Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By filipkum
Osmi zivot - Uros Timic, neki nas mladi pisac koji pobedio na Laguninom konkursu za objavljivanje knjige, zanimljivo, naivno na momente, ali svidja mi se
Korisnikov avatar
By bothways
Počeo HF Lavkraft - Šaptač u tami (zbirka)
Korisnikov avatar
By Sena86
Upravo sam završila roman Patriše Hajsmit (1921 - 1995) – ''Cena soli'' (Izdavač Samizdat B92, 2014.). Izdala ga je pod pseudonimom Kler Morgan 1952. godine. Izuzetno zanimljiva ljubavna drama između jedne žene i devojke koja na kraju pobeđuje ili gubi (pročitajte knjigu, neću otkrivati). Da li smo spremni da se odkreknemo svega zarad ljubavi, da li uspevamo trezevno da razmišljamo kad smo ucenjeni onim što najviše volimo? Ovo je opaka priča o progonjenoj ljubavi i istinskoj sreći. Svakako, moje preporuke za roman.
Roman je pretočen u film i premijera u SAD-u je bila 20. nov. ove godine, biće prikazan i u Kanu. Već je dobio nekoliko nagrada. Glavne uloge su odigrale Kejt Blanšet i Runi Mara. Inače, po Patrišinom romanu je napisan i scenario za odličan film ''Talentovani gospodin Ripli'' iz 1999. godine, kao i ''Neznanci u vozu'' koji je radio genijalni Hičkok.
By Ulix
Self Comes to Mind, Antonio Damasio

I završio sjajan roman Smrt je izjahala iz Persije, Hajnoci Petera. :up:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pročitala "devojka iz voza"
više mi je muka od ovih jadnih izlizanih twistova koji se pojave na kraju knjige bez ikakve naznake igde čisto tako eto kao da bude neki WOW SO MUCH TWIST. aj u kurac

krećem karizijeve knjige da prelazim opet da se smirim taman sam zaboravila šta se dešavalo
By filipkum
Amerikana - Cimamanda Ngozi Adici,ovo je druga njena knjiga koju citam, svidja mi se, volim s vremena na vreme da procitam roman iz neke zemlje o kojoj ne znam mnogo, u ovom slucaju o Nigeriji
Korisnikov avatar
By Sena86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2741157#p2741157]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2740852#p2740852]Sena86 napisao:[/url]Donato Karizi - Vladar iz senke. Pročitala sam ''Šaptača'', očekujem da i Vladar bude dobar. :-)
meni nije bila ni blizu šaptaču, a isto sam se tako nadala jer mi je šaptač bila brutalna

sad čitam ovu novu njegovu "dečak od stakla". za sad čak mislim da će možda i da prevaziđe prvu
Malo sam usporila, stigla sam tek do polovine, spremam se za neko testiranje. :-) Pa, za sad stvarno i nije previše napeta i ni blizu jeziva kao ''Šaptač'', videću do kraja. Baš sam juče dobila na poklon ''Dečak od stakla''. Možda da prvo pročitam ''Lovca na duše'' pa onda tu ili nije bitno?
By Ulix
The Love of a Good Woman, Alice Munro
Korisnikov avatar
By mOwbid
Aldous Huxley - Brave New World
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!