Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Speculum Columbae
ne nego zato što me je, rečima iris, ovaj duet zatrovao i već tri meseca slušam skoro samo njega po ceo dan
i zato što kao i Asterija i Andronik i ja živim kroz mog dragog, pošto prolazimo kroz težak period odvojenosti
a kad se susretnemo pevaćemo ovaj duet
By Ulix
^
Da. Uvek mi je nedostajalo discipline za to. :drama:
By Ulix

Već sam postavljao ovaj klip, ali moram opet. Ne samo da je komad sjajan, nego ovi dvoje sviraju kao da su jedna osoba. :love:
By Speculum Columbae
Večeras konačno idem na premijerno izvođenje Mocartovog Milosrđa Tita,
to mi jest neka karmička nagrada za ovaj period koji je iza mene valjda.
Radujem se kao malo dete, to mi je omiljena Mocartova opera.

By Speculum Columbae
Jedva čekam ovo, Porpora i Mysliveček zvuče fantastično
ali posebno Porpora :>
nerazymem ZAŠXTO neko ne snimi celu Ifigeniju, poptuno fantastična opera je u pitanju:

By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694462#p2694462]Speculum Columbae napisao:[/url]Jedva čekam ovo, Porpora i Mysliveček zvuče fantastično
ali posebno Porpora :>
nerazymem ZAŠXTO neko ne snimi celu Ifigeniju, poptuno fantastična opera je u pitanju:

oky upravo sam čuo u celini Tu spietato non farai cader vittima i iz rezignirane zapitanosti prešao u stanje izliva krvi u mozak
ZAŠTO se gubi vreme na neke stvari u muzici trenutno, a ne snima Porpora i njegove opere u celini, v a n j e s v a k e p a m e t i
također, ozbiljno počxinjem da symljam da je Porporin orkestar mogao da izvodi ovako složene pasaže na violini kako stoji u tekstu, odnosno notama.
Kvartet iz drugog čina je 3 L O
By Ulix

Jutros me čeka video poruka od druga. Kao zakasneli rođendanski poklon, naučio je da svira celu 17. sonatu, snimio se i poslao mi. Ne mož' da ne voliš idiota. :love:
By Speculum Columbae
ovih grozotnih toplih dana kada me sunce toliko muči, i sama misao o ugodnom severnom vetru mi godi, a kamoli ovaj prelepi omot albuma posvećeg sublime repertoaru

Slika
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!