Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
chill

to je samo status :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mogu vam reći da je mene predstavnica Francuske oduševila. Ne znam koje je mesto zauzela, nisam pratio voting, ali sam se naježio od njene pesme. :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sve u svemu ESC kao i svake godine dosadan. Italijanska pesma smor živi, ova Švedska monotona, Rusiju nisam ni zapamtio :)))
Meni je bio zanimljiv refren pesme one meleskinje koja stoji ko kip obučena u crveno.

I tako, sve u svemu bzvz

Što se ove naše tiče fino je to otpevala, ali nekako ne volim da gledam toliko debele ljude jer sve to posmatram sa zdravstvenog aspekta, zamišljam sve te kilometre kapilara koji opterećuju njenu levu komoru, aterosklerotske plakove koji rastu na krvnim sudovima i neizbežno skraćen životni vek zbog opterećenja koja trpi na prvom mestu kardiovaskularni sistem. O zglobovima da ne pričam.
Korisnikov avatar
By KiWi
[url=http://www.gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2710021#p2710021]Kiborg napisao:[/url]Sve u svemu ESC kao i svake godine dosadan. Italijanska pesma smor živi, ova Švedska monotona, Rusiju nisam ni zapamtio :)))
Meni je bio zanimljiv refren pesme one meleskinje koja stoji ko kip obučena u crveno.

I tako, sve u svemu bzvz

Što se ove naše tiče fino je to otpevala, ali nekako ne volim da gledam toliko debele ljude jer sve to posmatram sa zdravstvenog aspekta, zamišljam sve te kilometre kapilara koji opterećuju njenu levu komoru, aterosklerotske plakove koji rastu na krvnim sudovima i neizbežno skraćen životni vek zbog opterećenja koja trpi na prvom mestu kardiovaskularni sistem. O zglobovima da ne pričam.
Da neko i ne zna čime se baviš, ovim postom bi saznao :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Koji je majndfak ovo glasanje sudija na Evroviziji.

Npr. sudije iz Australije (kontam da su najneutralniji) stavile su nas na 9. mesto.
Albanske sudije su nas stavile na 6. mesto - a ruske i grčke skoro jednoglasno na 25. i 26. (poslednje)?

A tek ovi naši koji su (opet skoro jednoglasno) izabrali crnogorsku pesmu kao prvu, a albansku kao pretposlednju. Bljuc.
By Kragi
A niko ni da pomene simpaticnu ženicu koja se ukljucila iz Australije i saopstila glasove? :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam mislio da ce ona da umre posle davanja glasova, da joj je to poslednja.

Dopala mi se kako je crnkinja iz Holandije davala glasove. Zena ima lepu energiju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Letonija van konkurencije, savršenstvo i u finalu.

Španjolka usrala nastupom. Vokalno vrlo dobra, ali scenski nastup smeće.

Zato mi je Gruzija bila drugi favorit, najzanimljivija pesma među nebaladama:

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Eva očigledno nije psihički najstabilnija. Okrutno mi je ovo izrugivanje.
By Sixto
Pa dobro, Eva Ras se gubi pomalo vec godinama... Kao sto Bojana stasom se ne diskvalifikuje za ESC, tako ni Sajsi MC se ne kvalifikuje dobrim batakom. Sajsi i muzika, ko Bojana i atletika. Mislim...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!