Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ wtf maro bodu nas u vene cekamo po ustanovama isto ne jedemo slatko turururu

da nismo bolesne od istih bolesti :lol:
to bi bilo smesno isto koliko i zalosno ali vise zalosno def

mono mene jebe vec nedeljama a od pocetka septembra jurila da vidim koji k je sa mnom a doktori em mrzovoljni em olicenje standardnog imbecila pa mozes misliti

+ nisam smotala dugo niti mogu da se vratim na ples u skorije vreme ekvivalentno umirem
Korisnikov avatar
By Hys.
pa koliko znam mono nije tesko dijagnostikovati, ili gresim ...? ah, da, Srbija.

Sa mnom ne znaju sta je jos uvek, al eto dobicu konacno rezultate svih briseva u Batutu, so I got that going for me, which is nice.
Korisnikov avatar
By Hys.
jbt ovo je jako tesko gledati :krezavi:

I naravno da su me kljukali - skoro 2 kutije hemomicina pa skoro 2 kutije marocena nista antibiogram jer su mikrobiolozi tamo nesposobni da nadju ista. Srecom, transaminaze su mi dobre.

mada, kod mene su redovni bronhitisi i logicno je bilo da je viroza koja je dovela do bronhitisa jer uvek je bilo tako do sad

al ocigledno nije (samo) to

Najsmesnije mi je bilo sto sam bila sva srecna sto sam konacno dobila uput za batut. Ajme, kako se prioriteti srece menjaju :lol:
ospamox, augmentin, panklav s probiotik

a pored toga beviplex, tonsilostren, tantum verde, propolis kapi, septolete plus

+ injekcije dexason i penicilin

i evo 5. nedelja i nisam mrdnula od kuce. osim na eho i kontrolu, ajd i to je bilo nesto

hah da, u potpunosti te shvatam i saosecam se jer je ovim slepcima trebalo mesec dana da utvrde sta je, meni je bila neophodna samo tacna dijagnoza i pucala bih duge od srece

jos su nase doce samo doce u bolnici, van nje se ponasaju kao da nisu kad zatrebaju u kriticnoj situaciji nekog prolaznika svaka cast
Korisnikov avatar
By Hys.
opa bato

bas te jebase na suvo!

kod mene je problematicno sto i dalje imam low grade fever i povisen crp i fibrinogen sto znaci da postoji negde neko zariste.

i ladno mi je lekarka opste prakse a ne pulmolog kod koje idem na kontrolu u ponedeljak dala uput za sve briseve, ova na izvestajima samo trazi jedno

a ona me vodila kad sam prosle dine zavrsila u bolnici i inace je savestan lekar ocigledno ne voli da trazi laboratoriju van svoje maticne kuce. Srecom, kad je ova iz DZ rekla da je pulomolog pomenula da ce me slati na infektivnu ako i dalje imam temp, lepo mi napisala upute.

Jbt mene najvise nervira sto ja moram da se igram diplomatije, istrazivanja i doktora - kako ljudi koji su stariji, mozda manje edukovani, ili jednostavno nespremni za nas jebeni sistem - sve je to jako strasno.

Da, kod tebe je zajebano sto si zarazna kapiram i sto moras mirovati. Ja se osecam ok sem tog umora uvece kad se popne na 37. Ali isto 4 nedelje nigde sem do radnje jer osecam grizu savesti da se ponasam normalno a jos uvek ne znam sta mi je.
u njesra cico, ali da svakako postoji zariste i treba definitivno istraziti to bolje ako se moze bar malcice uzdati u nase dragocene iscelitelje

znas i sama vec da bi pozeljan bio veliki unos tecnosti u vidu cajeva i naravno izvori samih vitamina tj sveze voce, kao i znojenje koji mnogi praktikuju kako bi brze bolje spustili temperaturu.

ja nikad nisam bila za lekove, pa sam uvek isla sve prirodnim putem ali mislim da je febricet donekle i okej, kontam deluje bar neko vreme ali nisam toliko upucena u sinteticki nacin.

jea, uvece je najgori talas. uglavnom ti je prioritetno mirovanje tj odmaranje u svakom slucaju da te ne zadesi jos koje sranje s potencijalom da bude kriticno, a otkrice se sta je cim dobijes te nalaze.

a sto se nasih lekara tice, ne brini sve to ce to narod p o m l a t i t i amin

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
ajme slike :lol:

ovako niska temperatura se ne spusta, tek kad je 38 sa 5. tokom dana je normalna, uvece ode na 37 sa 1. Al ja sam hipotermicna, normalna mi je niza temperatura te osecam.

Videcemo sta je :-) Kad smo vec ovako babasto opskrbile temu svojim dijagnozama :krezavi:

of - jbt ti imas 17 godina, zaboravih, a ja malopre citam na wiki simptome mono kod "adults"

:3
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Jos uvek sam tuzna i razmisljam previse. To traje vec nekoliko dana, verovatno cu poludeti dok ne prestane...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
paranoik jebeni. jako sam sklona deluzijama u poslednje vreme i nikako da odem na neku terapiju, a ove realne stvari oko kojih stvarno treba da se cimam se samo vremenom gomilaju i postaju ozbiljnije jer sam ja u fazonu šta, faks? šta, izbošće me? pff koga to boli kurac snaći ću se mene zanima da mi vi mene kažete gdi ima jeftina kavurma čvarci mene to brine jutros

:nope:
}••••••••••••••••••••••••••••{
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
→→→курчина←←←
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
}••••••••••••••••••••••••••••{
Korisnikov avatar
By Horcrux
Katastrofa. Ne mogu vise stvarno. Roditelji me konstantno ucenjuju, prete i kontrolisu. Stvarno ne znam kako psihicki da se izborim, ovo traje vec 14 meseci uz prekide. Da sam stariji i da imam posao, boleo bi me kurac iskreno. Ako hoces da prihvatis, super, ako neces, ko te jebe. Prevazisao sam odavno potrebu da ih zadovoljim ili da ih stavljam ispred sebe. Medjutim, u potpunosti zavisim od njih i to je dodatni pritisak da trpim sve sto mi rade. Kapiram da smaram sa ovom temom, ali zaista cu poludeti.
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667583#p2667583]svemirskimajmun napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667490#p2667490]Horcrux napisao:[/url] Roditelji me konstantno ucenjuju, prete i kontrolisu.
ko ih jebe
Tako bih i ja razmisljao da nemaju pristup svim mojim drustvenim mrezama, da ne stampaju moje razgovore sa fejsbuka i da ne unajmljuju ljude koji me prate po Beogradu (kapiram da ovo zvuci kao bullshit). Psihoticno se ponasaju. Govore mi fazon gde sam bio u odredjeno vreme ili sta sam pisao i kome. Stvarno su se stvari odmakle kontroli (mada bile su nenormalne od samog pocetka, da se ne vracam na price o policiji, pretresanju hard diska, testovima na drogu i polne bolesti itd.)
Korisnikov avatar
By Hys.
^ hoksi kako ti jbt hakuju naloge?
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!