Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

By Aven
Tri snažne žene koje su ostavile značajan utisak na mene:

Mirela, operna pjevačica, prof. pjevanja (rock akademija)

Mladenka, znanstvenica, prof. biološke psihologije (psihologija)

Gordana, prof. matematike (ekonomija i management)

Istinski autoriteti koji vole i vjeruju u to što rade, svoju profesiju imaju u 'malom prstu', vrlo brzo skeniraju kapacitete grupe i pojedinca, odlično prenose znanje drugima i omiljene su među studentima. One nemaju problema s uspostavnom discipline. Kad uđu u predavaonicu, ljudi se instant smire i slušaju. :hypno:

Uz to su Mladenka i Gordana vrlo skromne osobe, a to izrazito cijenim kod (takvih) ljudi.

Kad sam se zahvalila Gordani što sam zbog njenih predavanja jako zavoljela matematiku i posljedično nevjerojatnom brzinom napredovala u tom području, odgovorila je: Ja samo radim svoj posao. :)

Uz to, ona mi ima najbolji stil odjevanja što se tiče žena kojima sam bila okružena. Gotovo svaki njen outfit bih mogla staviti u topic "Fotografije odevnih kombinacija koje su nam predivne". :D
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585269#p2585269]Over the rainbow napisao:[/url]osoba koja je vedrog duha, dobrog raspolozenja i ona osoba koja (barem meni je to najvaznije) optimisticki gleda na sve sto joj se dogadja/sto vidi oko sebe.
Lijepe osobine koje dobro funkcioniraju kad su uparene s (emocionalnom) zrelošću, stručnošću i mogućnošću profesionalnog odmaka. :)

U suprotnom bi takvi ljudi mogli brzo emocionalno sagorijeti i/ili doživljavati teško/preosobno tuđu nemogućnost da konstruktivno implementiraju u svoj život (akademski/privatni) ono što im se pruža. Treba prihvatiti da se ljudima može dati i pomoći tek onoliko koliko to sami žele i dozvole. Posebno mladim ljudima koji tek traže svoj identitet i pored obrazovanja upijaju još milijun stvari sa strane.

Nda, kao što su rijetki ljudi sposobni biti dobri roditelji, tako su i rijetki sposobni biti dobri profesori. Za obje "profesije" je ključna zrelost i kvalitetno balansiranje profesionalne i pedagoške dimenzije. I naravno - ljubaf. U suprotnom bi te funkcije mogli obavljati i roboti, koji bi, za razliku od ljudi s manjkavim znanjem, metodama transfera ter krnjavim egom, barem bili tehnički nepogrešivi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!