Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mog psihologa kako mi šalje sms u kojem mi objašnjava da ne može više biti moj psiholog jer sam previše komplikovan slučaj za nju. Svašta.
Korisnikov avatar
By HalfJack
San broj jedan: prehodavanje po nekom studentskom domu? I gledanje nekog fajta koji je na kraju završio s jednim tipom koji je izvadio kurčinu i po drugome se popišao (in the heat of the moment).

San broj dva: Vozikanje u autu koji nema kočnice po brijegovima a sve me podsjeća kao nekakve Van Gogh slike, a dodatno s mamom neko razgovaranje o švercanju u tramvajima.
By Aven
Noćne more. :/

Sanjala sam da je stara susjeda (koja je u realnosti već umrla), nacrtala oko sebe nekakav pentagram i umrla unutar toga kako bi naškodila mojoj mami. To me probudilo (u snu) pa sam otrčala u sobu svojih roditelja da ih probudim, a oni se nisu mogli probuditi. Pa onda neku lopticu u hodniku koja se sama od sebe pomicala i nisam ju mogla zaustaviti.

Mrzim takve snove. :sigh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
da se muvam sa sadasnjom devojkom moje bivse devojke.... :] {wierd}

i neke bezveznosti sa kolegama
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sanjao 8 cupavih stenca. bili skroz srecni, skakali na mene, neki me i lizali dok sam ih ja mazio.

edit ustvari, ne znam jesu li bas bili psi, imali su braonkasto/sivo krzno, i licili malo na vukove

Slika
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja sam sanjao kucice ali moji nisu bili bas fini
sanjao sam i da cistim majcu, a majka hoce da me izbaci napolje jer sam fuksa i peder
bas je bilo nekako realisticno, uplasio sam se
Korisnikov avatar
By HalfJack
S bratom i bratićem otišao sam do teretane da se učlanimo pa na kraju brat točio Coca Colu Zero u čašu na podu. Kasnije nešto helikopterom sam preletavao po Sloveniji i na kraju završio u Tajvanu, ali sam zato tamo vozio po cesti. :lol: Kasnije sam pobrao neke ljude koji su nešto motali po vozilu. Ja sam iza sebe naslikavao neku zgradetinu koja je na visoko u zraku, ali potpora su joj dva mala stupića. Još sam sretan bio što sam uspio to uslikati kako kasnije bih mogao to nekome pokazati kada se probudim.
By OpetMacak86
Da sam jahao kravu...kao neki ovde tradicionalni sport kravlje trke isto kao konjske,osedlane krave,dzokeji...sad ja treba da budem zdokej,popnem se ja kravi na ledja mrtav ozbiljan i kao krene trka...krava muuu ja djiha... I ne znam ko je pobedio...
Mislim da sam imao temp
Korisnikov avatar
By Night
Ranije sam retko kad imao izrazeno vizuelne snove. Uglavnom je sve u nekoj izmaglici, i samo imam osecaje u vezi situacija i osoba. A u zadnjih nekoliko dana od kako sam skinup dioptriju, navrli su mi toliko raskosni snovi, sa mnogo detalja i boja.

Razmisljam da li je to sto nisam video bez naocara toliko uticalo na moju podsvest i snove, ili zato sto sam se ovih dana naspavao kao nikada u zivotu.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ vec si stigla Samo pivo da overis, a ja bila prvi put tek pocetkom septembra.
Korisnikov avatar
By Hys.
Cimerka vala nije studentska sirotinja kad tamo ide :P
Korisnikov avatar
By Hys.
ne znam brale al ja 400 dindzi za pivo jok.

tamo pijem onaj domaci stout koji je stvarno dobar a manje od 200 RSD.

edit to add

kapiram da svakih par dina me zelja mine kad odem u UK pa u nachural habitatu pijem odlicna piva.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa oni koji zele s vremena na vreme da probaju neko novo pivo mesto nije lose.
Makar jednom u par meseci otisla tamo i dala 300 dinara za neko novo pivo. :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
U snu sam imao neku egzistencijalnu krizu pa odjednom nastalo bježanje jer su počele poplave. Ali ne vodom, već mlijekom i slatkim nečime. Pa bježanje po brdima koji su dijelom karamelizirani.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
kako sam pratio neku zenu, do nekih napustenih zgrada, jer je ukrala nesto. tu me je napao neki lik i preneo mi salo. bio sam kao svinja debeo, jedva sam hodao. onda sam provalio kasnije da ako skacem u mestu, ono polako nestaje, i tako ripadoh dok ga se skroz ne otarasih

a da, i farbao sam kosu u plavo. mnogo je kul izgledalo. posto mi je kosa donekle tamna, nije bila cisto plava, nego je ispala neka tamnija nijansa i bas mi je pristajala
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Posto sad citam mangu ,,sex pistols''....sanjao sam da sam tigar i da se njusim sa nekim lavom i da hocu da se seksam sa njim :D
Korisnikov avatar
By sAja
Gomilu hladnog oruzja, razlicitih sablji,... i kao gledala gde da se sklonim da budem bezbedna, a i na kraju sam se setila da sam ipak lucidna, i odradila ga na svoj nacin-boleo me bas *uki, i ispala sam herojcic..neka zaduzenje trgovinom sintetikom me je ipak preokupiralo, tako da sam sa razmisljanja gde cu da se skonim ipak pocela da gledam da pokupim pakete lego igracaka koji su mi ispali iz dzepova. ;P
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!