Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
tema za sve nas koji zale sto nisu veverice na juznoj hemisferi pa da mogu da spavaju do oktobra

cassandra pentaghast :love: obozavam njenu agresivnost, presrecan sam sto je ubacena kao lik kojim moze da se igra

od ove igre ocekujem mnogo, velike mape, pricu, komplikovanu politiku, dobre borbe, dobre skillove, jedino sto mislim da ce faliti je mogucnost da biras na cijoj ces strani da budes, sto je dvojka imala

sve u svemu, can't wait :love:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Filmski trejleri za igrice se trebaju zakonom zabraniti.

Demo or GTFO!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pazi, imaju jos trejlera, ovo je "gameplay trailer" :lol:

Meni je ok sto je filmski jer je ipak ovo treci nastavak jedne igre, a i bioware je u pitanju, oni su po meni savrsena gejming kompanija, ako je gameplay los onda je prica dovoljno jebena tako da ne brinem
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
takodje je jedva cekam :hyper:
ovog puta su imali vise vremena da naprave igru, tako da ne sumnjam da ce biti bolja od dvojke. isto ocekujem mnogo od ovog dela
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jedva čekam. Ali baš baš.. I čini mi se da su se baš potrudili da se opravdaju za brljotinu zvanu DA2. :hyper:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
E to bi bilo sasvim kul.

Malo Tom of Finland, molestache take on pederluk... :mario:

Slika

:lol:

Mada šta je sa onim skroz levim plavkanom, izgleda može i on?

Mada sve gledam da će biti onaj između ćele i patuljka

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
Jeeej :D Bas jedva cekam :) Ne znam ni sama koliko sam puta obrnula i kec i dvojku. Uz malo srece moci cu i da trojku zavrtim na ovoj mojoj raspadnutoj krntiji ^^
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637280#p2637280]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637272#p2637272]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Okej, još samo da im pederi nisu ružni i :love:
:lol:
Evo svih companiona http://i1-news.softpedia-static.com/ima ... 8816-2.jpg" target="_blank

Ako ovaj sa crnom kosom nije peder onda nista :lol:
http://www.dragonage.com/#!/en_US/news/ ... ile-dorian" target="_blank

Prorok Anhe... :hail:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa znao sam, cim vidis te brcice a la freddie mercury i ova druga slika sve je jasno :lol:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ja bih voleo kada bih mogao da igram ovaj deo, ali nazalost ova sklopocija od kompa tesko da bi mogla da ga pusti. A i ne bih ga bas odmah odigrao, cim izadje, sacekao bih da izadju svi DLC-ijevi pa onda krckao polako. Tako sam uradio sa dvojkom

off.:
Nego jel gledao neko ovo :D?

:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ gledao ja to, odlican uvod u karakter kasandre
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
The south is so charming and rustic. I love it to little pieces. :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
što ne znači da neće biti da se nađe van okvira origina.. :D
Korisnikov avatar
By Mage
Upravo sam presao! :D

Znaci nisam spavao, uzeo sam cak i deo godisnjeg jer sam znao da necu moci da radim :D

No, mogu da kazem da sam sve u svemu zadovoljan trojkom. BioWare se iskupio za dvojku to je sigurno, samo nekako mi kraj malo skrnav... Likovi su odlicni, prica je odlicna i skroz epic (slicnija kecu), medjutim kraj mi je malo neispunjujuci :( Nekako prica sve vodi ka nekom neverovatnom otkricu, fantasticnom kraju i nepredvidivom obrtu i onda... nista. Iako ima par interesantnih obrta na kraju, nekako sam kad sam zavrsio imao osecaj kao da jos nesto treba da se desi. Mislio sam... that´s it!? Mozda spremaju neku ekspanziju, videcemo...

No, sve u svemu, igra je fantasticna 8.5/10 moja ocena.

I gay romansa sa onim velikim rogatim qunarijem je bila fantasticna, obozavam tog lika! :lol: :pervert:
Korisnikov avatar
By elizevin
Sad cu malo da hejtujem ceo svet jer, cudna li cuda, raspala krntija ne moze da zavrti novi DAI :trebamisestoevrica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!