Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By LeBolle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758122#p2758122]Hitsugaya napisao:[/url]Bilo je hintova i u seriji, samo ih mozda nisi pokupio.
Finale trece sezone

Tyrion Lannister: When have you ever done something that wasn't in your interest but solely for the benefit of the family?
Tywin Lannister: The day that you were born. I wanted to carry you into the sea and let the waves wash you away. Instead, I let you live. And I brought you as my son.

Verovatno da bi izbegao sramotu, bilo je bolje prihvatiti Tyriona kao sina, nego da svi saznaju da je njegova zena dobila kopile sa Aerysom aka mad kingom. Te je zato rekao da je to uradio za benefit porodice. Takodje kada ga je Tyrion ubio na kraju cetvrte, Tywin mu je rekao da nije njegov sin.

Tyrion je kao mali bio opsednut vatrom i zmajevima, koje je i sanjao. Sto je cesta pojava kod Targaryena. Takodje, video si i sam kako su ga prihvatili zmajevi kada je otisao da ih oslobodi.
Znam inace za ove detalje (hintove) koje je serija prikazala, kao i one iz knjige, medjutim ne slazem se sa zakljuckom koji izvodis zbog nekih ocitih razloga, evo poslacu link videa koji raspravlja o Tyrionovom poreklu kao Targaryena
http://www.youtube.com/watch?v=eqVhKOxm ... kJbhoRH2Ij" target="_blank

Ja mislim da ovo (video) ima vise smisla od tvoje predpostavke. (Al ko zna ako li budu menjali seriju od knjige mozda i bude moguc ovaj tvist o kojem ti govoris)
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758121#p2758121]LeBolle napisao:[/url]Tehnicki samo je za Dzona- prosle 10 ep. razjasjeno da je Targaryen, a sto se tice Tiriona ne bas. Iskreno msm da za Tiriona i nije verovatno, a cak i da jeste to ce najverovatnije ostati samo u domenu romana a ne i serije koja je ionako dosta izmenjena. Mada bilo bi cudno videti albino Deni i malog patuljka Tiriona zajedno kako se seksaju, mnogo prijatnije deluje zamisao da Dzon i Deni budu zajedno, ujedine istok i zapad i nastave lozu, poeticnije deluje jer se prica opet naziva PESMA LEDA I VATRE (Dzona i Deni)
Cek, a gde su razjasnili da je Targarjen? Samo je prikazano da je Lijenin sin. Ova teorija je pak potekla od ljudi koji dobro poznaju pricu, prate epizode detaljno, vracaju film i guglaju westeros wiki po netu.
Korisnikov avatar
By LeBolle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758136#p2758136]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758121#p2758121]LeBolle napisao:[/url]Tehnicki samo je za Dzona- prosle 10 ep. razjasjeno da je Targaryen, a sto se tice Tiriona ne bas. Iskreno msm da za Tiriona i nije verovatno, a cak i da jeste to ce najverovatnije ostati samo u domenu romana a ne i serije koja je ionako dosta izmenjena. Mada bilo bi cudno videti albino Deni i malog patuljka Tiriona zajedno kako se seksaju, mnogo prijatnije deluje zamisao da Dzon i Deni budu zajedno, ujedine istok i zapad i nastave lozu, poeticnije deluje jer se prica opet naziva PESMA LEDA I VATRE (Dzona i Deni)
Cek, a gde su razjasnili da je Targarjen? Samo je prikazano da je Lijenin sin. Ova teorija je pak potekla od ljudi koji dobro poznaju pricu, prate epizode detaljno, vracaju film i guglaju westeros wiki po netu.
U pravu si, nisu bukvalno rekli da je Dzon, Targarijen, al u ranijim epizodama samo su spominjali da se Rhaegar Targarijen zaljubio,oteo i silovao navodno Lijanu Stark u Kuli radosti (The Tower of Joy) i ubio je, al kako li sad vidimo on nije nju ubio vec je ona umrla na porodjaju dok je radjala Dzona (Rhegar je otac Dzonu jer Lijana nije predhodno ni sa kim drugim bila osim sa njim, tako da to cini Dzona Targarijen kopiletom).... (uzgred ima tu i mnogo simbolike poput plave ruze koju je Lijana nosila i stosta drugo, objasnjno je sve na videu koji sam poslao, e a sad sto se tice same serije , teorija i knjiga ,scene sa poslednje epizode su prikazane tako da gledalac cak i ako nije znao za sve teorije moze ovako sam da dodje do zakljucka ko je beba (Dzon) i shvati njegovo poreklo itd. )

Petyr Baelish: "Your aunt Lyanna."
Sansa Stark: "Father never talked about her. But sometimes I'd find him down here lighting the candles. He'd say she was beautiful."
Petyr Baelish: "I saw her once. I was a boy living with your mother's family. Lord Whent had a great tourney at Harrenhal. Everyone was there. The Mad King, your father, Robert Baratheon. And Lyanna...she was already promised to Robert. You can imagine what it was like for me, a boy from nowhere with nothing to his name, watching these legendary men tilting at the lists. The last two riders were Barristan Selmy and Rhaegar Targaryen. When Rhaegar won, everyone cheered for their prince. I remember the girls laughing when he took off his helmet and saw that silver hair. How handsome he was. Until he rode right past his wife Elia Martell, and all the smiles died. I had never seen so many people. He rode past his wife and he lay a crown of winter roses in Lyanna's lap. Blue with frost. How many tens of thousands had to die because Rhaegar chose your aunt?"
Sansa Stark: "Yes he chose her. And then he kidnapped her and raped her."
— Littlefinger and Sansa Stark discuss Lyanna.[src]

Video scene razgovora:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758128#p2758128]LeBolle napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758122#p2758122]Hitsugaya napisao:[/url]Bilo je hintova i u seriji, samo ih mozda nisi pokupio.
Finale trece sezone

Tyrion Lannister: When have you ever done something that wasn't in your interest but solely for the benefit of the family?
Tywin Lannister: The day that you were born. I wanted to carry you into the sea and let the waves wash you away. Instead, I let you live. And I brought you as my son.

Verovatno da bi izbegao sramotu, bilo je bolje prihvatiti Tyriona kao sina, nego da svi saznaju da je njegova zena dobila kopile sa Aerysom aka mad kingom. Te je zato rekao da je to uradio za benefit porodice. Takodje kada ga je Tyrion ubio na kraju cetvrte, Tywin mu je rekao da nije njegov sin.

Tyrion je kao mali bio opsednut vatrom i zmajevima, koje je i sanjao. Sto je cesta pojava kod Targaryena. Takodje, video si i sam kako su ga prihvatili zmajevi kada je otisao da ih oslobodi.
Znam inace za ove detalje (hintove) koje je serija prikazala, kao i one iz knjige, medjutim ne slazem se sa zakljuckom koji izvodis zbog nekih ocitih razloga, evo poslacu link videa koji raspravlja o Tyrionovom poreklu kao Targaryena
http://www.youtube.com/watch?v=eqVhKOxm ... kJbhoRH2Ij" target="_blank

Ja mislim da ovo (video) ima vise smisla od tvoje predpostavke. (Al ko zna ako li budu menjali seriju od knjige mozda i bude moguc ovaj tvist o kojem ti govoris)

Basically, odbacuje teoriju jer onda taj komplikovan odnos oca i sina koji su imali, ne bi bio toliko interesantan i dubok, ako ispadne da je razlog to sto mu ovaj uopste i nije otac. Takoreci, uninteresting and easy way out. Ali se ne slazem sa tim. Ako mu je Tywin stvarno bio otac, pogledaj samo koliko su povrsni razlozi zasto ga je mrzeo od malena. Jer mu je ubio zenu na porodjaju, jer je patuljak. Moze da okrene glavu na to sto mu se drugi sin i cerka jebu i prave decu, al ovome da oprosti sto se rodio kao patuljak nikako. Sure. Okrece glavu jer su mu to dvoje jedina deca, a ovaj nije uopste.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja bih samo da dodam da Tirion u knjigama nije ni blizu lepuškast kao u seriji. Ova slika to otprilike ilustruje:
Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dobro je, patuljak je za sada bezbedan. Meni se dopada takav razvoj događaja, ali ima onih kojima se to baš i ne sviđa :D
Inače, ova poslednja epizoda, kojoj jedino nedostaje spora smrt Vrhovnog vrapca i detaljniji prikaz Unelinih muka, je stvarno odlična i zanimljiva. Konačno je i onaj njanjavi Tomen riknuo. Ta pičkica stvarno i nije bila za bolje.
Sve u svemu, ovo finale samo dokazuje da su epizode 2,3,4,5,6,7 i 8 fileri u sezoni za ono što treba da se desi u poslednje dve epizode, posle uvoda u prvoj.
Svakako, pošto je zima počela, željno iščekujem okršaje sa White Walkersima. Istovremeno se nadam da će u Citadeli da bude poneki zanimljim nerdy pederčić koji uči za maestera i da će tamo da organizuju neke orgije pošto izgleda tamo ne vole žene :D
By Sixto
Ja se ipak bojim da u svetilistu nisu svi pobijeni u eksploziji. Nismo videli da li je matori dao da se otvore vrata i puste ljudi, ali kontam da je neko bar izvukao zivu glavu i po podrumima Kraljeve Luke sprema pizdariju Sersei. Mozda cak Margeri herself... :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jedino mi je za Margaery i krivo sto je poginula u toj epizodi. A bila bi fora da joj se sin ubio jer je mislio da mu je zena mrtva, a onda ustvari ziva.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758210#p2758210]Sixto napisao:[/url]Ja se ipak bojim da u svetilistu nisu svi pobijeni u eksploziji. Nismo videli da li je matori dao da se otvore vrata i puste ljudi, ali kontam da je neko bar izvukao zivu glavu i po podrumima Kraljeve Luke sprema pizdariju Sersei. Mozda cak Margeri herself... :D

ma kako bi stigli da se izvuku kada je u krugu od ko zna koliko metara sve otislo u kurac
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758217#p2758217]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758210#p2758210]Sixto napisao:[/url]Ja se ipak bojim da u svetilistu nisu svi pobijeni u eksploziji. Nismo videli da li je matori dao da se otvore vrata i puste ljudi, ali kontam da je neko bar izvukao zivu glavu i po podrumima Kraljeve Luke sprema pizdariju Sersei. Mozda cak Margeri herself... :D

ma kako bi stigli da se izvuku kada je u krugu od ko zna koliko metara sve otislo u kurac
Ja ti kazem. Pitanje je kad je matori eventualno dozvolio vrata da se otvore, a kad se desio veliki prasak. Previse bi mi bilo jednostavno da se tako resila svih.
Zar nas prica o Psetu nije nisa naucila? :hvala:
Korisnikov avatar
By frenkkasl
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758238#p2758238]Dr_Shortbus napisao:[/url]Izgleda da je 7. sezona pretposlednja i imaće samo 7 epizoda.
A 8. 6 epizoda. :gotika:
To je zbog velikih bitaka koje slede, potrebno im je dosta novca, pa su smanjili broj epizoda. A i jos bolje, da ne odugovlace bezveze. Treba da zavrse na visokoj nozi kao Breaking Bad a ne da odugovlace i da postane sranje.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam srecna sto je Cersei dobila sansu da se najebe milih majki.
Dopala mi se varijanta sa njom u crnoj haljini, odmah mi je bilo jasno da nesto ti nece ici kako treba *ona je uglavnom u bojama svoje kuce, crvenoj i zlatnoj) ali nisam pretpostavljala da ce biti ovako epic. Svidja mi se ponavljanje istorije, Megor Okrutni je takodje spalio verske fanatike u septi, ali Balerionovom vatrom.
Zao mi je jedino Mardzeri i Lorasa, ostalih nimalo. Dosao polusvet da se nasladjuje sudjenju kraljici, pa ih je kraljica malo potpalila.
Prorocanstvo koje je dobila se ostvaruje, kako god da okrene.
Tomenova smrt mi je bila jeziva. Odlican scenski momenat. Ta tisina kada skida krunu i staje na sims.... jezivo. Bilo je sranje kralj, ali ipak...
Pola lordovskih kuca u Vesterosu vise nema nikoga. Gotovo je odavno sa Olujnim zemljama, nema zivih Barateona (ne znam ko je sada uopste glavni tamo, ne bi me iznenadilo da nam Dzenri osvane kao lord tamo), nema Talija, nema Freja, od Tirela je ostala samo baba, u Dorni su ostale samo Oberinove cerke kopilad i njegova ljuba takodje kopile, Grejdzoji svi krenuli kod kraljice Deneris.
Sansa mi i dalje ide na zivce. Nju Martin izgleda bas jako voli, ali je dosadna.
Jako me zanima kako ce do Dzona da stigne saznanje da je polu Targarjen. To sto je Bren video, to macki o rep, on ima da se zaglavi u drvo kao novi Bloodraven.
Ja sam odusevljena glumom Liama Cunninghama (Davos). Meni se plakalo kad je dosao da rascisti sa Mel spaljivanje Sirin. Ja sam kontala da je ona zavrsila karijeru. Ali eto, videcemo je opet.
Njene magicne moci su stvorile malo rupa u prici... zasto nije mogla da vaskrsne Rikona? Ni da pokusa? Nije mogla da napravi jos neku bejbi senku da se resi Boltona?
Doduse, i to proglasavanje Dzona kralja na severu je pomalo njak njak... Decko je napustio Nocnu Strazu, bio vaskrsnut od strane nekog egzoticnog boga sa cudnim imenom, svakako bio kopile, pustio Divljane sa pogresne strane zida - ali ako Mormontova mala kaze da je on kralj, mora biti tako.
Korisnikov avatar
By Mage
Brutalan kraj! Svi dogadjaji u King's Landing-u... mind blowing! :D

Jon-ova i Denerisina prica prica mi je i dalje bzvz, ali Cercei je jebeno spasila celu sezonu... wow I did not see that coming! Mislim znao sam da ce razneti nesto ali ovo je bilo facking brilliant :D

Samo sto izgleda da svi mogu da se teleportuju sada :lol:
Korisnikov avatar
By frenkkasl
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758268#p2758268]Mage napisao:[/url]Brutalan kraj! Svi dogadjaji u King's Landing-u... mind blowing! :D

Jon-ova i Denerisina prica prica mi je i dalje bzvz, ali Cercei je jebeno spasila celu sezonu... wow I did not see that coming! Mislim znao sam da ce razneti nesto ali ovo je bilo facking brilliant :D

Nije teleportovanje. Producenti su rekli da se neke scene desavaju u razlicitim vremenskim periodima, pa da ne bi Arja provela 4 epizode na brodu, onda su uradili ovako. Isto vazi i za Varisa.
Korisnikov avatar
By Srklet
za seriju koja 2/3 svake sezone provede pripremajući se za spektakl na kraju, očekivao bih bolje utemeljenje međusobnih odnosa likova. to se polako gubi proteklu sezonu-dvije.
zašto se tyrion i dany odjednom tako vole? scena u kojoj jedno drugom izgovaraju hvalospjeve je bila iritantna.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758275#p2758275]frenkkasl napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758268#p2758268]Mage napisao:[/url]Brutalan kraj! Svi dogadjaji u King's Landing-u... mind blowing! :D

Nije teleportovanje. Producenti su rekli da se neke scene desavaju u razlicitim vremenskim periodima, pa da ne bi Arja provela 4 epizode na brodu, onda su uradili ovako. Isto vazi i za Varisa.
Da ali i oni nisu samo kriticni. Razvlace Semvela Tarlija ko slinu celu epizodu i s tim su oke, a nisu pomislili da radnju oko Arje i bezanja od sekte pocnu koju epizodu ranije.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ako voliš taj neki medieval svet, sa zmajevima, zombijima, sisama, povremenim qrcem, spletkama, incestom, seksom i borbama onda gledaj.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
ahaha bas takve npr knjige i citam, ali nisam sigurna za seriju, hoce li mi se svideti...veeeliki fan knjiga, pogotovo epske naucne fantastike, ali za serije nikad nisam bila neki fanatik...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Prve dve-tri sezone mislim da se striktno drže knjiga. Posle nastupa razmimoilaženje. Naravno, neke stvari iz knjiga ne mogu da se adekvatno prenesu na platno, posebno ne dubina likova, ali mislim da se nećeš pokajati ukoliko kreneš sa serijom.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!