Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Dosta pesama iz "american life" ere. Tada se rodio Rocco.
Deluje kao da se koncert odrzao u nekom manjem prostoru? Po fejsu seruju fotke gde vozi beby biciklo kao da je pukla, a u stvarnosti je to bio vise kao kabare show. Opasno intimno :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Tko mi? Ja? Boze, pa zar sad u ovako potresnom momentu za Divu? Vidis da joj je potrebna sva moguca podrska da prebrodi ovaj tezak period u kome se trenutno nalazi.
Sta radi ta Kabala? Sto joj ne pomaze?
Korisnikov avatar
By Dark Walker

No one's gonna stop me... NOW!!! :no one's gonna show me how:
Korisnikov avatar
By Dark Walker

Mislim da će i u stotoj godini biti kraljica pop muzike!!!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ja već osetim da će sledeći album biti najbolji do sad.
Teško je prevazići uspeh dosadašnjih albuma jer žena već dugo dubinski utiče na razvoj kulture i popularnog muzičkog izraza (vraća popu oštrinu i dostojanstvo).
Poslednji album je bio genijalan i verujem da će ekslozija kreativnosti tek nastupiti.
Mogla bi da obradi neke teme kojima se do sad nije bavila: komunizam, uzimanje lakih droga, etc... :lol:

Danas slušam ovu pesmu:
Korisnikov avatar
By bern
mislim da madona i bjork trena da "ostvare kolaboraciju", jerbo su obe malo presušile. bjork može da radi beatove, madona koreografiju, msm neko koga unajmi...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
I ovo je odlična pesma:

:dancing:

Mislim da bi na sledećem albumu mogla da se pozabavi trgovinom belim robljem. Tu temu nije obradila, a imam utisak da može dosta kvalitetno da se pozabavi tom društvenom anomalijom.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Madonna radi za NATO koji vlada Holivudom
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... vudom.html" target="_blank
:giggle:

Najbolji deo:
NATO-PRETHODNICA SU MADONNA I THE ROLLING STONES: Gde je tu prevara? Da bi Holivud postojao, njega obezbeđuje NATO. A gde god treba da dođe NATO, tu se prvo pojave Madona ili „Rolingstonsi“

I Petar i Emir su bili maestralni! :roflmao:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2760120#p2760120]bern napisao:[/url]mislim da madona i bjork trena da "ostvare kolaboraciju", jerbo su obe malo presušile. bjork može da radi beatove, madona koreografiju, msm neko koga unajmi...
Radje da madonna pravi pesme (kakogod da to radi), a bjork da radi "aranzmane" :lol:
ali zaista, madonna ima dobre pesme, samo nikako da ih upakuje do kraja, sto muzicki, sto konceptualno. Samo, ne moze madonna da podnese bjorkovstinu u vecim dozama, javlja mi se.

Posto je u vecitoj trci za trendovima verovatno ce i dalje hteti da saradjuje sa mladjim autorima, kao sto je np. "Grimes", koju voli da slusa.
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2760120#p2760120]bern napisao:[/url]mislim da madona i bjork trena da "ostvare kolaboraciju", jerbo su obe malo presušile. bjork može da radi beatove, madona koreografiju, msm neko koga unajmi...
Gledao sam baš neki interview iz 1994 i ova Bjorkuša je objasnila da je radila jednu tu pjesmu za Madonnu samo zato zbog nekog tip prijatelja i to je bio kao dar njemu.

Ali bilo bi zanimljivo vidjeti njih dvije.

Massive Attack su imali jednu pjemu s Madge, neka ode u tom smjeru :D Od novijih neka upeca nekoga Grimes, FKA twigs pa neka nešto tako mute. Ova tri zadnja albuma su baš slabi bili.
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!