Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

pa, naišla žena na njih :smeh: , pomažući mi u pospremanju stana. nije da mi je stan bio u neredu, već je ona cleaning freak, pa je svuda prošnjuhala, šta ću joj ja :lol:. bitno je da me nije nimalo drugačije tretirala nakon tog otkrića, dapače. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
vala i ja cuh slicne price, rekla bih da su takve mame sa balkana, piriod :)
Srklet, ma, bježi bolan, neću ja strepiti zbog toga, hoće li se naći ili neće, ako hoće da svuda temeljito prošnjuha, neka nađe, i dildoi su za ljude. zna to i ona. :)
edit, p.s. doduše, našla je i jednu umjetnu pičku koju nekad koristim, zajedno s umjetnim muškim šupcima, za masturbiranje. možda misli da sam biseksualac ili versatile..... jebe mi se, bitno je da me voli. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
isto to je radio i moj muz kad smo se tek zabavljali, jos sam ja bila i 3 osoba koja je pomagala u spremanju. Al nije vredelo, uvek je ona nesto nalazila :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724382#p2724382]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724375#p2724375]Hys. napisao:[/url]vala i ja cuh slicne price, rekla bih da su takve mame sa balkana, piriod :)
meni kad mama dolazi u posjet ja prvo sam očistim stan pa ona unajmim i ženu da ga još jednom očisti. i onda mama dođe i kaže 'pa kakav je ovo svinjac' i počne čistiti. :lol:
tako nešto je i kod mene stanje stvari.... moja je cleaning freak I tell ya
Korisnikov avatar
By Anhedonie
identicno

ludeo sam svaki put kad je dolazila
Btw, mamin izraz lica i ponašanje kad je došao jedan lik u kuću i rekao joj usred razgovora da vidi kako joj je ostalo paučine na stropu. Neprocijenjivo. :love:

Mislim da je bila deset puta više uznemirena nego kad je saznala da sam gay. :radosnice:

Postala sam gora od matere. :ozbiljan:
By Sixto
Cek, da li sam dobro razumeo, vama mame ciste stanove!? :lol:
Korisnikov avatar
By ManToy
Znaju oba roditelja. I ako sam se autovao pre 4 godine i dalje je to tema o kojoj se ne prica. Uzasno je kako roditelji znaju da budu sebicni. Da stvar bude crnja mislim da je cjale bolje prihvatio nego mama. Nista mi nije jasno.
Znaju i mama i tata. Reagovali potpuno suprotno od ocekivanog. Mama se zaprepastila i odrzala mi ceo onaj govor "bog je stvorio muskarca i zenu bla bla...".
Tata me zagrlio i rekao da sam njegovo dete i da je nebitno nista drugo samo da sam srecna.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ kako je divno reagovao :)
Korisnikov avatar
By AuroraDark
Ja samo ne znam još koliko puta ću morati da kažem ovoj mojoj da bi prestala da negira
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Moja mama zna, posle mog jednog skoro nervnog sloma sam joj rekla, bila je u fazonu 'to nije normalno' mada je i nisam pustila da prica mnogo tog dana. Brate, koliko sam ja tad vristala i vikala...da me je pustila da izadjem iz stana, udario bi me auto, sigurno... elem, isplakale se i izvristale tog dana, od tada ni jedna jedina rec o tome, a proslo je oko 6 meseci. Doduse, dolazila mi je devojka, ona je bez problema upoznala i normalno komunicirala, kao prema mojoj drugarici i sve cool, ali nije ona glupa, zna sta mi je ona... ne znam da li je dobro ili lose to sto se pravi luda, ponekad pozelim bar da me pita sta ima novo na tom planu, da i ja ispricam kevi probleme ljubavnog mi zivota...I guess it's never gonna happen'...
Cale ne zna, bar mu ja nisam rekla, kaze keva dozivece infarkt...mada mi to jeste cudno, on me zna mnooogo bolje od keve i generalno sa njim imam bolji odnos, ali mozda samo odbija da se mesa tu...sta znam.
Ne volim te "etikete", ali najpribliznije bi bilo da sam biseksualac. Ne zna niko. Mada i ne krijem. Nemam zelju da kazem, kao sto nemam ni da pricam sta sam danas jeo... Ipak je u pitanju seksualna orijentacija, pa samim tim sto ljudi odluce da pricaju svima, ispada velika stvar od sasvim obicne i normalne stvari. Nece niko da sakupi celu rodbinu i prijatelje da bi im rekao da je heteroseksualac... Gluposti... Desilo se da me je neko pitao da li sam gej, a ja im rekao da nisam (sto i nisam, ako imamo u vidu da oni imaju pretenzija samo i jedino prema osobama istog pola)... Kada dobijem pravo pitanje, tada bih verovatno dao i pravi odgovor.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ali heteroseksulaci ne moraju da okupljaju celu rodbinu
jer se heteroseksualnost kod nas podrazumeva...

da su homoseksulaci, biseksualci... jednaki sa heteroseksualcima ne bi imalo potrebe da se okuplja

ali ovako
ima
Hteo sam da ukazem na to da je seksualnost privatna stvar i nikome nije prijatno da o tome govori. A pogotovo prica sirem skupu ljudi koji ce dalje da sire to... Kao kad bi neko rekao da voli sado mazo i prica ljudima... SAMO ZATO sto ima drugaciji ukus... (cudan primer xD) Da li osecas potrebu da ide i pricas drugima da si pravoslavac, budista, agnostik, ateista... NE. Jer nije uobicajeno, a i potpuno je nepotrebno (opet, to je privatna stvar).
Prognoza: kad se stvari unormale (normalno-ono sto vecina misli) i ljudi prihvate homoseksualce, tada vise ni nece biti autovanja...
Korisnikov avatar
By Madonna
Prognoza: kad porasteš shvatićeš koliko si srao kad si to pisao

Možda
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
logika to definitivno ne kaze

ti kao lgbt osoba imas probleme koje strejt ljudi nemaju
i jeste dobro da na njih ukazes ne bi li tebi (ili nekome drugom bar) bilo bolje
niko tebe ne tera da to uradis
ali uopste se ne radi o potrebi za pricanjem

da bi se doslo do toga da se stvari unormale
mora neko da se outuje
nece to samo od sebe da se unormali
homofobi nece ustati jednog dana i naprasno shvatiti da je njihova homofobija losa
nove generacije, stari idiotizam. :seljache:
tako bih volio da konačno naletim na nekakvu novu, originalnu manifestaciju (auto)homofobije, jer odavno nemam ni živaca ni interesa za heteropatrijarhatom uvjetovano ponavljanje istih floskula i pizdarija.
zanimljivo je da se nitko od tih autohomofoba nikad ne upita: 'pa jebote kako je to moguće da pričam iste stvari kao i svi drugi autohomofobi? po čemu je onda moje mišljenje autentično, jesam li se ja tu doista samostalno dosjetio nečega ili samo ponavljam od društva nametnute idiotarija?'
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!