Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Deni5
Otkud ja znam, ja ne znam šta on hoće, u stvari znam, hoće ono što ja neću.

Zašto me me pogađa što se ne javlja 12 dana i što je verovatno bio ko zna sa kim za to vreme... Zato što se nisam zaljubio.
By Deni5
Da li sam ja očajan pa sam bio sa njim dva puta a nisam se zaljubio, čak mislim da u njega ne bih ni mogao da se zaljubim. Onaj iz lifta je bio toliko lep i zgodan da sam mogao odmah da se zaljubim, bolje što on nije takav, da jeste poludeo bih. Ovako mi svejedno, mogu ja i bolje, šta on misli, zaslužujem više.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ja ljubav posmatram ovako: chaos is order yet undeciphered!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748033#p2748033]Madonna napisao:[/url]sta je za vas veza, kako je definišete?
kada ulazite, sa kime?
kada ta vaša veza počinje? kojim datumom, kada se desi šta?
zašto ulazite u vezu?
šta odlikuje tu vašu vezu, koji je tempo konzumiranja te veze?
da li ste ikada bili sa nekim i taj vaš odnos mogli da nazovete pravom i istinskom ljubavlju?
da li ste osetili da ste u vezi sa nekim kome ste u tom trenutku jedini/jedina, da želi samo vas, i da je to uzajamno?
da li ste nekome beskrajno verovali?
da li ste slepo voleli?
da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?
1. Odnos izmedju najmanje dve osobe u kojoj su osecaji daleko presli fazu "svidja mi se".
2. i 3. - ulazim u vezu kada se zaljubim u tu osobu i kada sam sigurna da zelim to.
4. - pocinje onda kada osetim tu promenu u osecanjima gore navedenim i kada vidim da je tako i sa druge strane.
5. - vise volim da obelezim dan kad je sa nekom osobom nesto prvi put bilo (sta cu da odaberem zavisi od toga sta mi je najvise prijalo tada).
6. Jer zelim da preraste u nesto 'ozbiljnije' (uslovno receno) nego sto je bilo neobavezno do tada.
7. Radim ono sto mi prija tempom koji mi tad odgovara.
8. Ne.
9. Yes, I guess.
10. Yes, I still do, ali ta vrsta veze je apsolutno prijateljska.
11. Ne.
12. Postoje ljudi koji imaju zelju/potrebu da imaju seks sa vise ljudi, a vole jednu osobu and that's ok.
Korisnikov avatar
By Madonna
Naravno da that's ok, ali to niko nije pitao, vec da li si ti jedna od njih i da li bi ti smetalo da je to osoba s kojom si zapocela vezu jer si se zaljubila.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Da preformulisem odgovor:
Ako je takav dogovor bio, ne smeta mi da se osoba jebe i sa njih 100 pored mene ako se u tim odnosima stiti i ne zakaci neku bolest.
Kod mene sve to varira, ali mi nikada nije problem da postujem dogovor.
By Deni5
Ja kada bih pristao da bude sa još nekim to bi bilo kao da sam sam sebe ponizio u smilu da ne vredim dovoljno i da ne mogu da pružim dovoljno, neću polovično.
Korisnikov avatar
By gossip
1. Prijateljstvo sa intimnijom notom.
2. Posle odredjenog procesa upoznavanja te osobe.
3. To se jednostavno desi(ili ne),nema potrebe za nikakvom zvanicnom konverzacijom.
4. Da bih "izgradio" nesto sa nekim,da bih stekao novo iskustvo.
5. Odgovor br 1,tempo je onaj koji nam obojici odgovara.
6. Jesam
7. Jesam.
8. Beskrajno ne,ali poprilicno da.
9. Ko nije?
10. Pa moguce je da,samo sto ocigledno nisam dovoljan,(bar u onom sexualnom smislu :macadiskrecija:)
i ako je takav odnos izgradjen od pocetka onda je to skroz ok.
By Deni5
Zašto nam se tipovi kojima se dopadamo ne javljaju, ili se jave posle par meseci?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pregazi ih kamion pa se oporave i taman izadju iz kome i odma ti se jave

mora da je to

nabajano ti je
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
1. sta je za vas veza, kako je definišete?
Prijateljstvo + intimnost + ljubav + seks + tajni sastojak.

2. kada ulazite, sa kime?
Kako kad. Imao sam veza i vezica, od toga samo jedna onako baš ozbiljna i duga (godinu dana).

3. kada ta vaša veza počinje? kojim datumom, kada se desi šta?
Obično se taj datum određivao nekako retroaktivno. Kao, okej, sad smo već mesec+ dana zajedno, hajd da se računa od tog-i-tog dejta.

4. zašto ulazite u vezu?
Zaželimo se.

5. šta odlikuje tu vašu vezu, koji je tempo konzumiranja te veze?
Reciprocitet, poverenje, uzajamno uživanje. Tempo proizvoljan.

6. da li ste ikada bili sa nekim i taj vaš odnos mogli da nazovete pravom i istinskom ljubavlju?
Da.

7. da li ste osetili da ste u vezi sa nekim kome ste u tom trenutku jedini/jedina, da želi samo vas, i da je to uzajamno?
Da.

8. da li ste nekome beskrajno verovali?
Ne.

9. da li ste slepo voleli?
Ne.

10. da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?
Moguće je.
[url=http://gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2756184#p2756184]alexandermagic napisao:[/url]Mozda ti se tad jave jer su u tom momentu zagorjeli ? Imas neku drugu pretpostavku ? Podijeli ju sa nama. :)
Onaj prvi što sam se žalio jer se ne javlja, drugi put kada smo se videli shvatio sam da mi se ne dopada i poslednja tri meseca se javljao nekoliko puta i svaki put sam ga odbio i poslednji put kada se javio rekao sam mu da nije za mene, ipak mi se nije dopao. Sa drugim sam se video u januaru i nisam ništa osetio i nije me zanimao i mislio sam da ni ja njega ne zanimam. Javio se početkom maja jer mi je bio rođendan i rekao da mu se dopadam i pristao sam da se vidimo ali opet nisam ništa osetio. Posle se javljao i žalio se što se ne javljam i počeo sam da se javljam sve dok me odjednom nije odbio i završio sam sa njim, ipak mislim da se svejedno ne bih zaljubio. Treći je hteo na početku par puta da se vidimo posle ponoći ali mi nije bio nešto i pošto mi je više od deset dana lajkovao sve na fb javio sam se i pristao da se vidimo. Taj je slagao i godine i visinu i još neke sitnice, shvatio sam da je malo lažov, da ne dužim, posle kafe otišli smo negde i hteo je da se ljubi i kada smo najzad počeli on je prekinuo jer ja kao drhtim i kako kao nisam spreman a bilo je samo hladno, tada je pobegao i ništa se nije dešavalo, samo je posle mesec dana opet počeo da lajkuje pa je opet prestao i nema ga, inače dopao mi se uživo. Četvrti mi se isto nije nešto dopao i videli smo se na kameri jednom i on je stalno pisao na Romeu, gotovo svaki dan, pisao je i kada sam ugasio profil na nekoliko dana. Trebali smo da se vidimo prošli mislim četvrtak ali sam odustao jer nisam bio siguran, ali smo se videli prekjuče u autu i on mi se dopao. Verovatni bi ste rekli da ne izgleda ništa posebno, pa i jeste tako ali mene je nešto više od izgleda privuklo jer mi izgled nije najbitniji. Kao i sa svim ostalim sa kojim sam se video i on je jasno pokazao da mu se dopadam, ali naravno dva dana ni glasa od njega. Pošto sada imam njegov broj otkrio sam da je slagao ime a sve ostalo što je pričao je istina. Na kameri je rekao da ne bi vezu već samo da se viđa a da to ne znači da smem da se viđam sa drugima. Za prvu trojicu bih odmah provalio da su gej, za ovog ne bih nikada, mada i nije hahaha.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
znate kako denisest
vi i ja mozemo da se udruzimo i da zajedno bitching about men
po ugledu na aktivne pedernjakinje kad love u paru
Korisnikov avatar
By Anhedonie
cek, pitas se zasto se tebi ne javljaju a isto to radis i ti?

tp je kao kad bi se pusac cudio sto drugi ljude puse.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748255#p2748255]Madonna napisao:[/url]"uvijek mi je bio veliki problem s ljudima što mnogi nisu nikad bili u stanju skužiti kako ja razmišljam i psihološki funkcioniram, te koliko su mi važni neki narativi u životu. ponudim sve potrebne informacije da se stvar razumije, pa onda znam popizditi ako se ne razumije. to osjećam kao najveću povredu, ostati neshvaćen. i onda uzvraćam povredom."
Same :drama:
Ovo ce mi na grobu pisati
Nisam bio do sada u vezi, al pokusao sam dva puta preku romeo da nadjem ali ispalo je katastrofa. Ne verujem da mogu naci neko ko meni odgovara, bar ne tu u Makedoniji.
Kako zamisljam vezu? Prvo, ta osoba s kim cu da budem mora da bude inteligentna, naravno fizicki izgled je bitan (nisam od onih koji lazu da nije, jer je, ako nema hemiju izmegju dvoje, ako ne ga zelim, nista) i da ne prica samo o gejovima, nego da mogu da pricam s njim o svemu i svacega: muziku, filmove, ekonomiju, sport i sta ne... Pre druge ljudi bio bi mi najbolji drug, jer mrzim ljude i neverujem nikome, bar ne u Makedoniji. Zelim nekog ko je veran, ko ce me zvati cesce, pa ne bi skodilo i malo ljubomore (moze i malo vise :D ) i tako da ima ambicije i jednog dana da idemo negde gde bi mogla nasa veza da opstoji odnosno da je oficijaliziramo i da se ne krijemo vise.
Korisnikov avatar
By Hys.
" ako se u tim odnosima stiti i ne zakaci neku bolest."

mislim da je taj deo daleko bitniji od prvog - lezbejke se notorno ne stite i ne testiraju redovno jer je manja verovatnoca kao da se nesto zakaci. Ali to ne znaci da ne moze (da ne ulazim koliko STD nema simptome a lako se prenose "lezbejskim" seksom). I nek generalizujem, ali verujem da sam vecma u pravu. I to da Dugoslava sa toliko godina ima svest o necemu o cemu nemaju daleko starije osobe zenskog pola je lepo ali i poprilicno porazavajuce za ove starije.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
^
Paa, da.
Aka ako taj seks sa strane ne utice /negativno/ na vezu koju imam sa tom osobom, ne smeta mi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
muz i ja skontali da bi bilo zabavno probati trougao, odnosno veza u troje. al kooooooja je sansa da nadjemo osobu koja odgovara i njemu i meni i mi obojica njemu i mentalno i fizicki i jos da hoce takav odnos a i gde da nabavimo toliki krevet :lol:

al bilo bi zabavno oprobati svakako.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A i soba, bila si kod mene, neam gde da stavim to :lol: jedino celu spavacu da pretvorim u krevet, dusek umesto poda. Sto i nije losa ideja.
Korisnikov avatar
By axel87
yeah sa metar devedes' pet obicno lupim glavu u obod/uzglavlje od kreveta
Kad nisu tapacirani vec drveni.
Thanks Ikea
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!