Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721604#p2721604]Srklet napisao:[/url]I onda bi to četvero djece njihovi roditelji učili da budu ono što jesu, drže do sebe kao ljudi, žive svoj život kako žele a ne onakav kakav očekuje okolina itd.
Jadna ta potencijalna djeca. :/

Ne uvlači druge u svoju laž od života. Posebno ne one koji nemaju nikakvu mogućnost izbora.

@Zlatica:

Divan si. :)

Međutim, ljudi koji su ušli u ozbiljnije godine imaju već dobro-debelo uhodane obrasce ponašanja/mišljenja koje je jako teško do nemoguće dekonstruirati bez njihovog uvida u pogrešnost istih i želje da ih promijene.

Kao što vidiš, autor uopće nije ili ne želi biti svjestan što je, gdje je i kud ide.
Korisnikov avatar
By Madonna
Kako znas da ta lezbejka nece hteti sa svojom zenom da ode i odvede decu?? Neozbiljan si
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721629#p2721629]ZlatnaPtica napisao:[/url]Recite mi da niste imali period u kom ste bili autohomofobični i razmišljali na sličan način. Čovek se samo još nije istrgao iz toga jer živi na jebenom Balkanu. Meni je ovaj forum toliko pomogao jer sam našao podršku i saosećanje koje me je ohrabrilo za dalje preispitivanje i emancipaciju. Pitam se da li ste svi u međuvremenu postali hejteri, ili sam ja samo imao sreće što se nisam baš ovakvim nastupom pojavio na forumu. Jer sam otprilike ovakav i ja došao. I ovakvim odgovorima biste me oterali.
vidi, molim te,

odgovorno ti kažem nisam nikada imao takav period! uvek, dakle i dok sam živeo na jebenom Balkanu, a živeo sam 21 godinu tj. od svog rođenja do 21e mi godine života, mi je nedopustiva bila i ostala ogavna licemerna nepravda koju čine homomržnja i heteroseksizam i toliko mi je išla i još ide na nerve da sam bio i ostao još uvek ogorčen na to, a uvek bio i još uvek jesam SREĆAN što nisam deo tih opresora već deo potlačenih i obeleženih. jer, u mene nema, kud svi tu i mali mujo ako je to svi nepravedno i nepošteno, već ću radije biti samac i usamljen a na pravdi Boga krivo omražen.
dok kod ovog autora teme, sve izgleda obrnuto.
on se mora naučiti da čita više forum, pita pitanja, a manje da iznosi kako je nesrećan što je gej pa hoće da je hetero tj. glumi heterosa jer to je psihopatatologija exgej "pokreta" koji ne prolazi više skoro nigde pa ne treba ni na ovom forumu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721687#p2721687]Sima1979 napisao:[/url]Ljudi,

ne znam cemu toliko saveta da idem kod psihologa, psihijatra, da sam pacenik, bolesnik itd... Ono sto mi se gadi je tolika agresivnost u zastupanju vasih stavova. Zar ne mozete da prihvatite da postoje ljudi, koji drugacije misle i koji bi stvarno bili srecniji da zive u porodici, nego da imaju gay partnera. Imam drugaciji mozdani sklop od vas, volim i zelim decu i suprugu, kao sto rekoh zavidim ljudima kad idu zajedno sa porodicom na more, da resavaju porodicne probleme, da gledaju decu kako im rastu ... Po cemu mislite da stevi u pravu sto ste prihvatili i priznali da ste to sto jeste???? Jeste vam mozda lakse sto se ne krijete, ali to ne znaci da je to obrazac za sve da budu srecni u zivotu. Ne trebaju mi vase pseudo psiho analize, niti sam vam to trazio.... Ljudi su razliciti, prihvatite to kao sto i protivnici LGBT treba da prihvate, podjednako ste iskljucivi kao i oni sto su demonstrirali protiv parade, ako se niste sada pokazali i gori... Milion ljudi, milion cudi... Komentari da postoje sponzoruse koje bi sve uradile za pare, da se sve moze kupiti novcem i od toga mi se povraca, valjda ima ljudi kojima to nije najbitnije, sa parama se lakse zivi ali definitivno nisu osnov za srecu ... Da nadjem devojku koja je glupa i neobrazovana da bi sve ovo prihvatila i to su gluposti, ja sam fakultetski obrazovan, radim na dobroj poziciji do koje sam dosao radom a ne vezama pretpostavlja da nisam glup, pa opet imam ovakvo razmisljanje, to sam ja, drugaciji od vecine gay populacije, ne znam zasto treba da se ukalupim i da licim na sve vas... Uzivajte vi u svojimrazmisljanjima i telu a ja cu traziti svoju srecu na ovaj nacin...
:roll: evo, ovo meni liči kao da ga je neki homofob poslao baš namerno mesec pred
Prajd da širi subverzivni defetizam.
ako grešim, whatever.......

Simo, nisi ti samo paćenik, već vrlo moguće potplaćeni provokator. ali, whatever.....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721594#p2721594]Sima1979 napisao:[/url]molim se Bogu da me preobrati i da zasnujem svoju porodicu
Možda ti ova knjiga može pomoći ;)
http://www.naklada-benedikta.hr/index.p ... nosti.html" target="_blank

Nemoj tako lako odustati od svojih snova, ne zaboravi da je Bog svemoćan i da djeluje na tajnovite načine. Ako te Bog dosad nije preobratio, onda ti je očito vjera slaba i da si fejk vjernik. Moraš se pokajati iskreno zbog svojih grijeha, inače ništa od preobraćenja.
Rekao bih da je vjerojatno problem u tome što u vezi svoje homoseksualnosti lažeš ljudima oko sebe, a znaš i sam da Bog ne voli laži. Laž je đavolska rabota! Svaki put kad lažeš oko svoje homoseksualnosti, bliže si vječnim vatrama pakla nego milosti Boga.
Zaključak je jasan: moraš svima reći da si homoseksualac, prestati lagati oko toga i tek onda ima šanse da te Bog preobrati. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
difno

steta sto je homofobija >>>>>>>>>>>>>> bilo kakav verski fanatizam. veru koriste bukvalno samo kad treba da seru.
Ja na ovakvu temu(kao i na vecinu sličnih) mogu samo da zakolutam očima, al ne i da potežem vređanju. Jeste i njegov stav i nacin razmisljanja su daleko od ispravnih al sumnjam da cu mu pomoci ili izmeniti ga tako sto cu mu napisati da je paćenik. Al opet ako je i onaj dildo našao kupca, ne mislim da je nemoguce da i Sima nadje lezbejku za porod....svaka roba nadje svog kupca :D
vređanje je doći na gej forum i lajati kako je nesrećan što je gej i širiti otvorenu, nimalo prikrivenu autohomofobiju, a da pre toga nije nijednu drugu dostupnu informaciju ili opciju hteo da potraži niti uradi a ima dovoljno godina, hvališe se kako je pametan i imućan.
Ispašće još da branim Simu(which I'm not) ali mislim da se malo previše baviš njime i njegovom problematikom kao da tebe to na neki način pogadja, idi prošetaj....pala je kiša.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721687#p2721687]Sima1979 napisao:[/url]postoje ljudi, koji drugacije misle i koji bi stvarno bili srecniji da zive u porodici
postoje ljudi koji drugacije misle i koji zele da zive u porodici, ali ih ne deli to sto su gej/strejt/bi nego to sto jedni zele da zive u porodici, a drugi ne.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721687#p2721687]Sima1979 napisao:[/url]Ljudi su razliciti, prihvatite to kao sto i protivnici LGBT treba da prihvate, podjednako ste iskljucivi kao i oni sto su demonstrirali protiv parade, ako se niste sada pokazali i gori
Kojom logikom smo pojednako iskljucivi? Mi iskljucujemo nekoga ko nas vredja, ugrozava zivot i uskracuje prava, protivnik LGBTa iskljucuje zato sto mu nismo prijatni, nasa pojava ga ni na jedan nacin ne ugrozava.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721687#p2721687]Sima1979 napisao:[/url]ne znam zasto treba da se ukalupim i da licim na sve vas
"Ne znam zasto treba da se ukalupim?" Ni ja, zasto to radis?
Mi svi ne licimo, samo smo svi lgbt.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721687#p2721687]Sima1979 napisao:[/url]Uzivajte vi u svojimrazmisljanjima i telu a ja cu traziti svoju srecu na ovaj nacin
Kakogod, meni samo zao te dece. Sta ces da radis ako neko od njih bude gej?
Brate Simo, ja ću ti odgovoriti nešto malo drugačije. Ako ćeš stvarno biti zadovoljan kad budeš uredio "stvar" onako kako si zamislio, onda ti želim svu sreću ovoga svijeta i kažem: samo naprijed! No, u startu moraš znati ono najbitnije, to tvoje je ostvarivo samo i samo kroz tri opcije:

1) Sklapanjem nekakve vrste ugovora između dotične lezbijke i tebe. Dakle, ona bi bila materijalno obezbijeđena itd, a ti bi dobio ono što želiš. Drugim riječima, ona nešto ne bi bila oduševljena tvojom vizijom, jednostavno bi odradila ono što je "potpisala" kad je ušla u "aranžman";

2) Ova opcija lišena je bilo kakve materijalne koristi, nema nikakvog ugovora, više je stvar dogovora između dvije strane koje slično razmišljaju. Dakle, recimo da nađeš neku koja je na istim talasnim dužinama, želi slične stvari, u tom slučaju ostvarićete to što zajedno želite, na obostranu korist i zadovoljstvo vas i ljudi spram kojih ćete jedno drugo pokrivati, dok biste seksualnu dimenziju vašeg odnosa naknadno uredili (partneri sa strane, promjena seksualnog ponašanja itd.);

3) Treća opcija je najkomplikovanija, ali bila bi negdje najidealnija. Ona bi podrazumijevala poznanstvo aseksualne osobe sličnih svjetonazora. Tu ne bi bilo klasičnog dogovora, pošto biste se našli na nekoj emotivnoj, duhovnoj, intelektualnoj i svakoj drugoj razini koja isključuje seksualni kontakt. U tom smislu bi bilo lakše izgurati zajednički život, pošto biste dijelili sve, sem kreveta, a i njega da dijelite ne bi bio problem, pošto biste se izdigli iznad "ispunjavanja bračnih dužnosti". Problem kod ove opcije je stalnost i iskrenost "ideje". Dok su kod opcija broj dva i broj tri čisti računi, znaju se početna stajališta, kod ove se ne zna kog je vijeka trajanja i koliko bi neko dugo ostao doslijedan tome. Ne znam zašto, ali nekako mi se čini da bi ti prvi odskakutao sa te staze, a to bi već značilo da povređuješ osobu koju voliš i koja je majka tvoje djece.

Ja toliko. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721807#p2721807]Timothy napisao:[/url]Ispašće još da branim Simu(which I'm not) ali mislim da se malo previše baviš njime i njegovom problematikom kao da tebe to na neki način pogadja, idi prošetaj....pala je kiša.
ma, ja sam rekao šta sam imao ovde....

ako te vreme baš zanima ovde su tek počele ovih dana umerene vrućine, sunce sija da ne kažem i prži, .....kakva kiša sada. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721687#p2721687]Sima1979 napisao:[/url]Ljudi,

ne znam cemu toliko saveta da idem kod psihologa, psihijatra, da sam pacenik, bolesnik itd... Ono sto mi se gadi je tolika agresivnost u zastupanju vasih stavova. Zar ne mozete da prihvatite da postoje ljudi, koji drugacije misle i koji bi stvarno bili srecniji da zive u porodici, nego da imaju gay partnera. Imam drugaciji mozdani sklop od vas, volim i zelim decu i suprugu, kao sto rekoh zavidim ljudima kad idu zajedno sa porodicom na more, da resavaju porodicne probleme, da gledaju decu kako im rastu ... Po cemu mislite da stevi u pravu sto ste prihvatili i priznali da ste to sto jeste???? Jeste vam mozda lakse sto se ne krijete, ali to ne znaci da je to obrazac za sve da budu srecni u zivotu. Ne trebaju mi vase pseudo psiho analize, niti sam vam to trazio.... Ljudi su razliciti, prihvatite to kao sto i protivnici LGBT treba da prihvate, podjednako ste iskljucivi kao i oni sto su demonstrirali protiv parade, ako se niste sada pokazali i gori... Milion ljudi, milion cudi... Komentari da postoje sponzoruse koje bi sve uradile za pare, da se sve moze kupiti novcem i od toga mi se povraca, valjda ima ljudi kojima to nije najbitnije, sa parama se lakse zivi ali definitivno nisu osnov za srecu ... Da nadjem devojku koja je glupa i neobrazovana da bi sve ovo prihvatila i to su gluposti, ja sam fakultetski obrazovan, radim na dobroj poziciji do koje sam dosao radom a ne vezama pretpostavlja da nisam glup, pa opet imam ovakvo razmisljanje, to sam ja, drugaciji od vecine gay populacije, ne znam zasto treba da se ukalupim i da licim na sve vas... Uzivajte vi u svojimrazmisljanjima i telu a ja cu traziti svoju srecu na ovaj nacin...
ok,ovo mi bode u oči.
Ljudi ti kažu da ideš kod psihijatra/psihologa(sve jedno) zato što si nesrećan i zato što ubeđuješ sebe da nećeš biti srećan sve dok si gay.To nije zdrav stav i treba ti pomoć da se toga osobodiš.

A ovo za ne prihvatanje tvojih stavova...pa znaš kako,niko neće da se složi s tim da je to dobro mrzeti sebe zbog toga što si...a tvoji stavovi su bazirani prvo na tome.

A ovo što bi ti hteo lez devojku s kojom da se dogovoriš da rodi decu bi bilo ok da ti ne zeliš od nje i brak,laganje i glumu za komšiluk i familiju a to nije ok.Bukvalno tražiš neku koja će sabotirati ceo svoj život samo da tvoji mama,tata,stric,tetka ili šta već budu zadovoljni.Ti nećeš da budeš zadovoljan,ona neće biti zadovoljna...Zbog te glume i zbog tog laganja moraćete da krijete svoje prave živote i svoje prave partnere,da sabotirate te odnose i ne date im da prerastu u išta ozbiljnije i iskrenije da ne bi ugrozili vašu zajedničku laž...To je ceo život površnih,plitkih veza bez pravih osećanja,bez ičega što će prevazići čisto fizički odnos...a bićete u braku sa osobama koje vas ne privlače dovoljno,koje vaš naravno ni ne vole nego samo tolerišu zbog tog zajedničnog cilja...
A deca...joj deca nisu glupa,deca mnogo toga vide i osete...i shavataju poprilično brzo...I najkasnije kad budu stigli do osnovne škole shvatiće da su lepak koji vas drži u tom braku koji vas čini nesrećnim i oni će imati osećaj krivice zbog toga što ste vi nesrećni a oni vas drže u tome.
Tu mena ništa plemenito kad će toliko ljudi patiti na toliko različitih načina zbog toga što ti nemaš hrabrosti pa zato hoćeš da udovoljiš tvojoj okolini.
Korisnikov avatar
By Madonna
Macane, preach! U poslednje vreme na forum nije dosao niko bistriji od tebe
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
:up:

Lepo ja kažem, a zajebavali ste ga zbog pravopisa (a dečko ima disleksiju). Go Macan!
Korisnikov avatar
By antibiotic
E, kada neko opet bude otvorio topic sa istom pricom samo ga uputite da procita ovo
Korisnikov avatar
By Tungi
Što ste se ostrvili na čoveka, kao vrane..
Pa još i 'bog ne postoji', 'nisi ti baš zdrav.. to je autohomofobija''
Kako vam nije muka više od tih mantri? Ko vama brani da želite što želite ?

Puna podrška Simo. I srećno i stim.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tungi, jesi li ti ozbiljan?

Da li želiš da impliciraš da je Simo zdrav i nije autohomofobičan?
Da li smatraš da je loše što forumaši imaju ovakve stavove ('mantre')?
Da li misliš da je u redu želeti bilo šta, u bilo kom kontekstu?
Korisnikov avatar
By Tungi
Uopšte me ne interesuje njegov život niti da li treba da bude autohomofobičan ili suprotno.
Njegovo pravo da želi porodicu. Nije ni prvi ni poslednji.
Korisnikov avatar
By Tungi
I da.. Smatram da je loše, jer ko si ti ili bilo ko da kažeš nekom u šta će da veruje i kako treba da vodi svoj život?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!