Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
taman prestao da mi se svidja ..i sanjam ga vec dve noci zaredom
zasto me sopstvena podsvest izdala?
prosle noci bio sex ..sad samo cuddles
bio u lepoj beloj majci i mojoj sivoj trenerci a ja u necemu modrom
stego me da ne pobegnem
Korisnikov avatar
By Madonna
bogomoljku koja je posle bila škorpiolika dok je cepala lobanju drugarici i sisala joj oči
By alexandermagic
^
I meni bjese slicna reakcija kad procitah, no sacekah da vidim je l' se jos kom friku to dopalo kao i meni. Nisi me iznevjerio, lEpo. :shake:

---

Nis'.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ogromnog, crnog pantera

If you see a black panther, it is a sign of major change in life, which you do not expect, but it will probably occur within a year and will be important and significant turning point for you. But white panther, on the contrary, predicts that your life will not change over the long term, so you shouldn’t wait for surprises of your destiny.

tbh, idk why i google this bs ^^
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Po prvi put sam sanjao da sam žena. U nekim trenucima sam bio svjestan da sam to ja ali nisam razmišljao o tome kako to da sam u ženskom tijelu. Totalno neobično iskustvo. :astral2:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sanjao sam magic-a iako nemam pojma kako on izgleda

dopisivali se tacnije on je pricao a ja kucao
a on nije imao pojma da sam to ja
pokazao mi penis ofc
posle je doso i njegov decko koji je btw u mom snu bar bio predivan
i odlicno obucen ali on se nije svlacio :sigh:

sanjao sam jos bar 2 stvari al sam zaboravio
--------------------------------------------
ja mislim da sam ja osoba koja je najcesce sanjala sex od svih
mislim da zapravo nema veze sa samim cinom
ne znam
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pred spavanje sam gledao na youtube-u okršaj Dačića i Antića povodom rehabilitacije draže,
tako da sam naravno sanjao invaziju, mislim, Nemaca i kako bežim od njih i provlačim se po nekim prolazima, sa nekim ljudima koji nemam pojma ko su, a morali smo masu ranjenika da ostavimo jer nije bilo vremena da se i oni povedu. Malo je hvalilo* da me uhvate i probudio sam se da pišam :)

*malo sam se zeznuo, htedoh reći: falilo, zahvaljujem se Madonni na ispravci
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Neku super cute devojku sa kratkom kosom koja je kao dosla kod mene kuci sa nekim društvom, ali kod moje sestre (sto je wierd jer je moja sestra str8 i nema gay drustvo) i tipa ona mene zna a ja nju ne, i tu se jao druzili... Nebitan san, ali ja je se secam i posle nekoliko dana a nikad je pre nisam videla, to sam sigurna :O
Korisnikov avatar
By gossip
smak sveta

zapravo ceo san je bio kao akcioni film
Korisnikov avatar
By gossip
konobara iz koffein-a

with happy ending :D
Korisnikov avatar
By gossip
^

me neither

uvek se probudim uznemiren sa jako lupajucim srcem :sigh:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Sanjala sam da sam išla na Exit sa mužjačićem, prvi put, i to kolima. Imala sam neki mali fićo, koji sam parkirala kod fusiona (???). Bacili su ga u Dunav. :(
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sanjao sam previse stvari ..i boli me glava
jedino cega se zapravo secam jeste madonna themed prodavnica
uso sam sa jos dve osobe
i ja od svega odaberem neke glupe carape..
Korisnikov avatar
By Kiborg
^
To je zato što nisu imali nikakav sladoled u ponudi, garant :)
Korisnikov avatar
By Hys.
kad sam uzimala fenergan da spavam pre 10 dana sanjala sam brdo stvari i svega se secala.

sada prirodno (ne)spavam i iako se trudim da zapamtim snove, nema sanse.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Neka verzija Tomb Raider-a na nekom potonulom brodu... Odjednom Lara saznaje da je brod potonuo jer su na njemu prizivali demone, pronalazi neki Codex Satanicus, knjiga u kojoj piše kako demone može da ubije samo neki nož (koji je oh so conveniently bio baš pored te knjige) i ono, odjednom se pojavljuju demoni kojih do tada nigde nije bilo, i prvo mora da ih stun-uje tako što ispali oko stotinak metaka u njih, a onda da ih izbode nožem. Nalazila je i neke 8-balls koje su joj davale power-upove. Sve u svemu zanimljivo beše i definitivno je igra koju bih hteo da igram. Da.
Korisnikov avatar
By Lutalica
Sanjala sam maturu i društvo iz srednje, kako svi zajedno igramo u kolu.Po prvi put sam jasno videla odeću u snu,haljine koje su nosili i sve su bile ošišane na kratko, što je pomalo weird.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da sam otisao u pekaru u gacama i majici, odmah nakon spavanja
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kako retribution i ja skacemo po srecku i smaramo ga dok on lezi na kaucu i pokusava da gleda tv.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
bio sam u gradu
doso sam kolima (crveni kec u pitanju, nemam inace crvenog keca..nemam kola uopste tj ne svoja )
i iz nekog razloga nisam mogo sam da se vratim tj nisam mogo ja da vozim
a u dzepu sam imao 200 dinara sto nije dovoljno za taksi
zove me majka i kaze mi da ce Stefan (to mi komsija) da dodje do mene i da me vozi

i tako ja malo setam on dodje, pozdrave nas dve moje drugarice i krenemo
u kolima razmisljam mogu da mu dam samo 200 a sta cu za ostatak
tu sam se probudio ..i evo sad imam tenzionu glavobolju
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
bio sam u nekoj pecini

sve mi je bilo nekako poznato, ali ne poznato u smislu bio sam tamo, nego kao da sam je vec jednom nekada sanjao. svaki put kada sam imao glimpses starog sna, najezio bih se, kao da je rec bio o nocnoj mori. kako je sinocni san odmicao, prisetio sam se starog sna u celini. nasao sam se u toj nekoj pecini, koja je bila poput lavirinta i puna uskih prolaza, i uzduz i popreko. posto sam se izgubio sve vreme sam bio u panici, a i ne osecam se bas prijatno u tako malim prostorima. posle mnogo tunela i prolaza, nekako sam pronasao put i izasao na drugu stranu planine. ovo mi se prvi put dogodilo, u snu sam se prisetio sna koji sam vec sanjao a sada budan shvatim da sam taj san zaista sanjao 2013 godine, samo sto nisam uspeo da ga zapisem u dream journal jer sam ceo deo sa pecinom zaboravio nakon sto sam se probudio, a u dnevniku pronadjoh prvi deo sna gde sam pronasao planinu, ispod cijih vodopada se nalazila ta pecina
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
danima već sanjam da kradem i da se uvek izvučem. i tako neke druge manifestacije bolesti.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!