Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Ma kakvo crno zimovanje?!
Edit: bazen u Kg-u i topla voda + podno grejanje i vruce plocice da bos mozes da hodas a stakleni 'zid' te deli od -20 spoljasnje temperature :love:

Koja je idealna kombinacija dva muskarca tj gay para po onim podelama na osnovu fizickog izgleda? Znaci npr. - medved & tvink ili tatica i gym rat ili nesto osmo. Idealna po tebi razume se ...
By alexandermagic
Marijan je muscle bear.

Jedino se ne mogu zamislit sa klincem, bilo kakve konstitucije ili ne daj bože twinkom. Nikad nisam ni mogao.

Što se tiče ostalih, nek biraju što i kako žele.

Q: Kako kontroliraš napade bijesa ?
By Kragi
Pa ne znam. Nesto ja to sam sa sobom. Sve redji su a pitanje je i koliko ih kontrolisem u smislu da dam sebi pravo i da pobesnim. Mislim da je ponekad dobro da ljudi oko tebe vide i kakav si kad si besan. :kafa:

sto bi rek'o gossip 'isto' :D
ustvari, umoran sam i mozak mi ne radi ali ajd da probam:

jesu li ti cudni izlasci od ponoci pa do jutra? Koliko cesto izlazis tako ili tada? Sta je sa onima u 'pristojnijem terminu' narocito sada, zimi, kada je mrak vec u 5 popodne? Koliko ti prija i sta ti vise prija - izlazak od ponoci ili neki termin oko 21:00 recimo?
(
Korisnikov avatar
By gossip
a ja samo napisem isto u takvim situacijama ^

nisu mi cudni
volim oba tipa izlaska
sve zavisi od situacije
mada vise preferiram ove do zore
jos ako je leto :love:

francuski ili spanski?
By Kragi
Pa sve najgore. Generalno ne volim udomljavanje 'divljih' zivotinja kao ni ubijanje iz zadovoljstva. Mada ne mogu da generalizujem jer znam neke koji drze golubove koji opet slobodno lete i vrate se u kavez. :neznam:

u cemu je fora kod muslimana sa onim sto bi kod hriscana bila crnina ili neki dress code na sahrani? neki nose belo i sto bas belo a opet neki (cini mi se turci) crno? :zanimame:
By alexandermagic
Kodeks koji se mora ispoštovati: na sahranu idu samo muškarci, lijes nose četvorica, mrtvac se prethodno brzo kupa, stavlja mu se vata u anus i usta, zamata u bijeli čaršaf ... Pokop treba obaviti čim prije. Zabranjeno je glasno naricanje, udaranje o prsa i sl. stvari.

Do četrdesetnice, netko od ukućana treba da iščita cijeli Kuran, to namijeni preminulom, ili ode u medresu i plati da to obavi neki od polaznika iste. Na groblje se ide petkom, nikad se ne sjeda na ili pored, čuči se ili stoji, uz nazivanje selama.

Glede odijevanja i boja tkanina nema propisanog pravila, sve dok je to pristojno.

Q: Koliko puta ti je prvobitno odvratna osoba postala simpa ?
Korisnikov avatar
By Flarea
Mnogo puta.

Sa kim bi sve od trenutno ulogovanih forumasa otisao/la na kafu/pice?
Korisnikov avatar
By Trilian
Sa hys, scout, korvinom, halfjack i zgubom

Kojoj licnosti se divis?
Korisnikov avatar
By zguba_91
^ aaaaaaaaaaaaaw :D next time cemo se bolje organizovatiii :*

osobama koje su danas bile zive kjnige na sajmu.

koliko ti je trenutno hladno?
Korisnikov avatar
By Trilian
Hocemo, hocemo...posto od vojvodine znam samo ns ne bi bilo lose da je upoznam malo bolje i odem jos severnije ;) :*

Ni najmanje...cak i sedim pored otvorenog prozora...

Koju knjigu si poslednju kupio/la?
Korisnikov avatar
By Hys.
Verovatno neku za poklon, knjige retko kupujem ove godine a imam odlicnu biblioteku u kraju + net

Kako prihvatas stvari koje ne mozes da promenis (npr zivis u Srbiji. take ur pick od stvari koje ne mozes da promenis)?
By Kragi
Aha, znaci boja nije bitna niti se bilo sta vezuje za nju u ovom slucaju. Pa ne, gledam npr ozaloscene iz Srebrenice i sve zene manje vise nose belo, bele marame na grobovima a onda vidim sahranu u nekoj random turskoj seriji i vidim u crnom pa mi nista nije bilo jasno. :neznam:

Uglavnom se ne opterecujem stvarima koje ne mogu da promenim. Prihvarim ih kakve jesu jer je trosenje vremena na nesto na sta ne mozes da utices skroz bespotrebno. A tek sto ne mogu i nisam jedan od onih koji za bilo sta kuka ...

Kako biste voleli da vas sahrane? :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
Neka me kremiraju i prospe pepeo u vetar
Kakvu muziku bi zeleo\la da pustaju na sahrani?
By alexandermagic
Kragi, glede majki iz Srebrenice ... Ne bih se nikad rugao takvom bolu, ali dosta se tu stvari radi koje potpadaju pod širk i kufr, a što je zabranjeno Islamom. No, boje su nebitne kako rekoh.

---

E ti.

Q: Što je ono što te trenutno jako okupira i prioritetno ti je da bude realizirano ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Zdravlje, ne samo moje.
Da li si nekad bio/la na dijeti duze od dva meseca?
Korisnikov avatar
By Trilian
Uvek...ambalaza je nebitna

Ko te najvise nervira?
By Aven
Otac i svi slični njemu.

Sjećaš li se broja mobitela neke svoje bivše velike ljubavi?
By alexandermagic
:lol:

Pa uistinu sam zavolio samo jednom, tako da tu nema mjesta prebiranju po memoriji. Znam mu broj, a i povremeno moram da ga gledam i kontaktiram iz nekih poslovnih razloga. Trudim se da mu svaki susret bude pakao.

Q: Gdje bi htjela bit sad ?
Korisnikov avatar
By Hys.
U zdravijem telu, u kafani sa nekoliko dragih ljudi, ispred mene belo vino jer nazalos sam se odrekla piva neko vreme.

Ti?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
u nekoj kolibi u sred sume, da je prolece, da sam bez neta i bilo kakve mreze, bez ljudi, sa punim friziderom torti i sladoleda, i sa gomilom muzike na lapu i kilo vutre.

fino pitanje, isto
By Speculum Columbae
Da živim kao vodeni trol na dnu fjorda, ili zaleđen ispod spitsbergena dans un abîme affreux.
Isto, stvarno lijepo pitanje?
Korisnikov avatar
By Hys.
U trisomu.

Isto?

potpuni off

macor se posrao ko slon. povraticu.
By Aven
U Zagrebu.

Ist...

...eklo je vrijeme.

Od 24 sata koliko traje dan, koliko sati bi proveli spavajući, koliko radeći, a koliko zabavljajući se?
By alexandermagic
5h spavanja, 5-6h zabavljanja, uključujući i jelo, seks, trening; ostalo rad.

Kakav si vozač ?
By Aven
Suvozači su uglavnom rekli da se osjećaju sigurno sa mnom pa vjerujem da sam dobar.
Veći dio godine. :bush:

Pitanje za vozače :diskriminacija: - kad bi vam bilo zabranjeno voziti 3 mjeseca zbog prelaska na crveno, bi li poštovali tu zabranu?
By Kragi
Bih, jer sam vozac koji maltene ne vozi. :D Mada bih sigurno i ovako iako mi se ne bi moglo desiti da svesno prodjem na crveno. :neto:

Sta biste posetili/da vidite u Evropi a da jos niste?
  • 1
  • 693
  • 694
  • 695
  • 696
  • 697
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!