Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Sixto
Pa dobro... malo Beth Ditto tripozna ali je od Karleuse svakako trideset spratova vise...
glas ima, ali je vaznije da pesma bude dobra ili scenski nastup upecatljiv. ali drago mi je da bar ucestvujemo sledece godine.

p.s. kako da postavim video a da se vidi u postu? meni izlazi samo link, cak i kad pritisnem youtube
Pa super, Irska i Britanija ce nam dati neki poen, mozda neka skandinavska zemlja plus komsije te ako udje u finale onda ce biti medju poslednjima.
Bojana je divna, lepo peva, slatka, sarmantna, harizmaticna ali krajnje nepragmatican izbor jer je ES takmicenje a ako vec saljes nekoga onda je cilj sto bolje se plasirati tj. pobediti.
Znaci brate idemo Zeksi Joksi stil, etno, malo Turci, malo Grci, malo turbo folk. Da se primi masa, dijaspora i ostali. :D Ova to nece pevati.
Ja bih poslao Nevenu Bozovic :hyper:
Korisnikov avatar
By Mars
Marko Kon i Jelena Tomašević u duetu, prateći vokali One 3 od prošle godine.... i za još jednog ima mesta na sceni, jel da..neka balerina, neki scenski pokret, tako nešto.

Edit: i, molim vas da ne zanemarimo Barbara Dex Award...mislim, tu smo standardno dobri, visoko se plasiramo i cesto pobedjujemo, ali ne zivi se od stare slave.
By sodara
Ju kako je debela .... pa nece valjda ona da ide pa da ceo svet misli da smo svi takvi neumereni u jelu kuku
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bojana je super, ima energiju, ima glas, ali ako budu svirali neku-jazzie-feel-good pesmicu tesko da ce pobediti ili cak upasti u finale. Znaci, nema sumnje da ce ona to odlicno izvesti, samo treba mocna pesma! Bilo bi stvarno dobro da za promenu ovaj put bude otpevana na engleskom :ozbiljan:
Off

Ako cemo realno, nema sta da pomisle apropo gojaznosti prosecnog Srbina. Ja jedva da znam muskarca 35+ koji nema stomak i kojem jedina fizicka aktivnost nije zderanje svinjskog pecenja i rostilja po slavama i ostalim proslavama.
Cak i zvanicni podaci pokazuju da je preko 50% stanovnistva gojazno, da veliki udeo kalorija i energije uzimamo iz masti, ribu jedemo jednom mesecno ili nikad za razliku od pomenute svinjetine a voce je skoro pa misaona imenica. (:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/500859 ... krompirima" target="_blank
Korisnikov avatar
By bern
OT :awesome:
djevojka super pjeva, što da ne...

a može i karleuša.

ja navijam za neku amazonku podvrste stoja ili seka godinama, ali trt :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!