Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Josip Broz Tito je najveći sin naših naroda i narodnosti?

Da
12
44%
Ne
15
56%
Korisnikov avatar
By Srklet
Slika

Je li Tito bio najveći sin naših naroda i narodnosti? :crveni:

Što mislite o Tito, izaziva li on u vama neke emocije? Kako se u vašoj okolini percipira Tito?
Biste li se u Drugom svjetskom ratu borili s Titom i partizanima? :pionir:
By Kragi
Ljudi ga uglavnom vole zbog zivotnog standarda koji su imali a zameraju mu to sto je Hrvat koji je ucestvovao u teoriji zavere oko cepanja Srbije.
Licno me za njega zabole jer sam rodjen posle njegove smrti.
Korisnikov avatar
By 2kune
дефинитивно... нитко други није имао толико родитеља... :peace:
By alexandermagic
Otegao je papke kad sam imao godinu dana, a i tad sam bio u Njemackoj. :ozbiljan:

Iz onog sto sam iscitavao lako se zakljucuje da je bio mudar, prefrigan manipulator, sebican i hedonist. <3

Ne bih se borio na strani partizana, vec na onoj drugoj koja je, nazalost, porazena.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ono sto zelim da istaknem u vezi sa Titovim i vremenom neposredno posle njegove smrti (prva polovina 80-ih) , a u kojem sam i ja,kao dete, formirao svoju licnost, jeste jedan sistem vrednosti, reda, odgovornosti i discipline,koja je nama, u to vreme stasavajucima, sada u krvi. Zato smatram da smo danas mi, na zalost, po svemu superiorniji u odnosu na malo i mnogo mladje generacije. :pionir:
Korisnikov avatar
By Srklet
da je tito nešto posebno svjedoči što trenutno u anketi ima 63% da je najveći sin i 38% da nije. to je zajedno 101%! :lol:
za tita standardna matematika nije dovoljna. ^^
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2752617#p2752617]*deni* napisao:[/url]Ono sto zelim da istaknem u vezi sa Titovim i vremenom neposredno posle njegove smrti (prva polovina 80-ih) , a u kojem sam i ja,kao dete, formirao svoju licnost, jeste jedan sistem vrednosti, reda, odgovornosti i discipline,koja je nama, u to vreme stasavajucima, sada u krvi. Zato smatram da smo danas mi, na zalost, po svemu superiorniji u odnosu na malo i mnogo mladje generacije. :pionir:
Eeee Denika... ove nove generacije je sjebala PePsi (pedagog psiholog) ekipa sa svojim usranim "deca su cvece ovog sveta, pustimo da ga buja" pacifistickim stavom i konceptom pa odrastaju bez pravila i obaveza, sa prilicnim pravima i pretvaraju se vise u divlje trnje nego cvece, al dobro.
Korisnikov avatar
By 2kune
drugovi i drugarice, ja Drugu titi jedino zamjeram što je onomad naredio da Prozor mora pasti... i od tada Prozori neprestano padaju... to je zbilja stvar za jednu ozbiljnu drugarsku kritiku i samokritiku na plenumu saveza socijalističke IT omladine... :deda:
Korisnikov avatar
By unic0rn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2752617#p2752617]*deni* napisao:[/url]Ono sto zelim da istaknem u vezi sa Titovim i vremenom neposredno posle njegove smrti (prva polovina 80-ih) , a u kojem sam i ja,kao dete, formirao svoju licnost, jeste jedan sistem vrednosti, reda, odgovornosti i discipline,koja je nama, u to vreme stasavajucima, sada u krvi. Zato smatram da smo danas mi, na zalost, po svemu superiorniji u odnosu na malo i mnogo mladje generacije. :pionir:
:lol:
Te titove generacije su bile tako divne i superiorne da sve sto su na kraju bile sposobne da urade je da pokolju jedni druge ko prljavu stoku, redno, odgovorno i disciplinovano. Brava! :wundy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Unicornella, vodi racuna o godinama i presecima.Mozes ti da se smejes Titovim vremenima,ali to je sve sto mozes da uradis. :crveni:
By Speculum Columbae
kakav sudar generacijskih titana, imamo jednu koja je uspela nešto da proizvede - razorno pogrešno i loše, drugu koja ne može da proizvede ništa, čak ni etički pogrešno, nikakvu vrstu akcije i inicijative, stariju generaciju koja je tražila opštezajednički cilj koji je sasvim promašen i mlađu generaciju preizraženo egotističnih imbecila kojima je samo jurcanje za sopstvenom srećnom zvezdom bitno :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to jurcanje za zvezdom ti je prednost. :deni:
By Speculum Columbae
nikako nije deni, kako može biti prednost na opštem planu, da samo brineš isključivo za sebe, to vodi u životinjsko stanje, ne u uspešno društvo i uostalom je samozavaravanje.
By Speculum Columbae
ne verujem da ćemo se složiti oko toga, inače nemam pretenzija oko svojih stavova, ali za ovo nažalost mislim da sam u pravu, budući da sam deo te generacije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!