Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Barana nece biti u celoj sezoni. Na kraju prosle njegov storyline je sustigao poslednju knjigu i sad je ispred svih, te ce ga izostaviti iz ove sezone kako bi svi bili u sync-u
Korisnikov avatar
By Blady
Arya, bog.

Navodno, stari likovi koji ce preziveti su imp, deneris i arya.
Svi ostali crkavaju, nacula sam tako...

hihihi, znam da sam zla.
al mozda i trolujem :D
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Mars kaže da će početi da gleda ponovo kada budu silovali Aryu :smeh:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
bullcrap, znali su u sta se upustaju

i po kojoj logici je ubijanje dece prihvatljivije od silovanja. kako se tad nisu setili da se zale i bojkotuju seriju. tards
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712856#p2712856]haemoglobin napisao:
meni je ovo bullshit. Serija je od starta prepuna nasilja i sadizma, ne vidim problem u silovanju. Na kraju krajeva, posto je sve predstavljeno kao doba srednjeg veka, silovanje je tamo bila praksa jer se zene tad nisu nista pitale.
Ono sto je ljude najvise uznemirilo nije to sto je silovanje Sanse bilo kap u prepunoj casi nasilnickog ponasanja prema zenama u seriji, vec sto je Sansa lik koji je nezniji, "neiskvaren", devica, onako kako zapravo patrijarhat zamislja sestre, cerke, majke. Ne bi me cudilo da je ta scena korumpiranja sansine nevinosti vise uznemirila muskarce nego zene.

GOT serija, s druge strane, ima puno raznolikih zenskih likova.
Dopao mi se lik one devojke u naselju divljih ljudi koju su u prosloj epizodi predstavili i koju su do kraja iste pretvorili u dead walkera :(
By Sixto
Od zenskih likova Mama Stark je bog... ali je prilicno malo ima u seriji za razliku od knjiga...
Korisnikov avatar
By gossip
joooj ja nisam ni osmu....kasnim....sve sam zapostavio :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
aaaa kad sam čitala knjigu želela sam kao ništa drugo da vidim momenat kad Daenerys zajaše Drogona :love:
Korisnikov avatar
By nsc
to ti je bio spojler meseca
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713323#p2713323]haemoglobin napisao:[/url]
samo ne kapiram Stanisa i tako to

SPOJLER - http://imgur.com/r/gameofthrones/BT96uol
Pa pročitao sam na par mesta da Martin preuređuje seriju tako da ispravi neke stvari za koje misli da je pogrešio u knjizi. Plus, mora malo da ubrza stvari. Tako ja tumačim tu diskrepancu između knjige i serije, a i svakako je ovako zanimljivije :D

-----------

A što se kraja tiče, naježio sam se. Ima nešto hot u vezi tih zmajeva :D
Korisnikov avatar
By spliff
poslednje dve epizode su do jaja
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ne kontam hype. jase ga pa sta. meni bilo zanimljivije dok je palio ljude
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!