokusa da me maltretira. I to bas na ovom sajtu gde sam to najmanje ocekivala.
nažalost tako ti je ovde. plus nemaš ništa pametno da pročitaš, samo neka pametovanja u nedogled. većina ima neki psihički poremećaj. džabe gubiš vreme ovde :) moj savet: ne traži donatora sperme na netu, a kamoli na ovom forumu :) ne preporučujem da ovde tražiš devojku/dečka a tek nekog za dete. i nemoj se nerviraš :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne mozes da zelis dete pod odredjenim uslovima a da te uslove ne mozes da odbranis. mislim mozes, al sta je sledece, TRAZIM NEFEM STR8LOOK SPERMATOZOIDA
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa dobro, i mene neko prvi put za 14 godina na forumu da optuzi za maltretiranje.

Srecno ti bilo i ne vidim da je ista u mojoj informaciji bilo zlonamerno. Cula sam odlicne stvari za Makedoniju.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Verovatno je mislila da su pederi ovde jedva cekali da cuju tako sto, da ce se odmah zaleteti i stati u red da je oplode. A ona samo da bira.

Mislim, koji peder ne bi zeleo da se po komsiluku zna da je oplodio zenu i ima dete.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2760152#p2760152]Sanja Beka napisao:[/url]Ja ne znam sta nije jasno. Nisam se ja ovde javila da polemisem sa vama. Ako neko zeli dete samnom nek me kontaktira. Sve ostale pozdravljam srdacno....i obidjite temu slobodno...
U stvari, stvarno mislis da procena kakav bi neko bio roditelj nije obostrana? Ti svojim neprijateljskim i impulsivnim stavom ne dajes lepu sliku o sebi iskreno, i ne delujes kao stabilna licnost, sto je recimo ono sto prvenstveno vecina ljudi trazi kod potencijalnog roditelja svog deteta. Ali to je tvoja stvar, svakako. Srecno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!