Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni je cica gorio omiljena lektira, ne znam zasto je svi hejtujete :nerd:
poenta lektira je da pokriju sto vise pravaca i stilova i da iz svake kombinacije uzmu najociglednijeg predstavnika, sto rade relativno ok.
ne mozes da kazes da je npr, cekajuci godoa "gore" od gorskog vijenca jer su to babe i zabe, neuporedivo je u kontekstu koji je za lektire bitan.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Da idemo po lakoci i zanimljivosti, nikad knjizevnost ne bi opstala...zasto bi se neko mucio sa Foknerom kad moze "sjajnog" Koelja.
Korisnikov avatar
By Trilian
^
O prevodima bolje da ne pricamo. Ponekad pomislim da nase prevodioce, bilo da su filmovi/serije ili knjige u pitanju, tuku da prevode, a ne da ih placaju.

Ne znam ko je napisao ali slazem se da Dikensa treba uvesti i malo naucne fantastike.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Neko je napisao kako bi izbacivao Crnjanskog, Cosica itd..ja se ne slazem...to su pisci koji su ostavili veliki uticaj u nasoj knjizevnosti...
Mladja sestra mi je rekla da su njima dozvolili da menjaju dve knjige obavezne literature za knjige po njihovom izboru...zavrsilo se tako sto su pricali o knjigama Alimpicke i one Vesne Dedic...haos
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!