Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa ovo je prilika malim i siromasnim zemljama (o kojima izmedju evrovizija nista ne cujes) da se pokazu koliko su, zapravo, lepi, emotivni i talentovani, ali, eto, nisu imali srece u istoriji...
S druge strane, sto me jos vise nervira, su ove zapadne zemlje pretece, koje su prepune samopouzdanja i kojima satro evrovizija nista ne znaci, jer ne moraju nikom nista da dokazuju...
Korisnikov avatar
By gossip
svi komentarisu kako je bolja verzija na srpskom i slazem se
mada ok je i ovo i guess..
By Sixto
Joksimovicka je ove godine skurcala i to doooobrano!
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam
ali svi komentari iz drugih zemalja govore da je pesma bolja na srpskom
ovaj njen engleski je poprilicno nerazgovetan
Korisnikov avatar
By Mars
Lily Allen, "Fuck You".

I mora KAO web kamerom, jer svi ti obični ljudi koji KAO masovno uživaju u pesmi i snimaju se - niko kući nema profi opremu.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus

Knez za Montenegro sa pjesmom Adio.

Daniel Kajmakoski sa Autumn Leaves za Makedoniju.

Maraaya - Here for You za Sloveniju.
By Sixto
E na Sloveniju cu da potrosim 3din+pdv
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Kako god da prođe definitivno će biti ljetni mega hit. :jevrej:

Ove godine inače ima mnogo iznadprosječnih i zanimljivih pjesama. Nisam se tome nadao. Odavno nije bilo ni toliko izjednačenih favorita na kladionicama, obično se do sada izdvajala samo jedna pjesma a ove godine su to 3 ili čak 4. Ko god da pobijedi biće jako dobra evrovizija. :zastava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ranije sam sa uzbuđenjem pratio Eurosong, iščekivao i brojao dane do manifestacije. To je bilo u vreme kada su nas predstavljale formatirane zvezde sa serioznim kompozicijama - Doris, Novi fosili, Srebrna krila itd.
Ove Bojane, Nine i druge neformatirane zvezdice, što nas predstavljaju poslednjih godina, jako snižavaju moj interes za Eurosong. :ozbiljan:
By Kragi
Ja, po obicaju, znam samo nasu pesmu ali sam bas malo pre pogledao kvote a onda i preslusao Švedsku koja se najbolje kotira i ne svidja mi se baš. :neznam:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705733#p2705733]*deni* napisao:[/url]Ranije sam sa uzbuđenjem pratio Eurosong, iščekivao i brojao dane do manifestacije. To je bilo u vreme kada su nas predstavljale formatirane zvezde sa serioznim kompozicijama - Doris, Novi fosili, Srebrna krila itd.
Ove Bojane, Nine i druge neformatirane zvezdice, što nas predstavljaju poslednjih godina, jako snižavaju moj interes za Eurosong. :ozbiljan:
prepisujem...:srbin:

...što se same pesme tiče,jača je na srpskom,ali kao vrsni poznavalac engleskog,zar nije taj tekst više "naš"-misim ono razlikujem se od drugih i tako... :awesome:
By Kragi
Joj nem' pojma gde sam tacno gledao no sve vece svetske kladionice imaju kvote pa guglaj 'Eurosong 2015 odds' i lako ces naci.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Iz prvog polufinala u finale prošle:

1. Albanija
2. Jermenija
3. Belgija
4. Grčka
5. Estonija
6. Srbija
7. Mađarska
8. Rusija
9. Rumunija
10. Gruzija

Nisu se kvalifikovale:

1. Bjelorusija
2. Makedonija
3. Danska
4. Finska
5. Holandija
6. Moldavija
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Jeste, Belgija je fenomenalna bila.
Ali meni nešto Rusija legla večeras.

Oni efekti i njezina haljina... :drama:

Korisnikov avatar
By IriS
ova gruzijska pesma bi baš strava zvučala da ju je pevala neka ženkica sa moćnijim glasom... ova ima samo efektne oči :lol:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708739#p2708739]IriS napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708736#p2708736]Dr_Shortbus napisao:[/url]Rusija ubjedljivo najbolja u večerašnjem polufinalu! I pjesma i scenski nastup!
:hypno:

najbolji nastup je imala Belgija.
a najbolje pesme su albanska i naša. realno su najbolje i pevale
:lol:

Ok, da se vratimo posle kratkog predaha u program...

Holandija simpa pesmu, nije prosla... Albanija je frljala tu i tamo, nije joj legao live. Madjarska konacno da izadje iz mraka. Makedonija je bila pauza za pisanje. Grcka standardno grcki, nista spec. Estonija je bila pauza da jagoda ciniju operem i vratim se na trosed. Belgija... ok, ali sterilno. Jermenija... samo oni znaju sta su hteli reci. Rumunija... zzzzzzz. Moldavija... nidje veze. Finska, ok malo politicke korektnosti, dalje... Rusija, mama za sve njih veceras <3

Bojana... hmmm, Bojana...
Outfit krs, 4000 zaposlenih u RTS i ne moze da se osmisli nastup. One zastave improvizovane na garnisnama, toliko puta vidjeno... Finale i dosta joj. Ok ona to radi, al je zajebala ekipa oko nje.

Ali Koncita. Koncita je kraljica. Ima batak, jebe kevu, ima struk, lomi samo tako.

Utisak veceri Serif i sismisova krilca

Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!