Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
sanjala sam da ucestvujem u realiti programu , i da predstavljam gej zajednicu...
Korisnikov avatar
By gossip
da postoji neka ustanova koja kidnapuje random ljude i vrsi nad njima eksperimente,svako moguce bekstvo je bilo bezuspesno i ja koji pokusava da ih spasem :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Neku tamo drugaricu iz srednje skole,
jer sam nedavno videla da je menjala profilnu na fejsu...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sanjao sam da sanjam da imam decka i onda se probudio (iz unutrasnjeg sna)
i kazem drugarici svakakve gluposti sanjam
onda neka praznina
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mrak, kiša, ja žurim negde, Hys. me čeka ispred zgrade, neka akcija, napetost, trčimo u auto, vozimo se kroz kišu... odjednom sam u nekoj velelepnoj kući/muzeju? Šunjam se, treba da ukradem nešto, pojavljuje se neki čovek, bežim, opet na kiši napolju, trčim trčim i msm da me stiže čovek... i kraj. Hys, što me nisi sačekala u autu ispred??! :rida:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Сједим међ неком публиком, поред мене другарица, нешто се дешава на некој бини. Послије неког времена прилази нам неки чича и бијесно говори како му ништа није јасно, шта су ти језици, како то српски, хрватски, бошњачки, како то ја причам другачије од њега... И ја ту крећем да објашњавам како је то генетски и структурално један језик, а да се разликује само социолингвистички аспект, пошто га говорници различито вреднују. Одједанпут сам испред неке табле, држим креду у рукама и акцентујем ријеч дèвōјка, објашњавам другарици како је у дијалекту девôјка, како је дошло до метатонијског помјерања, при чему су се промијенили мјесто, квалитет и квантитет акцента, а као траг некадашњег дугосилазног остала је неакцентована дужина... Шта је даље било, не сјећам се, а није ни важно, пошто се очигледно нисам нешто наспавао. :roll:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727409#p2727409]ZlatnaPtica napisao:[/url]Mrak, kiša, ja žurim negde, Hys. me čeka ispred zgrade, neka akcija, napetost, trčimo u auto, vozimo se kroz kišu... odjednom sam u nekoj velelepnoj kući/muzeju? Šunjam se, treba da ukradem nešto, pojavljuje se neki čovek, bežim, opet na kiši napolju, trčim trčim i msm da me stiže čovek... i kraj. Hys, što me nisi sačekala u autu ispred??! :rida:

e pa sram me bilo, ko sto znas, do sad te cekah u autu, posebno kad ides po nesto vredno :lol:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Sanjao da skupljam plave, crvene i sarene kristale.

Inace u poslednje vrijeme bas posebno neobicno sanjam, jako cesto imam lucidne snove. U poslednjih par mjeseci sam ih imao vise nego u cijelom prethodnom sanjalackom stazu.

:sanjaljubaf:

Negdje sam ranije procitao da muskarci sanjaju samo crno-bijele snove za razliku od zena. Ili je to laz ili sam ja u stvari zena. :calista:
Korisnikov avatar
By zozefin st
breskvu,
neka devojka je navalila da mi proda breskvu
veoma skupo
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Будући да ме је жигао зуб, спремим се и отидем до зубара. Како сједох у столицу, овај ми нађе свашта нешто што није како треба, налијепи ми неку киселину, поче бушити, рушити, обиљежавати неким фломастерима... Потрајало је то неко вријеме, те ми напосљетку рече да само дођем по неке резултате за пар дана, и то му је то. Све уредно платим, иако нисам био задовољан урађеним. Врхови свих преткутњака и кутњака били су напросто изравнати, као да их је хобловао. Но, било како било, тих пар дана одлучим провести на Тари. Хрпа странаца, прича се по планини да су почели куповати земљу, нелегално граде, а опет ја нигдје да их спазим. Шетам тако падинама, ливадама, шумарцима, набасам на неку жену, попричам мало с њом, кад ето ти неке друге жене, поче одједаред љубоморисати и свађати се с овом, јер сам јој се допао. Испало је као да се нас троје већ однекуд знамо, па смо се, ето, одједанпут нашли у мом сну да се објаснимо. У то ми стиже писмо од стоматолога. Позива ме да хитно дођем и да завршимо посао. Морам доплатити сијасет ствари и боље би ми било да се појавим, ако мислим још коју годину носити ову главу на раменима. При дну писма је додао да имам у виду да он зна све о мени (прије свих оних "грађевинских" радова које је спровео дао ми је да попуним неке папире, па сам уписао и име и презиме, и адресу, и ЈМБГ, шта све не). Углавном, испоставило се да је тај стоматолог неки мафијаш, познатији као Зубар, коме је ово био само параван за обављање сумњивих послова. И почех да мозгам, да смишљам план како да се извучем из незгодне ситуације. Прво је требало напустити Тару, пошто је било очигледно да зна гдје сам. Прођох путељком између неких четинара и одједном се нађох у закулисју једног позоришта. Степенице, шминкернице, ходници, све је то било пусто. Корачам, обазриво гледам, у то отварам очи..
By Aven
Svašta nešto pomiješano i turbulentno. Prijateljicu i njenu curu, nekakve pokušaje seksa s njima. Prijateljica je bila trudna pa nije htjela.

Svoju bivšu djevojku. Bile smo na Hvaru u mojoj najdražoj uvali i to druženje je bilo vrlo nježno i prisno uz povremene sramežljive dodire. Pozvala sam je da idemo prošetati do nekog lijepog mjesta, ali sam prije toga trebala po nešto otići. Odjednom sam se prebacila kao u svoju kuću i otac mi je živčano rekao da je utopio mačke jer nisu bile dobre i da je sve to snimao. Šokirano sam počela urlati na njega da je takvo ponašanje nenormalno i da je zreo za hospitalizaciju.

Danas sam se čula s mamom i ona se počela smijati jer kaže da otac obožava te mačke. Good. :ozbiljan:
By Aven
Opet turbulencija. Da vozim biciklom preko debelih zelenih zmija, a po putu i meni padaju smokve.

I onda pred jutro meni nešto najomiljenije - gender metamorfozu tijekom seksa. Malo sam muško pa 'trpam' nekog lika, malo sam žensko pa ga uhvatim za kosu i spuštam njegovu glavu dolje. I tako. :love:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Vozikam se u jednom busu po planinama (?) ali fora je to što vozač vozi autobus unatrag <3 Veselo je bilo. Naravno cesta oronula, pa se malo približi provaliji i tako to.
By Aven
^
Meni je to bila stvarnost u srednjoj školi kad smo bili na Lidranu i čekali vozača u mini-busu na nekom laganija-uzbrdica parkiralištu. Do nas je bio parkiran fićo. I sad ja gledam bezbrižno kroz prozor i odjednom se počnem čuditi kako se to fićo kreće, a nema vozača u njemu. U sekundi mi klikne da to naš bus ide prema unatrag. Dreknula sam i jedan dečko je skočio naprijed da podigne ručnu. :vruce:

* * *

Ne sjećam se.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mog bivseg, opet. On me trazi, ja se sklanjam i ceznem. Vrlo intezivno, nista drugo i ne sanjam
Korisnikov avatar
By Pauceti
Jednog forumasa, it was kinda an erotic dream :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Ma samo smo se ljubili, necu da kazem blam me, mozda cita temu :D
Korisnikov avatar
By Mars
Sanjao sam da idem obalom Sene, nigde nikog, nenormalna pustoš... i onda na sred pločnika vidim veliki pravougani pleh, tipa 2x3m sa gibanicom isečenom na kocke. Okrenem se nekoliko puta oko sebe, i dalje nema nikog-zgrabim dva velika parčeta gibanice i počnem da trčim. Jedno držim u ruci, drugo jedem, srećan.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!