Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno da radi, ima nova vlasnica.
Korisnikov avatar
By Carmilla
Bile moja devojka i ja u Nublu pre nekih nedelju dana. Poljubile se jedno dva puta, i tokom tog drugog poljupca prilazi konobar, nasloni se na nas sto i kaze ''Znate da je to ovde zabranjeno?!''. Posto sam bila sokirana od naglog prekida od strane njega, morao je da ponovi recenicu. Rekla sam ''OK'', ali me je jako kopkalo da saznam od kad i zasto, pa sam otisla da ga pitam. Ogovor je glasio ''Od februara i zato sto je ovo kafic i nije kulturno ljubiti se pred drugim ljudima'' (da naglasim da smo bile prilicno suzdrzane tokom poljupca). Onda sam ga pitala '' A da li bi bilo zabranjeno da se muska i zenska osoba ljube?''. Rekao je ''Da, naravno, ljudi gledaju''. Odgovorila sam mu da mislim da nikome nije silom pogled usmeren u nasem pravcu, on je na to odgovorio da je takva politika kafica. Zahvalila sam se na odgovoru i rekla da necemo vise dolaziti. Naravno da ne planiram da krocim tamo vise. Eto, samo da podelim ruzno iskustvo. Ne znam da li se jos nekome desilo slicno. Radovala sam se karaokama, ali nisam ih docekala (potrefila dane), i sad idemo u My Place, gde je OK, samo sto mi muzika tamo nije bas omiljena, kao sto nije bila ni u Yellow-u.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pederastični klabing u Novom Sadu se zaledio još 1998. godine i od tada ni korak napred, ni korak nazad. Svratišta za klozetirane pederke iz grada i okoline ( dolaze iz cele Vojvodine ), koje dočekaju vikend da u tom ograničenom prostoru na par sati izigravaju Karleuše i Sandre Afrike, dok su trezne dižu nosingere i viču kako su '' zauzete '' i kako ih seks ne zanima, a onda kad se naloču i kad im pred fajront dogori do nokata, pošto se zamišljeni princ nije pojavio, zaskaču bilo koga, ne bi li se ogrebale za preko potreban snošaj.
Preko dana eventualno otići na kaficu i pivo u My Place, to je u redu, ali noćni provod radije potražite u Beogradu, ili u inozemstvu. Ili u novosadskim parkovima, pošto je zvanični Novi Sad jedna okorela palanka, što je poražavajuće, ali je tako. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676069#p2676069]Carmilla napisao:[/url]Bile moja devojka i ja u Nublu pre nekih nedelju dana. Poljubile se jedno dva puta, i tokom tog drugog poljupca prilazi konobar, nasloni se na nas sto i kaze ''Znate da je to ovde zabranjeno?!''. Posto sam bila sokirana od naglog prekida od strane njega, morao je da ponovi recenicu. Rekla sam ''OK'', ali me je jako kopkalo da saznam od kad i zasto, pa sam otisla da ga pitam. Ogovor je glasio ''Od februara i zato sto je ovo kafic i nije kulturno ljubiti se pred drugim ljudima'' (da naglasim da smo bile prilicno suzdrzane tokom poljupca). Onda sam ga pitala '' A da li bi bilo zabranjeno da se muska i zenska osoba ljube?''. Rekao je ''Da, naravno, ljudi gledaju''. Odgovorila sam mu da mislim da nikome nije silom pogled usmeren u nasem pravcu, on je na to odgovorio da je takva politika kafica. Zahvalila sam se na odgovoru i rekla da necemo vise dolaziti. Naravno da ne planiram da krocim tamo vise. Eto, samo da podelim ruzno iskustvo. Ne znam da li se jos nekome desilo slicno. Radovala sam se karaokama, ali nisam ih docekala (potrefila dane), i sad idemo u My Place, gde je OK, samo sto mi muzika tamo nije bas omiljena, kao sto nije bila ni u Yellow-u.
Ovo nije prvi slučaj. Trebalo bi da se obratiš aktivistkinji Isidori Karišik, možeš je naći na Fejsbuku, ili ću ti ja dati njen broj telefona. :yes: Tome se mora stati na put.
Korisnikov avatar
By Carmilla
Ja bezim iz ove drzave za maksimum 2 godine. Idem negde gde cu imati pravo da ljubim koga hocu i gde hocu. Razocaranija sam nego sto sam bila, a mislila sam da to nije moguce. Tako da nisam zainteresovana da isterujem pravdu u Srbistanu. Samo im zelim da im propadne posao, s obzirom da im je makar 60% gostiju gej (po mojoj proceni :) ). Pa ako hoce da budu bas bas strejt kafic, srecno im bilo. Strejt ljudi mogu da biraju izmedju brdo kafica u NS, i mislim da je unosan posao koncentrisati se na odredjeni segment trzista - ljudi koji nemaju puno izbora kafica gde ne moraju da se kriju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, poštujem. Možeš li makar da se setiš tačnog datuma kada se to desilo i ta informacija će nam biti dovoljna. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Svakako ćemo ih posetiti ovih dana radi jednog ozbiljnog razgovora sa konobarima i vlasnicom.
Korisnikov avatar
By *deni*
I pošto sam sad popizdeo konačno na njih, jer ovo ne da nije prva, već je barem 20-ta pritužba na istu vrstu nedopustivog ponašanja, nije isključeno da ću im se pojaviti komplet trandžiran tamo, jebem im mater bezobraznu. :vatrica:
Korisnikov avatar
By Carmilla
Ostalim konobarima nije smetalo - nikad ranije nismo dozivele nista neugodno, ali njemu jeste. On je to vece dosao negde oko 20 ili 20:30 h, mislim.
Korisnikov avatar
By Timothy
Pa da, mislim da je to više do konobara a ne do politike kafiće, jer koliko znam ljudi su tamo baš komotni..
Korisnikov avatar
By Blady
I ja znam da su ljudi tamo komotni.

Ako je tako, to je bezveze.
U My Place kaficu je Friendly, LGBT i pet friendly, tako da, ko voli nek izvoli.
Korisnikov avatar
By cakana92
Da li neko moze da mi preporuci gde izaci cetvrtkom u NS? Posto mi je dejt sa jednom Novosadjankom juce prosao katastrofa, sad moram sama da upoznam NS i da se zabavim :D
Korisnikov avatar
By Blady
Idi u My Place, mislim da ima nesto tamo danas

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Užasna, malograđanska pseudoblaziranost i hronično neinventivna ponuda u tom '' My Place-u ''. Godinama isto - '' Muzika srca '', '' Vapaji pizde '', '' Dani mimoze '', '' Maksenbal '', '' Kerov kurac '' i tako u krug, godinama, decenijama. A u trošni wc - na vaćarenje s nogu, kad prigusti. :fist: Užasi malograđanske klozetiranosti i diskrecije. :bljak:
Jedino kad banu vikendom neke lude tetke iz prigradskih naselja, sa živopisnim njuškama i još živopisnijim frizurama, bude nešto zanimljivije za posmatrati i smejati se. :down:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kerova ima, bitno da njih ima, neke fensi pudle i druga proseravanja, to ima, a što nema osnovnih pića u ponudi, to nikom ništa. Dovedeš ugledne ljude, koji će tad i nikad više doći na takvo mesto, jer su poželeli da vide kako izgleda jedan gej bar u Novom Sadu, oni naruče točeno, crno pivo, krezubi konobar kaže - Nema. Dobro, onda svetlo točeno pivo. Nema ni to. More marš ! Pokupismo se i odosmo. PU ! Poserem ti se u gej bar.
Korisnikov avatar
By Blady
U redu Deni, ne moras vise ici tamo.
Taj lokal ne radi dugo, i masa je rastrzana.
Sigurno ce biti bolje, kada se vise bude razradilo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Teško će to da se razradi. Dupeta će da se razrade, to svakako, ali taj bar teško, sa takvim poslovanjem. Dok se ne vrati pederska mama, Olivera Olja Vrevezovski, kraljica među gej kafedžijama, neće biti bolje. :nono:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne secam se da je i ona nesto dobro poslovala cim ne postoji vise ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Postoji ona, živa i zdrava žena, samo što se trenutno ne bavi ugostiteljstvom, već politikom u Vojvođanskoj partiji.
Korisnikov avatar
By Blady
Znam, vidim da je cesto aktivna na fejsu.
No, ja nisam bila zadovoljna njenom uslugom dok je drzala ono u pasicevoj.
Korisnikov avatar
By *deni*
Blady, maco, pa ti si u vreme kad je ona to držala imala, brat-bratu, 13 godina.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, zato i nisam bila zadovoljna, jer sam jednom prilikom bila proterana odatle. Tj pustili su nas, naplatili nam ulaz, a onda smo iz nekog razloga, moja tadasnja devojka i ja bile proterane, posle tipa, sat dva.
I imala sam, ako se dobro secam, hm 16 godina.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa eto, 16, a ne 13, nije šija, neg' je vrat. :shok:
Bože, da smo znali da tako male devojčice zalaze u tu jazbinu, bio bi nas sigurno stid da se tako opsceno ponašamo tamo, kao što smo imali naviku često. Sramno.
Inače, zajednička karakteristika tih gej kafedžinica jeste ta da vole da izigravaju vrhovne poglavarke svoje male prćije i da sude i presuđuju ko je persona grata, a ko nije, kako ko treba da se ponaša i tako slične, seljačke fore uzrokovane običnom paranojom, autohomofobijom, malograđanštinom i nerealnim osećajem neke posebnosti i elitizma. Pih. :bljak:
A vole i da okupljaju oko sebe patetične, tugaljive i figure sumnjivog stepena mentalnog razvoja i svesti, od kojih prave klan svojih poslušnica i čankoliza. Bljutavštine i užasi malograđanskog, klozetiranog pederaja i lezbejštine. :bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!