Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
U cemu je stvar?

Reklama za neko pivo - tip i riba, vataju se pored kamiona sa tim pivom, i - Tanita Tikaram. Pesma od pre 15 godina.

Malopre, neko drugo pivo, radnju spota nisam primetio aliopet - neka tema iz filma Flashdance - od pre 20 godina!

U cemu je stvar?
Vraca se ta muzika a da ja ne znam?
Reditelj/producent/vlasnik pivare/njegova mama - voli bas tu stvar?
Neplacanje autorstva? Copyright? Copyleft??

Cudni izbori, a ja mislim da je u pitanju odsustvo kreativnosti.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Reklama za neko pivo - tip i riba, vataju se pored kamiona sa tim pivom, i - Tanita Tikaram. Pesma od pre 15 godina.
mene u toj reklami zbunjuje ona druga? devojka koja na kraju onako ispod oka pogleduje i uzima još dve flaše. Nekako izgleda kao Vidi ove pa?enike, va?are se, a ja i bez toga odnesoh dve flaše piva. Potpuno van zapleta.
Korisnikov avatar
By KiWi
U cemu je stvar?
Hvala ti Mars-e što si spomenuo ovo.. da ne znaš možda ta?no koja pesma od Tanite Tikaram?.. jaaaaako mi se sviða pesmica
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukiemene u toj reklami zbunjuje ona druga? devojka koja na kraju onako ispod oka pogleduje i uzima još dve flaše. Nekako izgleda kao Vidi ove pa?enike, va?are se, a ja i bez toga odnesoh dve flaše piva. Potpuno van zapleta.
Dramaturgije reklama odavno ne pokusavam da shvatim.

Mislim da je stvar u tome da se zbog tog nerazumevanja osecas glupo, ali da srecom po tebe (nas) postoji resenje-u vidu kupovine tog proizvoda, jer si onda, jel te-avtomatski pametan.

Sve reklame tipa - on nju znacajno gleda, ona se smesi, prodje neko treci, pas iz drugog plana naculji usi - a vetar pronese leprsavu svilenu maramu, u beskrajjjj.....

:doh:
Korisnikov avatar
By iJazz
Ta pesma je divna :love: ...
Korisnikov avatar
By Savitar
Pesma je super, reklama je bljak, ali mislim da sam skapirao poentu: dok ova jedna riba vata Micu Berica za guzu i odvraca mu paznju, DRUgA riba krade pivo... i onda ce njih dve da sednu pod neko drvo i da se site napiju Jelen piva... To je neka moja projekcija... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da, da... To je cesto korisceno resenje.

Doticni proizvod - pre svega i svakog drugog.

Kao kad Boris Pingovic ne ode na sprat da se kresne sa ribom ("Ponesi vino, gledala sam Seve!"), nego uzme flasu piva, sedne u fotelju i zabulji u tv...

Mozda zato sto je lik u reklami (ne Boris) u stvari gay, i sto se ne pali na tipicno zenske fetis atribute i garderobu razvucene po podu.

U tom slucaju kapiram sve!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
no, lepo odoste vi svi u offtopic, ?ak je Mars uspeo da izbegne da odgovori na pitanje koje je sam postavio. :puzzle:

stare pesme se koriste najverovatnije zbog isteklog copyrighta ili zbog manje cifre koja se plati za autorska prava. mada mi je ta cela pri?a jako sumljiva u zemlji Srbiji gde intelektualna svojina uglavnom nailazi na jalovo tlo.

zbog toga ja pijem Tuborg Green, koliko god Tanita bila Tanita i pesma zakon, Flashdance mi je nekako ipak bliži srcu. pogotovo na partijima.

:roll:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 2Q2Bstr8...?ak je Mars uspeo da izbegne da odgovori na pitanje koje je sam postavio. :puzzle:
Mars ne postavlja pitanja na koja ima odgovore.
Niti daje odgovore na pitanja koja postavlja.

To mi i nije tako tesko uspeti kako se tebi izgleda cini.
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
za reklamu zacina C >> bonie tyler - holding out for a hero

:meso: :palacinke: :dude:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Art DeCoCK

to je vrlo slatka jedna reklama
Korisnikov avatar
By Mars
DA, tacno. I ta. Ima nesto stvarno u tome...

Elem-mene nece neka reklama da opredeli za proizvod, pa makar stavili kao muzicku podlogu...ne znam. Klavirski konc. u b molu S.R.

Doduse MB ne bih pio bas zbog one dronfulje koja ga reklamira...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Art DeCoCK
to je vrlo slatka jedna reklama
ma teški plagijat filma Bandits i Cate Blanchet... :sranje:
Korisnikov avatar
By Gothrose

Doduse MB ne bih pio bas zbog one dronfulje koja ga reklamira...
Sad se ja malo vadim na tebe(Marsa)jer ovo nema veze sa muzikom i proizvodom ali je slicno tvom gledistu na MB pivo.Kad pomislim da sam ga pila pre nego sto sam videla reklame-bilo mi gotivna flasa kojoj se cep odvrce ko na "Lashkom"pivu... :zid:
No,sta htedoh reci-ja ne pijem 'Sinalco' pica iz principa jer su reklame sa sve decom&vrhunskim sportistima...Sve nesto u fazonu da ces biti bolji sportista ako pijes Si Sinalco koji je ako nista drugo nezdrav jer je to gazirano pice.
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by jukie
mene u toj reklami zbunjuje ona druga? devojka koja na kraju onako ispod oka pogleduje i uzima još dve flaše. Nekako izgleda kao Vidi ove pa?enike, va?are se, a ja i bez toga odnesoh dve flaše piva. Potpuno van zapleta.
Hmm,stao mi mozak.Jel' taj tip-vacaros-vozac i isporucioc Jelen piva?Onda je mozda fora da jedna pravi zid drugoj a da ta mazne 2 flase iz gajbe.A ispod oka gleda jer je fora uspela tj tip je naseo na mamac...
:lukavi:

Joj,sad videh,nisam obracala paznju-Savitar je vec napisao nesto slicno kao i ja sada.Mozda smo provalili u cemu je zaista fora-deal izmedju te dve ribe...Jedna maznjava a druga se zrtvuje da se vata a sve zbog Jelen piva...Hmmm
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gothrose
Hmm,stao mi mozak.Jel' taj tip-vacaros-vozac i isporucioc Jelen piva?Onda je mozda fora da jedna pravi zid drugoj a da ta mazne 2 flase iz gajbe.A ispod oka gleda jer je fora uspela tj tip je naseo na mamac...
Da, nego taj njen pogled je kao da gleda nekoga ko je žestok pa?enik, dno dna. Nekako mi ne ide za kraj reklame, prese?e fabulu.
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK

Malopre, neko drugo pivo, radnju spota nisam primetio aliopet - neka tema iz filma Flashdance - od pre 20 godina!

vid'o sam i ja tu reklamu. za tuborg green - stagod to bilo!
pesma iz pozadine je obrada Shandl - He's a dream (flashdance). tu obradu su odradili deep dish i nazvali je, bedno, flashdance.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by 2Q2Bstr8

stare pesme se koriste najverovatnije zbog isteklog copyrighta ili zbog manje cifre koja se plati za autorska prava. mada mi je ta cela pri?a jako sumljiva u zemlji Srbiji gde intelektualna svojina uglavnom nailazi na jalovo tlo.
Kada istiche copyright?
zbog toga ja pijem Tuborg Green, koliko god Tanita bila Tanita i pesma zakon, Flashdance mi je nekako ipak bliži srcu. pogotovo na partijima.
:roll:
hajde spasi me uzaludnog tumaranja po guglu i reci mi kako se zove tachno pesma iz Tuborga :)
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
unic0rn, citaj malo postove!
u prethodnom sam lepo napisao i kako se zove original i kako se zove obrada koja je koriscena u reklami.
:lood:
Korisnikov avatar
By unic0rn
aham, pa ja skinuo flashdance al nije to bash to :D
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
pravimo off al' 'ajde!

original:

izvodjac: shandl
pesma: He's a dream
album: flashdance

obrada:

izvodjac: deepdish
pesma: flashdance
album: /
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmm, pa nekako mi ovo ne upada u klasi?ne obrade. kao i Who Da Funk sa svojom stvari Sting Me Red... mada, aj sad cepidla?im najverovatnije. u svakom slu?aju je stvar fenomenalna!
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
reklama za grand aroma kafu,
muzika iz pozadine:
Ana Oxa - Bonna Con Te
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
hvala za info o pesmi 'TWIST IN MY SOBRIETY', nisam znao ko peva. Sinoc sam je nasao i skinuo. Diiiiiiiivna je. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!