Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Možda je pasivniji jer je vezan za onog idiota, ali ne pojavljuje se ništa ređe nego prethodne sezone.. Jedino u odnosu na prvu, ali sada ima mnogo više ljudi, mnogo se veće stvari dešavaju, centralna radnja se proširila sa Republičkog Grada na ceo svet, i podeljeno je vreme na mnogo više ljudi. A i Tim Avatar više nije zajedno..
Korisnikov avatar
By IriS
zato što je dovoljno dobra i bez seksa.
prvo gledaj Avatara
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa da, to sam i mislio. Nema ga puno u akciji, zbog onog retarda. A ti srklet ako mislis da gledas, prvo uzmi the last airbender-a. Taj deo je po meni malo cartoonastiji, dok je korra malo ozbiljnija, ali su povezani pa mora oba
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislim da ce i Mako i Korrasami sigurno da imaju svoj show down do kraja sezone.
Njihovi likovi definitivno nisu iskoristili svoj potencijal, pogotovu Korrasami,
there is a epic bitch still waiting inside of her.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671216#p2671216]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Eep!

Slika

Boulin je dosadan, ali zato ako je jedan od blizanaca. <3
he sweeet , ovo je jedini gay momenat u avatar univerzumu ever,
metalbenderi su definitivno jedan napredan narod. :hekla:
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2671392#p2671392]Srklet napisao:[/url]frend me nagovara da počnem gledati.
zašto u toj seriji nema seksa?
Iz istog razloga što ga nije bilo u Lutkomendiji ili Baltazaru.
I što rekoše ljudi, gledaj prov Avatar the Last Airbender inače ti ništa neće biti jasno. I po mom mišljenju nije cartoonastiji nego su protagonsiti mlađi. No dobro..
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Antibiotiče, ti si svestan da je Korasami slivenica od Kora i Asami? :lol:

Pa "cartoonastiji" samo jer su kod Kore krenuli da koriste elemente nekih tema bliže našoj stvarnosti kao što su šta znači jednakost, anarhizam i sada poslednje drugi svetski rat i izgradnja atomske bombe.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
holy SHIT
HOLYSHITHOLYSHITHOLYSHITHOLYSHIT
JA NEMAM SA KIM DA PRIČAM A NEĆU NIŠTA DA SPOJLUJEM

Koje su kurve teaserske, kako je divan kraj! :'(
Korisnikov avatar
By IriS
sad ću da odgledam pa da pričamo :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jutros na instagramu, dok je jos nisam odgledao, vidim komentar, What a gay episode. Literally. I tacno sam znao o cemu je rec. Vala bas Korvine, picke teaserske :sigh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
holy crap! kakav kraj! :iskolacen:

Serija ima izuzetne zenske karaktere, mozda kao nijedna animirana serija do sada, ali da ce otici ovako daleko tome se nisam nadao. Naravno da je ostavljeno za interpretaciju, ali hint je vise nego jasan, barem nama :tapse:

Poslednji razgovor Kore i Maka je takodje bio dirljiv momenat.

and yes, KRAJ! :rida:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ne odnosi se na grl+girl :P nego je malo preterano sa osecanjima ..ja jesam nezan decko ali mi avatar nije crtani za to
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa jel' ti too gay ili too preterano sa osecanjima? :?:

avatar je od samog starta (the last airbender) bio crtani koji se bavi osecanjima u samoj sredini svih odnosa u prici, stavise, svakim serijalom sve vise. stvarno ne razumem sta zelis reci.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
^ tako je :D

hocu da kazem da su ,za moj ukus, preterali sa osecanjima..i onako malo je sve nekako sareno i fairy tale-like
dakle radi se o povecanoj kolicini a ne o tome da pre nije bilo pa sad odjednom dodali
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Je li iko još misli kako je kulturno od poslednje eksplozije da ide samo niz ulicu, tako da svi ljudi koji su se sakrili u haustorima, su bili bezbedni? :D

Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
:iskolacen:
Cekaj malo, jel' ovaj 'alternativni kraj' sa poljupcem nesto sto su fanovi nekako uspeli da naprave ili su to stvarno napravili Michael/Brayan?!

Drago mi je da su to i oni oficijalno potvrdili, nema dileme, nema slobodnih interpretacija, barem sto se njih dvojice tice. Jedan vrlo jednostavan nenametljiv gest, a razlika toliko velika. Zamisljam da bez Korrasami shippinga kraj ne bi bio ni upola efektan koliko sada. Whata show!

Ono sto su ti homofobi odlucili da ignorisu je da se serija na njihovo opste zadoviljstvo zavrsila i hetreroseksualnim vencanjem jednog krajnje mizoginog lika i njegove 'robinje'.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Fanovi uspeli da urade.

Mizogin lik i njegova robinja? Ne. Jednostavno ne.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675086#p2675086]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Je li iko još misli kako je kulturno od poslednje eksplozije da ide samo niz ulicu, tako da svi ljudi koji su se sakrili u haustorima, su bili bezbedni? :D

Slika
Pa izgleda da ta spirit energija puca samo pravolinijski bez prelamanja :D
ili je mozda dobrocudna prema zivim organizmima,
ili bi nakon nekog vremena svi otkrili kako su ozraceni, sto bi dovelo do mutiranja u nekakve polu-spirit kreature, slicno kao u 'resident evil'...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Eeee, vidiš... duhovnoaktivna energija od osiromašenih loza.. :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675100#p2675100]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Fanovi uspeli da urade.
wow! :klap:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675100#p2675100]KorvinOdAmbera napisao:[/url]

Mizogin lik i njegova robinja? Ne. Jednostavno ne.
Homofobi koji su nezadovoljni krajem ipak imaju nesto s cim bi mogli da se 'identifikuju' (to relate) ako zele - u negativnom smislu receno, posto takav mindset moze tako nesto da interpretira na svoje opste zadovoljstvo u cilju 'protiv teze' na 'subverzivan gay kraj'.
Kao, sta se bunite, imate na kraju nesto sto je blize vasem shvatanju "normalnog" - dominatnog razmazenog lika - gospodara, i submisivne zene - sluskinje, koja ce sve uciniti za svog muskarca - bez obzira sto su u biti odnosi ta dva lika nesto komplikovaniji i specificniji, dovoljno je da se zacepe homofobna usta i u isto vreme naprave budalama.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
De me sad podseti, odmah mi nedostaje :ozbiljan:

Jos kad pomislim da novih delova nece biti..
Korisnikov avatar
By Vronski
Ja tek počeo da gledam :D Nedostaje mi Ang :((
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!