Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
OK, ovde je oluja i utronjala sam se totalno. zivim u kuci koja 300 posto nema gromobran, i malopre je na par sekundi nestalo struje. seva i grmi svaki cas, dajte sto vise distrakcija, klipovi pesme sta god

ili neki predlog sta se radi kad je oluja a sami ste kuci
By Sixto
Izgase se elektricni uredjaji jer ako dekne ostaces i bez crepa, i bez rogova,a i bez tehnike! :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
nisam sigurna da imam crep :nesiguran:

e a ako dekne mislim jebes tekniku, gde cu ja?
By Sixto
Ako dekne neces iamti krov, a lakse je bar uz net nemati krov! :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
gledaj da ti sto vise tehnike bude pogaseno(ako ne i sve)
upali neku svecu i citaj knjigu :)

u svakom slucaju zavidim ti...hocu ja kisu i grmljavinu :sigh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
gledam the dark knight... gotham atmosfera :D i dalje seva... ako opiči opiči, otvorila sam vince što sam dobila na poklon... daklem uzdravlje
By alexandermagic
Zamisli da si glavna protagonistica nekog horora, štrecaj se na svaki zvuk, isprekidano diši, osvrći se oko sebe, oživi svaki strah iz djetinjstva - dok ti ne dosadi, a onda zemi neku knjigu i čitaj dok ne zaspiš. :awesome:

EDIT: Aha, aha, već si našla modus za prevazilaženje situejšn.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Prigodni soundtrack :snob:

Inače, ja si mogu staviti nyan cat i to mi se može vrtiti satima, ali to sam ja.
Korisnikov avatar
By 2kune
jeste li svjesni da je tema sve do sada prošla brez ikakvih asocijacija na hrvatećo-srbskeće odnošaje iz nedavne prošlosti? ja sam baš ponosan na tu i takvu oluju... :snob:
fino se izgase električni aparatići, zapali se svijeća petrolejka (prave šterike su uvijek bile skupe i po tome prepoznajete novi film od starog) i uživa se u prapraprabakinom grimoaru koji se čuva upravo za takve prilike...
a što se munjah tiče, tu nema nikakve garancije... možda možeš da se omotaš izolir trakom kad osjetiš da ti se kosa diže od statičkog elektriciteta... ali mislim da ne buš imala vremena... :potapsava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!