- 27 Okt 2014, 11:57
Poraz je bio zaista jeziv, bio sam sokiran. Ali znajuci Serenu, znao sam da je finale sasvim druga prica. Savrsena osveta i fantastican nacin da se zavrsi sezona. Halep j eimala sansu da je eliminise iz grupne faze ad je izgubila od Ane u 2 seta, a ne u 3, ali je propustila svoju sansu. Serena siguran sam da nije bila zadovoljna sto je sudbina bila van njenih ruku, ali cini mi se da je pravda zadovoljena. Pravo finale je bilo polufinale protiv Karoline, brilijantan mec.
Inace pratim tenis vec 11 godina i Serena mi je uvek bila i uvek ce biti najveci favorit. Uz rizik da zvucim klise, ne bih mogao da zamislim svoj zivot da nema tenisa ili Serene u njemu. Zaista sam se nagledao svega, ali sam ostao tu uz sve uspone i padove. Izgledalo je da je svemu kraj 2011. godine kad je malo falilo da umre, ali nacin na koji se vratila za 275. mesta (u Avgustu 2011) na 1. mesto (Februar 2013) je spektakularan. Da sa 33 godine moze i dalje da dominira i da bude prva zaista govori o njenoj velicini. Uprkos 7 titula ove sezone, svestan sam da ova godina nosi sa sobom odredjene sumnje. Vidno je da joj je forma posustala u odnosu na 2012. i 2013. gde je prosto bila nepobediva (140 pobeda-4 poraza), ali niko ne moze da pobedi vreme. Videcemo sta ce biti sledece godine, ali se u tenisu nikad ne zna. U svakom slucaju, puno srece i pre svega zdravlja u 2015. i nadam se da moze da osvoji Gren Slem #19.