Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
da sam se vracao iz provoda i da mi je iskocio killer clown iz AHS
sreca pa me sestra probudila :D
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661810#p2661810]Rosmersholm napisao:[/url]Sanjao sam da treba da vodim i dirigujem jednu operu i da mi je glavni kontralt Hys, ali umesto da radim sa solistima i orkestrom na partituri, ja sam se sve vreme svađao sa njom.
:krezavi:

a ladno si zapamtio da sam ka., mora da sam negde napisala.

ot

danima ne mogu da se setim nijednog sna, i mislim da je tako i bolje.

Eto sad sam ga urekla, ima nocas da me smaraju snovi.
Korisnikov avatar
By Mars
DA sam iznenada, neplanirano, u sred noći u Parizu. I to u nekom ambijentu koji ne prepoznaš iz prve nego postepeno, preko detalja... da li jeste, da li nije...ma da li je moguce, pa ovo je... pa ja sam...Jeste!

O kakve sreće.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sanjala sam skoro da me je neko odveo kod doktora, ona me kao tu pregleda i daje mi neki serum u maloj bocici. E, na bocici 'ladno pise 'serum protiv tuge' (jesam bila tuzna to vece) i oni to meni daju, infuzija tamo amo... Izlazim ja iz bolnice, drugacija sam, friz, fizicki izgled, ali kao kapiram, mogu da promenim sve, ali ne onako kako se osecam... lol...
Korisnikov avatar
By mOwbid
bili smo na nekoj žurci...sledeći dan se budim u zatvoru. u ogromnoj sobi sa njih 7-8 i mužjačić naravno (šta god). preskakali smo neku reku (?)
bilo je fino, baš.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
na prepad me je poljubio saša kovačević koji je zapravo radio kao domar u jednoj fabrici/magacinu gde sam ja kao svratila da pokupim nešto dok sam pokušavala da pola vršca zajedno sa mojom babom proteram kroz tunele iznad kojih šiba voda na sigurno jer se u gradu odvijao neki rat oko kukuruza :ozbiljan:
By barni
Dosta sam sanjao ovih dana, te takozvane lucidne snove, po nekoliko za noc
Oduvek sa sanjao snove u kojima sam sam. Tj sve sto se desava sam sam u tome, nekako od mene se sve ocekivalo i pored svih okolo.
Vise nije tako, ima jos neko.
Vidim ga pricamo, pored mene je uvek kao covek je al ne znam lik, verujem mu kao nekom koga znam oduvek.
Sa njim letim, trcim.Vodi me.
Pomaze mi nesto.
U jednom snu smo povratili to sto nam je ukradeno, leteli smo brzo.
Taj lopov je pokusao uzeti to ali nije uspeo bili smo brzi.To je svetlelo poput sijalice veliko kao lopta za decu.
Neko vece smo napustali moju kucu, on me ceka ispred i kao cudi se sta to radim, vratim se u nju da zatvorim sve prozore, da neko ne udje, ne pokrade je, uzmem nesto za nas dvojicu za put da imamo, za jelo.Zakljucam vrata kuce i hocu da kljuc zakopam u zemlju ispred da se vratim jednom ponovo.
Kako sam hteo to da uradim probudio sam se.
Znam da nazad nema.
By barni
Ne postoji proslost Zvonki to je istina
Dok god trazis sutra ti imas juce, izmedju ta dva ti si zarobljen
Izmedju onoga sto si uradio i onoga sto zelis, tu robujes
I tako iznova dok ne uhvatis trenutak da razumes to
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
već drugi treći put u nekih nedelju dana sanjam da sa devojkom nailazim na neko ranjeno lane i kao aj da ga ponesemo žao nam da ostavimo i kad ga uzmem ona se izgubi negde a meni kao ostane da ga čuvam i ja se sve motam oko njega da ga zbrinjavam ali mi nestane uvek iz vida pa ga onda ja tako tražim ostatak sna i pokušavam da se setim gde je i sve vreme brinem da li je dobro

san drugi: da sam bila u liftu i išla negde na 5. ili 6. sprat u nekom tržnom centru i ta kabina lifta je izletela skroz kroz krov kao nije stala na zadnji sprat pa smo tako padali sa te visine i onda smo pali na ulicu ali usporeno nekako pa sam ga namestila da lepo sleti i kad sam izašla iz lifta držala sam onaj aparat što ubaciš parice pa dobiješ žvake ili neke loptice sa igračkom šta je već bilo

ništa ne razumem.
By barni
Stalno ti dajem neke savete a nisi mi ih trazila, ne valja mi to
Izvini
Evo jos ovo cu ti reci,
Zapisuj snove u svesku, vreme kad si se probudila i ne lupaj glavu sta znace
Jednom ces upoznati nekoga ko ce ti malo pripomoci oko tumacenja i sve ces sama rastumaciti jer to i mozes samo ti odraditi, al kad budes spremna :)
Korisnikov avatar
By Hellas
secam se samo dela gde sam razocarano gledala u stopala jer mi je i druga carapa busna tj palac je probio

bogat zivot, pun desavanja, nema sta :lol:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Da sam ja zvonila na vrata stana a da je sestra spavala i trebala da mi otvori, međutim ja sam u stvari spavala a ona je zvonila 10 min na interfon dok ja nisam provalila :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa sve najgore

da sam išla nešto u vš sa curom i da nas srela žena koja me rodila i da je naravno napravila haos pa sam se svađala sa njom i možda se čak malo i potukla ne sećam se
da mi je bivša cimerka napravila jebenu žurku u stanu, jer je zadržala ključ, dok sam ja spavala jer spavam sa čepićima pa ne čujem maltene ništa iz drugih soba i onda sam pokušavala da isteram te ljude napolje jer kasnim na predavanje i niko nije hteo da izađe samo ta cimerka i njena cura
da mi se profesorka engleskog jako zamerila što sam zakasnila na predavanje i da će mi to praviti mnogo problema kad dođe do zaključivanja ocene
da mi je devojka uzela neki kamion što je bio parkiran kao da vozi iz zezanja i slupala se u autobus pa je krenula policija da nas juri i ja joj rekla da vozi tu blizu do parka pa ćemo tu da im pobegnemo da je ne uhvate i ona vozi i dođe tu i izađemo mi i ona nekako uspe da pobegne a ja zaglavim u zatvoru i onda sam tako blejala tamo u čekaonici kao i odjednom videla neku tablu sa mojim rukopisom tamo i kao rekla e pa sećam se kad sam ovo pisala i probudim se
a ne sećam se šta sam pisala ali bilo je nešto verovatno iz nekog ranijeg sna

e, i sad ti pored svega toga čim se probudiš treba još da preživiš i dan sa bar pola takvih svađa :sigh:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Da mi je pas pao sa krova neke zgrade jer nisam stigla da ga uhvatim na vreme.

Kad tad nisam umrla, nikad necu :placko:
Korisnikov avatar
By gossip
radim u nekom naucnom timu i sa kolegama istrazujemo pecinu
i posle nekgo vremena primetimo da nam je kolega nestao
ja se izdvajam od ostalih i idem da ga trazim
u daljini cujem neke ritualne zvukove i idem ka njima
nailazim na kolegu koji mumla neke reci i pise po steni(izvodi ritual)
ja ga pitam da li mu je dobro i prilazim mu
on se okrece sa monstruoznom facom i skace na mene

tu sam se probudio

mogu da reziram horore :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Brdo košmara, smrt, pogibija, horore, majku, prabivšeg...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da je keva wc solju iz kupatila premestila u dvoriste i da sam tako srao na sred dvorista a ljudi sa ulice prolaze i bulje. cak i neki gosti dosli i moji postavili tu oko mene sto i stolice i tako svi sedeli i zezali se dok ja serem. pa sam onda reko kevi da mi glupo da ovako kenjam a onda uzela neko cebe i stavila ga preko mene i rekla "evo sad se ne vidis"
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672671#p2672671]Anhedonie napisao:[/url]da je keva wc solju iz kupatila premestila u dvoriste i da sam tako srao na sred dvorista a ljudi sa ulice prolaze i bulje. cak i neki gosti dosli i moji postavili tu oko mene sto i stolice i tako svi sedeli i zezali se dok ja serem. pa sam onda reko kevi da mi glupo da ovako kenjam a onda uzela neko cebe i stavila ga preko mene i rekla "evo sad se ne vidis"
:lol:

Sjajno!
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!