Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By PonocniJahac
Da li sam ja gej?
Lozim se na jednu likusu, ali u isto vreme bih voleo da imam lika.
Volim da primam u guzu, a i da karam. Sta da radim?? Mene su moji vaspitali da je lose biti "peder" i ako ne volim tako da nazivam ljude :(
Korisnikov avatar
By Srklet
gej si. kad to prihvatiš, možeš se dalje emancipirati. ^^

kako znam da si gej? well, it's simple - nitko tko je strejt ne bi došao na gej forum i otvorio topic s naslovom 'da li sam gej?'. ^^
Korisnikov avatar
By Madonna
Sto je to bitno da se zna, lozi se na koga hoces
By Deni5
Kako je meni jasno od šeste godine a vi sa ko zna koliko godina ne znate šta ste, ne poznajete sami sebe, ne znate ko ste.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ma ti si jebeni prodigy, aj sad izvuci glavu iz bulje i malo gledaj u tastaturu dok kucas nebuloze
By Deni5
Ti si kontam shvatio u četrdesetoj.
By Deni5
Ako nije glupo ne znati šta si i šta voliš, onda ne znam šta jeste.

Baš me briga za vaše mišljenje, ne zanimate me, ćao.
By Deni5
Moja fotka, moje lice i samo moje pravo da li ću da brišem ili ne.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
deni5-e bezobrazan si, mnogo

ponocni, ja bih rekao da si bisex
ti vidi kako ces da se deklarises i da li ces uopste da se deklarises
(mozda si od onih no labels i cuda ^_^ )

kazes da volis i da jebes i tebe da jebu..to se zove uni
no nebitno

meni oci bocka ovo: mama i tata te naucili da je to lose...ovo ce ti mozda biti shock
ali mama i tata cesto nisu u pravu :(
po kojoj logici je biti gej/bisex lose?
Korisnikov avatar
By Blady
A sto mora biti odmah gay?
Mozda je bi...
No, ukoliko ima potrebu da se ispecatira.
By Deni5
Nisam znao da mi prija kada mi neko kaže da sam bezobrazan, osvestite se, ne treba niko da vas uči šta ste, šta osećate i šta želite, sami znate najbolje.
By Deni5
Ne može niko da ti kaže da nisi gej i ti idmah nećeš biti, ne možeš da se menjaš kada ti padne na pamet jer to si što si. Sam si napisao da si gej, ne direktno ali jesi napisao i sam to znaš, ili ti treba podrška ili nas zezaš, a nešto mi govori da je drugo i to nešto što mi govori me retko prevari.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2747908#p2747908]Blady napisao:[/url]A sto mora biti odmah gay?
Mozda je bi...
bolje da odmah bude gej i prođe što prije cijelu tu gej dramu. onda mu kasnije bude lakše da bude bipsić ako hoće. ^^
s obzirom na objektivne okolnosti balkanske (auto)homofobije, daleko je češći slučaj pedera koji laže da je bi jer je bi eto kao prihvatljivije, nego što je slučaj bipsića koji nije siguran jel bipsić. zato mislim da je bolje i bipsića uvjeriti privremeno da je gej, nego što je geju ostaviti opciju da je bi. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Srklet
a ono, ako si gej, lakše je onda biti bi. ako si "strejt" ili "bi", teže je biti i gej i bi.
tako da ću ja svakog tko pita jel gej uvjeravati da je gej sve dok ne prihvati da je gej. a onda ću mu napomenuti da je ekšli možda bi. ^^
By Aven
Sve i da je bipsić ovaj 'gay' dio zahtijeva jednak proces samoprihvaćanja i borbe protiv (auto)homofobije kao i da je potpuno gay. Str8 dio baš ništa ne ublažava niti umanjuje taj proces. Često baš suprotno.

S obzirom na teme koje otvara, mislim da je autor ovog topića ponajprije trolloseksualac. :D

:krvarim.jednom.mjesečno.šta.mi.je:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2747912#p2747912]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2747908#p2747908]Blady napisao:[/url]A sto mora biti odmah gay?
Mozda je bi...
bolje da odmah bude gej i prođe što prije cijelu tu gej dramu. onda mu kasnije bude lakše da bude bipsić ako hoće. ^^
s obzirom na objektivne okolnosti balkanske (auto)homofobije, daleko je češći slučaj pedera koji laže da je bi jer je bi eto kao prihvatljivije, nego što je slučaj bipsića koji nije siguran jel bipsić. zato mislim da je bolje i bipsića uvjeriti privremeno da je gej, nego što je geju ostaviti opciju da je bi. :andjelak:
sta sam napravila :lol:

da da, koji je to trip sa lakse mi je da sam bi nego gay :neznam:
Korisnikov avatar
By Srklet
nema kraja tome što je homoseksualni muškarac sve spreman uraditi i reći kako bi druge i sebe uvjerio da nije homoseksualac. priča o tome da je bi je zapravo jedna od normalnijih. bolje to nego da postane pop. ^^
Korisnikov avatar
By Macan86
deni...nisi u pravu,svaki čovek je priča za sebe i nekim ljudima mnogo više treba da obrade svoj sexualitet.Nekima je jasno sa 5-6,nekima sa 12-13...nekima je teško da to prihvate i sa 20,nekima čak i sa više jer su im glavu napunili idejama da je to neki svestan izbor koji moraju da prave ceo život da bi bili ispavni jer je biti gay pogrešan izbor...posebno kad je neko bi onda ima osećaj kao da tu mora nešto da bira i da se odrekne jednog dela svog seksualiteta u korist drugom.
To je porilično komplikovano i nema smisla da sad nekog osuđuješ zbog toga što mu treba više da obradi sexualitet.Za to nikad ustvari nije kasno.

A jahaču(bio on trol ili ne) hoću da kažem da nema sexualne orjentacije koja je ispravnija od drugih,i da ako tako razmišlja nikad neće biti srećan,ni sam sa sobom ni sa drugima.Ako ga privlače i žene to ne znači da je ispravniji od nekog kog privče samo muškarci,i ne znači da ima neki dobar i loš izbor koji može neko da napravi,nema ustvari čak ni izbor jer iako je neko bi ni on opet ne može da bira da li će mu se sledeće svideti momak ili devojka.
By Deni5
Osuđujem jer mislim da nije ozbiljan i da nas zeza.

Teško im je da prihvate ali to ne znači da ne znaju u sebi ko su, samo poriču jer neće nikome tek tako sa 20 godina pasti na pamet da je gej, to bi onda bio svestan izbor. Ako se čovek tako rodi toga je negde uvek svestan, samo zavisi do koje mere poriče i sa koliko godina će popustiti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!