Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Nemam pojma gdje da stavim temu, ako i znam možda sam samo lijen. Uglavnom kakav je odnos vaših roditelja sa tehnologijom. Koliko su retardirani? :giggle:

Jesu u stanju upaliti kompjuter? Jel vas stalkaju po internetima? Znaju što je internet? :lol:

Mama sad nedavno nešto upitala da joj pomognem oko tv, pa bilo kakav oblik komounikacije je rezultirao s failom. Kao da na kineskom govorim. Ali ajde zna ga barem upaliti. S mobitelima je isto spektakularna, s vremenom je naučila kako upaliti mobitel, čak i fotografirati naokolo (čak!) ali poslati poruku, nema šanse.

Na kompjuter i ne ide, ne zna ga u biti uopće upaliti.

Stari zna nešto, mailovi, programi ajde. Ali neke stvari... primjerice guglanje, ispadne kao nuklerna fizika. To nekada traži mene, ali moram mu servirati odgovor u roku od nekih ajde pola minute. Ako je dulje od toga, odustane. <3

Ali zato je u stanju potrošiti dva tri sada skakanja i deranja na laptop i rađenja neke radnje a da zna zapravo da to tako neće ići. :radosnice: Uzaludno nerviranje.

Vaša iskustva?
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da je blenta otvorio ovakvu temu
ont: later
By Sixto
Caletu jos uvek govorim na nivou "onaj crveni iksic u skroz gornjem desnom uglu"... keva sticajem okolnosi tj. posla obrada teksta, skajp, internet i to je to.

Smartfon im je svevidece oko Sauronovo.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a pa nisu retardirani. nisu ni preterano zainteresovani da sad nešto usavršavaju C++ ali ide to fino, koriste šta im treba.
redovno srećem posledice next-next-next-finish ponašanja, sklonim, idemo dalje. koriste internet, svakodnevno.
nekad se cimamo kad pitaju zašto nešto ovako a ne onako ali tu nailazimo na drugi problem a to je da nemam baš osećaja da objasnim bilo kome bilo šta, realno ne znam ni šta sad pokušavam al' ajde.
Korisnikov avatar
By Mars
I ja mislim da tema postoji.

I da sam pisao: od tada je novo da je tablet tehnologija dovela do tehnoloske revolucije u kući, čije su se naznake videle u vreme pisanja tog posta.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Majka je bila profi surferka interneta. Imala je svoj fb nalog koji je samostalno koristila, ronjala je po vikipediji, youtube-u, nalazila serije i filmove koji joj se gledaju, sređivala dokumentaciju u word-u. :D Proganjala me po internetima, da. :D

A ćale je duduk, ne zna razliku između klika i duplog klika. :drama:
EDIT: Inače, ćale već 17 godina igra jednu istu igricu (Lines), i to je otprilike sve što zna.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673947#p2673947]Sixto napisao:[/url]Caletu jos uvek govorim na nivou "onaj crveni iksic u skroz gornjem desnom uglu"... keva sticajem okolnosi tj. posla obrada teksta, skajp, internet i to je to.

Smartfon im je svevidece oko Sauronovo.
Vidis kad se bolje setim, kad treba onda zna da se potrudi. Nasao je sajt kojim mi je pratio avion na putu za Australiju. Sedeo 14h ispred kompa ludak...
Korisnikov avatar
By gossip
doziveo sam pre neki dan da ja dozivam mamu da dodje da mi nesto pomogne a da mi ona odgovara da sacekam jer je na fejsu...obicno je bilo obrnuto :lol:

poslednjih godinu dana nisu znali nista
sada koriste internet,android i sl bez problema
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Operisani od tehnologiju

Keva zna samo na fejs da ode, ukljuci i iskljuci komp, dok je za caleta i to rocket science
By Kragi
Nezainteresovana je.
Pripada generaciji koja se druzila, informisala i radila bez neta pa je te neke navike manje vise zadrzala i danas.
Ne spijunira me jer smo odrasli i ozbiljni ljudi. Ili porodica, kako god.
Korisnikov avatar
By elizevin
Manje-vise su svi tech savvy. Ja i dalje resavam probleme, menjam windows i deinstaliram djubre koje se nakupi usled lenjosti, ali regularno se koristi tehnologija barem :)
Korisnikov avatar
By Mars
Mojima je tehnologija obogatila život.

Možda nije loše uložiti trud u tom smeru, iako na početku liči da nema potrebe, ili pokazuju određeni otpor.
Korisnikov avatar
By Neutron
Roditelji znaju da koriste telefon i komp. I nikada nisam morao da im objasnjavam, ono sto im je trebalo su sami ukapirali. Ali secam se kada je baba isla u bolnicu, pa sam morao da je naucim da koristi telefon. Pa to je bio pakao, bukvalno sam crtao sta i kada klikne. Bezuspesno. Nista nije ukapirala, vrhunac tehnologije za nju je mikser.
Korisnikov avatar
By Trilian
Generalno ih ne zanima... A kad su i iskazali zanimanje za kompjuter mamino zanimanje se zadrzalo na igranju igrica a tata je otisao u krajnost i postavljao mi takva pitanja da sam se pitala da li mozda misli da mu cerka studira ETF...
Sto se tice mobilnih telefona, tata je tu okej ali majka i dalje nema osecaj da poseduje mobilni telefon pa je u stanju da ga stavi negde i totalno zaboravi na njega
Korisnikov avatar
By bothways
Oboje imaju i vrlo koriste po smartfon. Kupili sebi i tablet, ali je završio kod mene. Svakodnevno koriste računar, za FB, igre, surfovanje. Totalno su moderni
By Aven
Otac se prilično dobro služi tehnologijom.
Njegovih milijun poslovnih funkcija zahtjevaju mobilnu i internet komunikaciju.

Majka je pak izgubljen slučaj i uopće je ne interesira da napravi nešto po tom pitanju. U ono vrijeme dok se još koristio video-rekorder, nacrtala sam joj u bilježnicu shemu daljinskog upravljača i upute kako da mi stavi snimati seriju koju sam tada pobožno pratila. Sama nisam bila u mogućnosti jer sam otišla na more. Zvala sam ju nakon par dana da ju pitam snima li mi seriju, a ona će:

Da, da. Sve ti je snimljeno. Zvala sam Tomislava (susjeda) pa ti on svaki dan dolazi snimati.

Takva je danas i sa SMS porukama. Zna čitati, ali uvijek zove nekog da joj napiše.
Ja NEĆU jer sam joj i za mob sve nacrtala u bilježnicu. :durenje:

Korištenje kompa je nepostojeće. Zna samo isključiti kabel iz struje. :'D
Korisnikov avatar
By mOwbid
koriste svakodnevno.. malo su hardcore
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven napisao:Zvala sam Tomislava (susjeda) pa ti on svaki dan dolazi snimati.
:lol: <3

---
Mama mi je jednom u panici uletila, već sam mislio da se nešto ozbiljno dogodilo, kad ono... dobila je poruku na mobitel. Morala je natrag nešto napisati i poslati to. Nije bila u stanju to sama uraditi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!