- 19 Feb 2015, 20:56
Dva. no ne znam hocu li se setiti.
Sestrina bivsa, sestra i ja,
isle smo na intervju za neki posao, tj ja... secam se da je poslodavac sa kojim sam trebala da imam razgovor izgledao kao bryan hawn, ali je str8, i dok je trajao taj intervju on se sve vreme obracao sestrinoj bivsoj,a ne meni, koja sam zapravo tu i dosla zbog posla.
On se tako hvalisao, glumio nekog frajera, a ona flertovala sa njim, gde sam ja ispizdela, kao, wtf, ja bih trebala da pricam o tome. Mislim da sam mu nesto i rekla... itd
Drugi san
Krecemo, isto nas tri i prate nas neki blatnjavi cigani, i dok sam ja bezala od njih kako me ne bi uprljali, njih dve nestanu.
A da, nalazim se u nepoznatom gradu, i kao trazim njih dve i zeleznicku stanicu kako bi se vratili za Ns, prolazim kroz neke prolaze srecem razne ljude i skontam da nemam uopste para kod sebe.
Kako da platim kartu za voz?!
I u jednom momentu kada sam se kao priblizavala Z stanici, nadjem sestrinu torbu i novcanik, brzo pokupim to i naletim od te njene bivse na isto torbu, novcanik i kako sam podigla glavu na krovu od "elektrane" lezale su obe, mrtve.
Prilazi neki covek i govori mi, kao, kako ce on samo da prodje tuda, kako ga to ne zanima.. kao nije njegova stvar, ali to sve onako izgovara u strahu i zurbi.
Kada je prosao, ja nastavljam dalje i udjem u neku prodavnicu, a sve vreme osecam bes i tugu, uzimam sa postolja dva noza i idem redom i koljem ljude.
Od osobe do osobe i samo ih ubadam ubadam, dok se nije napravila gomila ljudi.. i tu se vec prekinuo san.
Obicno se ne secam, ali danas kada sam ustala, znala sam da ce dan biti ok.