Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
windows phone zakon

iako su ga malo usrali jebem li im kevu
i ako ga dodatno zaseru neću više ni da imam telefon
Korisnikov avatar
By Blady
^ znaci i ti mislis da je dobar ulov?
Korisnikov avatar
By Madonna
za 150 evra svakako. al ne znam šta koristiš od aplikacija i koje spadaju u kategoriju ''bez ove ne mogu'' jer neke nedostaju, poput grindra pa je pederima to no no
Korisnikov avatar
By Blady
Ne nesto mnogo,
viber fejs i whats app, master cleaner i sms blokator trenutno jer ova nema bas neku memoriju, eventualno ako bi me jos nesto interesovalo..
kao sto rekoh, nisam neki fan napucanstine, ali cenim da ne koci kao glupi android, a to ne podnosim
grindr mi svakako ne treba :D
Korisnikov avatar
By Blady
Samsung
Galaxy Y Duos B5512
Sto se tice tel sa tastaturom, koji je android i ima tac skrin, nema bolji od ovog.
A sada cu morati da se naviknem da kucam bez tastature da bih bila u duhu sa vremenom :lol:
Inace mi je jako drag ovaj telefon, al jbga

Slika
By Aven
Blady, imaš ovdje iscrpniju recenziju.
Hvalimo
+Gorilla Glass zaštita
+Podrška za rad s rukavicama
+Kvaliteta izrade(spojeva)
+Fluidnost cijelog sustava.
+Prednja kamera
+Omjer cijena / značajke
+Najnoviji OS WP 8.1 + Denim
+Dual SIM

Nedostaci
– Odziv zaslona
– Nema Qi bežično punjenje
– Rezolucija videa
– Nedostatak Clear Black tehnologije
– Vidljivi otisci prstiju
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694859#p2694859]Blady napisao:[/url]Samsung
Galaxy Y Duos B5512
.. ufff.. pa da, Gingerbread, nije ni cudi sto koci.. pazi, ako vec uzimas novi fon, obrati paznju da ti se ne ponovi isto.

da, Lumia 535 ide na 8.1, ali mu je zato prozesor Snapdragon 200, sto je totalno suludo i jedno drugo gusi.. kao da u vrhunski top motor sipas najgore gorivo..
Microsoft se malo istripovao da ce zameniti Samsung i izbacuje mesecno po 50 modela koji su slabi i jeftini - Lumia je u Nemackoj trenutno najbolji brand zweithandy-a (da kazem zamenski iliti previse si kul za jedan fon)

a u Srbiji su svakako prenaduvane cene telefona, nikada ovde nista kupila ne bih.
Korisnikov avatar
By Blady
^Mislis da je puno 120e za ovaj fon?
Ja ga dobijam za toliko.
meni je bitno da fercera, a ne volim da dajem neke ogromne pare jer cu pre da kupim neku kameru nego tel od 500e

@Aven
Hvala, vec sam iscitala mnogo o tom tel. samo su me interesovali komentari gde ljudi poseduju takav fon i njihovo iskustvo.
Dakle korisnici windows telefona
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ma ne, svakako 120e nije. Ali svakako obratis paznju za sta ces ga koristiti, da ne dodjes u situaciju da sledece godine ti i taj bude prespor, pa onda opet trazis novi i tako u krug :)
Korisnikov avatar
By Blady
Pravilo kojeg se svakako ja nisam pridrzavala jeste da tehnologiju trebas cesce menjati, pa se mislim mozda sledece godine uzmem nekog jos boljeg krokodila :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sto bre mrzite android toliko :/ Meni bas jedino on odgovara.

Ja sam pre imao gingerbread. Umeo je tako ponekad zesce da zabode, pa moram bateriju da vadim kako bih ga restartovao na silu i normalno koristio. Sada sa jelly bean-om nisam imao apsolutno nikakvih problema. Jos sam koristio i launchere razne, (go ex/nova etc) ni sa njima nije kocio. Razmisljam da ga rutujem i stavim na lolipop, citam sve pozitivne komentare, niko se ne zali da nesto lose radi

Edit: lep je, tungi ^

Lici dosta na one m8/m9 na koji ja drkam :love:
Korisnikov avatar
By gossip
ovaj cu da bacim u djubre
uzimam neki sa prednjom kamerom!
Korisnikov avatar
By Blady
Pa nije da mrzim, zelim da probam nesto drugo.
A i nisam zadovoljna.. prosto tako..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
A ja sad kao serem zbog toga sto sam pokupila sa posla, a do prosle nedelje sam drkala Nokiu X6 i Symbian! Trebali su oni da mi uplacuju kredit, verovatno o niko vise na svetu ne koristi :lol: i onda sto je najgore, super je funkcionisalo sve, do velikog mrza pre par meseci kada se raspao, morala sam da uradim factory reset i onda mi je po prvi put trazi software update, koji jelte ne postoji :sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
edge je sranje.. S6 je divan, ali se plasim da je cela fama oko njega malo naduvana, jedva cekam da ga dobijemo i iskopamo ono najgore :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Berserker
Boly me kuratz shta prychate, ja i dalje imam najlepshy telefon...

Iako mu batrerija traje pola dana... :facepalm:
Iako ima samo jedan mali slabiji zvučnik... :facepalm:
Iako mu je osvetljenje ekrana izuzetno loše na suncu... :facepalm:
Iako mi je neophodna manja putna torba da bih ga smestio... :facepalm:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ni sa jednim (koje trenutno koristim) nisam oduševljena, ali svi nekako šljakaju
Korisnikov avatar
By dharmox
Kraj tolikih eksperata i meni nepoznatih termina čisto me sramota da predstavim mog ljubimca.
Erikson r320s, samo za telefoniranje i porukice.

Slika
Korisnikov avatar
By Berserker
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695401#p2695401]Blady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695024#p2695024]Berserker napisao:[/url]Boly me kuratz shta prychate, ja i dalje imam najlepshy telefon...

Iako mu batrerija traje pola dana... :facepalm:
Iako ima samo jedan mali slabiji zvučnik... :facepalm:
Iako mu je osvetljenje ekrana izuzetno loše na suncu... :facepalm:
Iako mi je neophodna manja putna torba da bih ga smestio... :facepalm:
tugara :lol:
Ali zašto ne mogu imati savršen telefon?! :drama:

Da, i još jedna zamerka - kamera nema blitz hahaha :facepalm:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!