Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
scream queens - what the actual fuck.

osecam potrebu da pustim drugu epizodu, ali se nekako opirem

chad je :lizalica:

---

HTGWM odlicna prva epizoda. ono lesbo mi je malo bilo forced, idk. mogli za sledecu epizodu da ostave, tek su uveli onu likusu u pricu
Korisnikov avatar
By HalfJack
Scream Queens je smeće. Odgledao sam čak dvije epizode. Ali i smeća se trebaju upratiti.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Какав спектакуларан завршетак треће сезоне Masters of Sex. :hail2: Убједљиво најбоља сезона до сада. И ништа док се не укључе емоције, показало се још једном. :nokti:
Korisnikov avatar
By gossip
scream queens je toliko trash da obozavam :love:

faking it :love:

once upon a time...ok je epizoda :) porastao Henry :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
očekivala sam više od mr. robot. no ok je.
By Aven
Rectify, S03

Slika

Kvalitativno najbolja serija koju gledam. Glumci su izvrsni. Iako, da bih ju uopće mogla gledati i priključiti se na njenu frekvenciju, moram biti u nesvakodnevnom raspoloženju (faza 'zadnjeg sloja kože'). Atmosferom joj je bila najbliža "Olive Kitteridge".

Sviđa mi se (i potpisujem) komentar jednog gledatelja:

Rectify is not a show which is recommended for people who like fast paced storyline and actions. Rectify has a slow narration. It allows room for the characters to feel the feelings and act without saying words. The direction is beautiful, you almost feel like its a work of art. The background music is the life of the show. It has been beautifully crafted to capture and express every emotion the lead is feeling. Rectify is TV at its best.
Korisnikov avatar
By Andre87
Slika

Beethoven Virus (Hangul: 베토벤 바이러스) is a 2008 South Korean television series starring Kim Myung-min, Lee Ji-ah, and Jang Keun-suk.[1]Kang Gun-woo (or Kang Mae) is a world-renowned orchestra maestro who is a perfectionist in his work. He is not an easy person to work with and is feared by all his players. By chance, he comes across Du Ru-mi, a violinist, and a young cop who has the same name as his and discovers that even without formal training, the young Kang is a music genius

Slika
Secret Garden (Hangul: 시크릿 가든; MR: Sikeurit Gadeun) is a 2010 South Korean television drama, starring Ha Ji-won, Hyun Bin, Yoon Sang-hyun, and Kim Sa-rang.
A twist of intrigue takes place in the plot when both Ra-Im and Joo-Won wake up in the morning to find that their souls have switched to the other's body.
By filipkum
^
neko vreme sam bas gledao te korejske serijice, zabavne su, bila je i jedna sa gej glavnim likovima ne secam se imena, a voleo sam i onu jednu mitolosku o Gumiko devetorepoj lisici koja jede jetre svojim momcima, tako se nekako i zvala

Trenutno pratim Fear walking dead, momak sto je glumio Voldemora je bas dobar glumac
Korisnikov avatar
By gossip
sto vise gledam Tomorrow's People to mi je sve vise krivo sto su ih otkazali :sigh:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^
Dobro je sto su bar koliko toliko zavrsili pricu na kraju sezone. Nije bio neki veliki cliffhanger

---

The Leftovers 2x01 dafuq with that opening. Stari opening je bio milion puta bolji. Anyway.. interesantna epizoda. Bas me zanima u kom pravcu ce prica da se razvija, AKO se bude uopste razvijala.
Korisnikov avatar
By Flarea
Gledam Sense8 - nekako mi je spora, mogli bi malo radnju da ubrzaju, al u sustini mi se svidja. :)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^Ne znam na kojoj si epizodi, ali ne nadaj se nekom preteranom razvijanju price. Cela sezona je manje-vise samo upoznavanje sa likovima
---

OUAT ova nova sezona seems promising. Mada, kraj ove 5x2 epizode je bio malo lame, al ono, trebalo je vec da sam odavno naviknut na to, posto sam na 5 sezoni n all
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728587#p2728587]Hitsugaya napisao:[/url]
The Leftovers 2x01 dafuq with that opening. Stari opening je bio milion puta bolji. Anyway.. interesantna epizoda. Bas me zanima u kom pravcu ce prica da se razvija, AKO se bude uopste razvijala.
Meni je dafuq ona scena sa ženom i bebom posle openinga. Valjda će da objasne tih 9 minuta mog života.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728597#p2728597]Hitsugaya napisao:[/url]
OUAT ova nova sezona seems promising. Mada, kraj ove 5x2 epizode je bio malo lame, al ono, trebalo je vec da sam odavno naviknut na to, posto sam na 5 sezoni n all
Ne znam, postalo je malo dosadno da su stalno pod nekom kletvom i stalno zaboravljaju šta im se desilo. Samo je Ema sada interesantna, a videćemo dokle će to da traje. No, dobro, gledam i dalje iz navike :)
Korisnikov avatar
By dharmox
Stigla je jesen i s njom masa novih serija. Iz te mase ja probrao:

Quantico 2015

Ko o čemu, baba o uštipcima (a Ameri o terorizmu).
Dakle, tridesetak mladih ljudi koje je FBi regrutovao dolaze u bazu Quantico u Virginiji. Iako su strogo probrani, samo najbolji od najboljih, opet njihovi instruktori naređuju da svak špijunira svakoga ne bi li otkrili ima li međ njima terorista...(i naravno,ima).

Sve već viđeno, oguljeni dijalozi i situacije (ali novi glumci), pa ajmo gledati (dok ne postane preglupo).
By Meg
got, doctor who, supernatural, pemny dreadful, oitnb...ima jos...
Volim serije , vise od filmova, volim da imam nesto da pratim.
Sto je i problem kad ne mogu da prestamem cak i kad postane lose lose

LOST :rida:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Arrow 4x01 - fap fap fap
Supernatural 11x01- svi znaju da je serija mrtva vec godinama, ali prvih 5 (legendarnih) sezona su izgradile ogroman fanbase, pa se sada tako vuce na staru slavu. presporo, lose naposano, a sporedni glumci su level porodicne tajne
Korisnikov avatar
By dharmox
Počela treća sezona Bron/Broen.

Sve je isto samo fali Kim Bodnia, a dohvatili su se ubistva lezbijske aktivistice i sveštenika koji venčava gay parove.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!