Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
pitanje je hoće li ga biti uopšte
Korisnikov avatar
By ManToy
Upravo. DAI koristi Denuvo zastitu sa kojom se krekeri (hi hi krekeri) bas muce. Meni se toliko igra da se razmisljam da cak i kupim original. Tuga...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Tu zaštitu su razvili neki krekeri preletači. Nije nenadjebiva, jer kontam da ništa nije i čak se priča po ćoškovima da su neki Kinezi uspeli da razbiju denuvo i da se krekovi polako pojavljuju. Ali.. ja nešto imam trip da ne samo što su unajmili bivše krekere da im prave krek, nego su i potplatili ove sadašnje da ne čačkaju mečku bar neko vreme (dok se dovoljno ljudi ne isfrustrira i kupi igru po full ceni). To je kompletno moj trip, mada nije nemoguće da je uprovo to ono što se desilo.

E, sad. Ja sam i pre nego je igra izašla bila skoro pa 90% odlučila da je kupim. Steam me razmazio i MMOovi me razmazili i totalno me mrzi da se smaram sa čekanjem i kasnijim pečovanjem i da li ću uspeti da nategnem DLC da radi kako treba ili ću se i oko toga smarati itd. Tako da s krekom ili bez kreka u doglednom periodu, ja igru kupujem tokom sledeće nedelje.
By Summer_time
se tripujem ili krek koji radi jos uvek nije izasao, skidao sam vec neka 4 puta razlicite varijante, pa te ne radi na osmici, pa ti treba origins...
jel radi ikom piratska, ako da koji vam operativni sistem, 7, 8, 8.1 ?
Korisnikov avatar
By ManToy
Ma ja sam na kraju kupio original. Mislim isplati se s obzirom da nije igra koju obrnes za dva-tri dana. Ja je igram oko pedesetak sati a to je otprilike oko pola igre. Poceo sam da je igram pre dvadesetak dana. I odlicna je naravno. Na pocetku je malo dosadna dok se prica ne razradi a onda idu besane noci uz Dragon Age. :D
Human Gay Mage u vezi sam sa Dorianom. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a zamisli da si zensko i da ne mozes da imas dorijana :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!