Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Previše hrama svetog Save, premalo ljudi i duha grada.

Edit: i previše Malagurskog.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jao riknuce mi komp zbog 4K!

Napredna video tehnologija moze svako govno da napravi privlacnim. Svaka zabit na planeti ima slican klip gde prezentiraju svoj 'bjutiful kantri' u jarkim bojama i iz uglova gde se ne vide beda infrastrukture i arhitekture, sivilo, aljkvost, deponije, you name It.

Beograd ima mnogo veci potencijal od onog sto je ostalo u nasledju (pa se ni to ne odrzava) i cime se svi redom ponose i hvale.. Govorim o cisto estetsko-funckionalno-kozmetickom dozivljaju grada, ne samo taj neki "duh ljudi" i "price", mnogi gradovi imaju duh i price i istoriju, ali imaju i ciste, sredjene ulice, dobar gradski prevoz, signalizaciju, osnovnu i naprednu infrastrukturu - gde god da se zateknes.

Jeste da BG ima taj mischung orijantalnog i centralno evropskog, ali po tome nije preterano originalan I should say, meni je Beograd specificniji np. po onom monstrumu od Novog Beograda. Nemate pojma koliko stranaca trci preko Save da slikaju romaska naselja gde se u pozadini vide hajat i interkontinental.
By Sixto
Malagurski...

Sta je zajednicko njemu, Istoku i slicnima... samovoljno preuzimaju na sebe status bogova u onome sto rade. Malagurski je zastitnik nacinonalnog ponosa kao niko drugi, Istok je izumitelj interneta i bog digitalnih medija/komunikacija/.... (dopisi sam) kao niko drugi. Ta pretencioznost, o boze.

Elem... lepo, divno, saturacija povecana, HDR efekti na najjace, digni dron da se ne vide kante iz kojih ispada djubre, psi lutalice i grafiti, poseti opsta mesta svakog prethodnog videa iz drugog ugla...

Srbija koja ne poznaje instituciju javnog toaleta ne bi smela da se uopste drzne da se upise u turisticke brosure po svetu. Prljavih ulica, nefunkcionalnih javnih sluzbi, ocajnog javnog prevoza, nepostojece signalizacije, nepostojece turisticke industrije... Apsolutno nemamo sta da trazimo u toj prici. Ko ga jebe, nek dodju Slovenci na Gucu, ostave kes, istreskaju se, nazderu mesa... nama dosta koliko se i trudimo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Rekoše Mars, Antibiotic i Sixto sve što htedoh reći.
By Kragi
Dovoljno je da na FB likeujete stranicu koja se zove UZIVO IZ BEOGRADSKIH TRAMVAJA I BUSEVA i da vam bude jasno u kakav grad dolazite. Moja topla preporuka. :balerina:
By alexandermagic
Kragi, pogledah stranicu. Okrutni ste.

Od par komentara se zamalo ne izvrnuh. :radosnice:

Osobno bih dao 500 Beograda za jedan Novi Sad.
Korisnikov avatar
By Mars
Pre par nedelja sam gledao nekoliko domaćih filmova u kojima se videlo baš dosta Beograda... i nisam mogao da se otmem utisku koliko je bio lep grad.
Korisnikov avatar
By Mars
Od ovog je jedino gore Belgrejd, maj Belgrejd sa Zanom kad su onomad konkurisali za LOI.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!