Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Kragi
Ova 'nasa' koreografija mi ič nije jasna. Ni tamo, ni 'vamo. Sticem utisak da su vise kvarili nastup nego nesto bitno doprineli istom. :neznam:

Estonija mi se dopala na prvo slusanje premda nisam bas pazljivo pratio sve nastupe/pesme.

E da i makedonska pesma mi je bzv ...
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708747#p2708747]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708739#p2708739]IriS napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708736#p2708736]Dr_Shortbus napisao:[/url]Rusija ubjedljivo najbolja u večerašnjem polufinalu! I pjesma i scenski nastup!
:hypno:

najbolji nastup je imala Belgija.
a najbolje pesme su albanska i naša. realno su najbolje i pevale

Utisak veceri Serif i sismisova krilca

Slika
Ma jesi joj video frizuru :smeh:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Bojana je razvalila, Belgija u Lorde-Royals fazonu je super, i gomila treša.
By Sixto
Jao i friz joj je... ne znam, ne treba da bude lepotica sa naslovnice, al brate ono ni cigancici na Klisi vise ne nose...
Korisnikov avatar
By *deni*
Lepo su ovi naši upakovali, sredili numeru, Bojka ju je iznela sa potrebnom dozom energije, delovala je divlje, razuzdano, razulareno, tako da svaka čast. Sve je stvar pakovanja i šminke. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Toliki sam fan da sam zaboravio da gledam. Srećom ima snimak, još zanimljiviji s ovima.

Svideo mi se deo sa životinjama (konj u fijakeru). :smeh:
Finci koji jedini mašu tuđim zastavicama. :ana :klap: bekuta:
Ruska razglednica. :leviathan:
Od svih pesam zapamtio sam moldavsku i rusku (više nastup nego pesmu). Srpsku (tj. srbijansku (tj. našu ( :srba: )))) i belgijsku sam već čuo.
Šerifovićkina frizura. :smeh: (imao sam istu :obesen: )
I stvarno, koja im je fora sa plaštovima. :superheroj:
Jermeni i njihova stilizovana nošnja po stoti put. :povez:
By alexandermagic
Da li je izdrzala bina ili je zbog nje specijalno ojacana kako bi se sprijecio incident ? LEpe zavjese na njoj, koliko se vidi na zaustavljenom snimku kog ne zelim odgledat. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Mađarska, Češka, Srbija ... to su mi trenutni favoriti.

CG standardno jadna pesma za ESC.
Rusija ima OK pesmu, ali mi se mnogo više sviđa remix koji sam juče našao na YT nego original.
Makedonija ima baš lošu pesmu ... obično oni imaju dobru pesmu.
Jako mi je čudno što Hrvatska ne učestvuje. Kao, nemaju sredstava. Stisli se za kintu! Isto kao i Bugari.
By Kragi
Na ESC kanalu na YT-u, koji je objavio sinocne nastupe, Bojana vec ima preko 100000 pregleda dok ostali nisu dogurali ni do 10000 :klap:
Inace, cini mi se da je kostime radio Igor Todorovic, kako Duska rece sinoc.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708815#p2708815]KiWi napisao:[/url]Mađarska, Češka, Srbija ... to su mi trenutni favoriti.

CG standardno jadna pesma za ESC.
Rusija ima OK pesmu, ali mi se mnogo više sviđa remix koji sam juče našao na YT nego original.
Makedonija ima baš lošu pesmu ... obično oni imaju dobru pesmu.
Jako mi je čudno što Hrvatska ne učestvuje. Kao, nemaju sredstava. Stisli se za kintu! Isto kao i Bugari.
Daj link za rmx
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708817#p2708817]KiWi napisao:[/url]
[url=http://www.gej-srbija.com/forum/viewtopic.php?p=2708772#p2708772]*deni* napisao:[/url]Lepo su ovi naši upakovali, sredili numeru, Bojka ju je iznela sa potrebnom dozom energije, delovala je divlje, razuzdano, razulareno, tako da svaka čast. Sve je stvar pakovanja i šminke. :fancyklap:
Mene je po temperamentu i gabaritima asocirala na Daliborku našu ...
U pravu si. Poznajem Daliborku lično i baš tako i ona izgleda, kad se razulari.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne gledam ali ispratio sam da hejtaju curu bez potrebe. Ne vidim relaciju izmedju njene kilaze i pevanja. Ni Beth Ditto i Adele nisu nista manje gabaritima pa su uspesne. Ali dobro, Srbi su tu da seru po svemu sto ih moze predstaviti u boljem svetlu
Korisnikov avatar
By Madonna
volim kad moji drugari pljunu po djokovicu i kazu kako pacenici lece komplekse kroz njegov licni uspeh i da ne pobedjuje za njih vec za sebe, oni ne vide ni 1 evro od tih njegovih para.
a onda rezu vene kad je evrovizija i na sav glas hvale ucesnike koji nas predstavljaju evropi i svetu u dobrom svetlu
Korisnikov avatar
By Blady
Zadovoljna sam Bojanom.
Ja verujem da se malo stresirala, ali zena ima energiju
i glas
Korisnikov avatar
By Timothy
Ne kontam hejt za Bojanu, odličan glas, harizmatična je(za razliku od npr. Marije Šerifović, paralela) a pesma je ono pop zaraza što i treba za Evroviziju slati. Generalno nemam favorita....još, nisam nešto posebno pratio, Belgijanac je simpa, šteta pa ima smeće od pesme.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nema hejta, Bojka je simbol zdrave i zadrigle, raspojasano-raspevane Srbije. :srba: :kolo:
By Sixto
Ako nas usere opet ESC ko ce to da plati bogtijadan! :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
samo ce odloziti beograd na vodi i to je to
Korisnikov avatar
By V25
Ja bih i ovde citirao Kleopatru: "Vagate 148 kila".
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sad odgledah njen nastup prvi put. pre toga je cuo samo jednom na radiju, nesto se ne secam da je tako zvucala
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!