Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
The Name of The Game
Dancing Queen

A zašto ove a ne neke druge.. pa valjda se na njih intenzivnije ježim nego na ostale (i nema veze sa tekstom, bilo je to tako i dok nisam znao o čemu pevaju, dakle muzika)
Korisnikov avatar
By Madonna
The winner takes it all
i
Voulez vous
i
S.O.S.
U stvari samo Chiquitita
Korisnikov avatar
By Pauceti
Money, Money, Money
Prva pesma koju sam cuo od njih kao dete i ostala mi jako urezana u secanje.
Gimme! Gimme! Gimme!, The Winner Takes it all i SOS favoriti takodje <3
Korisnikov avatar
By Tungi
The winner takes it all i Voulez Vous.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Waterloo, podseća me na film Muriel's wedding. Slika

i tugaljiva The Winner Takes It All
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jel to popaj negde usamljen?

Hteo sam samo da napravim neki vic, ono kao "jel ti to nas testiras" "ha-ha-ha" i te fore, bas mi je uspelo.
e a jel mozemo dva puta da biramo omiljenu pesmu od abbe? :D
Korisnikov avatar
By Srklet
samo me je zanimalo koja je ljudima omiljena pjesma od abbe i zašto. that's all.
opet sam misunderstood. :drama:

'SOS' mi je omiljena pjesma još otkako sam prije x godina gledao 'tillsammans'.

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Evo baš ovih dana ih slušam opet! Upravo mi se vrti Dancing Queen. :lol:

Mislim da ABBA-u neću nikad prestati da volim. Može sa vremena na vreme da mi dosadi, ali je to nekako muzika koja mi se uvek provlačila kroz život, i nastaviće.

Nemam omiljenu pesmu, to zavisi od raspoloženja i prilike.
Korisnikov avatar
By bothways
Hm, malo sam razmišljao i došao sam do top 3:
1. Fernando
2. Gimme! Gimme! Gimme!
3. Lay All Your Love On Me

Da opišem zašto baš i ne mogu. Valjda me muzički ispunjuju. Ova treća me podseća malo na "Dodirni mi kolena".
By Aven
Nemam omiljenu.
Lijepa mi je 'The Winner Takes It All', ali manje više, taj aranžman pjesama me podsjeća na dječje brojalice.

Meni je, naime, prva asocijacija na ABBA-u pitanje koje nema veze s glazbom (ili možda ima) - da li su se članovi međusobno ševili > AB, BB, AA, ABBA?

Slika
By Aven
Dobro, taj dio znam. Pitanje je ostalih kombinacija i svi.skupa.zajedno.
Eto, kad netko kaže ABBA, to je prvo na što pomislim. :bush:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Volim puno, ali kada bih izdvojio neku pesmu to bi bile Knowing Me, Knowing You i The Winner Takes it All
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne postoji bend na svetu kojima je onoliko puta bio najavljivan reunion, a da nije bilo nista od toga. Cak su se i Led Zeppelin sakupili u jednom momentu za jedan koncert, a ovo cetrvoro na driblaju vec decenijama, te hoce, te nece, te mozda, te troje hoce, a jedan se zainati, i tako u krug.
Nikad se nisu u javnosti pojavili svo cetvro, uvek fali barem jedan, uglavnom dvoje, ni iluminati, ni engleska kraljica ne bi mogli da ih sakupe.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam ko je to najavljivao reunion. A ponajmanje od njih samih nije bilo tih znakova.

Tu i tamo se javi neka blesava japanska izdavačka kuća sa brojem $$$ koje bi za to platili, i to je sve.

... beskrajno im hvala na tome.

Beni je u jednom intervjuu rekao da i danas u fioci ima i da uopšte može da pravi pesme koje bi bile hit i u ovo vreme, al mislim da ni sam sebi nije poverovao u to.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731317#p2731317]antibiotic napisao:[/url]
Nikad se nisu u javnosti pojavili svo cetvro, uvek fali barem jedan, uglavnom dvoje, ni iluminati, ni engleska kraljica ne bi mogli da ih sakupe.
Skupila ih producentkinja Mamme Mie! za premijeru.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!