Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Nikako, pukla mi 2ka zub, ispala plomba, sa plombom i više od pola zuba, krezava sam sačuvaj bože, išla kod zubara, stavio lek i u poned. da odem da mi za to 100 evra to sredi. Taman kad za nešto sačuvam koji dinar ono ode u pm sve
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2687231#p2687231]Speculum Columbae napisao:[/url]samouništenje će morati da usledi yskoro
ILI
svanuće ove duge noći u kojy mi se žxiwot pretworio
a takođe sam primetio i da su svi ljudi za koje ne mislim da su yadni
isto pod uticajem mađije nere
a bogami zanimljiva je i konzistentnost pojave da najviše smisla za humor imam kada mi se život pretvara u pepeo.

evo i lypy aminuje :>
PRI TOM kilaža i frizura su mi INČIMEČ DŽIČELZ
Korisnikov avatar
By Trilian
Osim sto me pms drma ko sredovecnu zenu klimaks pa mi cas toplo cas hladno... nasla sam u 11h da jedem svinjske kolenice pa sad zeludac pokusava da to svari... pa mi je malo muka a onda sam opet malo gladna i tako na smenu
Korisnikov avatar
By Macan86
kako može da se oseća čovek koji je gripljiv čekao četiri ipo sata u ledenom hodniku,bez grejanja? divno se osećam...ako do sad nisam imao temperaturu sad ću da je dobijem...jebem ti ja ovo kad odeš kod lekara da se dokrajćiš u onoj promaji i vljagi
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Aven napisao:Nesposobno. Do dana današnjeg nisam naučila instalirati Windowse. :gubitnik:
Ubaciš disk. Restartuješ kompjuter. Enter. Next, next, next, next, next... Gotovo. :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
Bzvz... Ne volim kad ustanem a ono vec pola dana proslo... vec 2 a ja nisam ni doruckovala
Korisnikov avatar
By Neutron
Kao jedna od onih groznih motivacionih poruka/slicica...
Korisnikov avatar
By Blady
jednoruko :sigh:

jer mi je druga zavijena :/
  • 1
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!