Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By luckyone
Nekako mi se cini da nisam ubo podforum,ali meh... :lood: :D

DakleM,zeleo bih da se preselim u Bg,ceka me intervju za posao sledece nedelje(prvi je bio juce)...E sad,ono sto mene zanima jesu troskovi :) Koliko novca mesecno trosite za hranu?Za koliko moze da se nadje pristojna soba(sa sve dazbinama)?Da li je bolje traziti stan sa gasom ili parnim grejanjem :D ?
Naravno,luksuziranje tipa stan od 100 kvadrata,kavijar za dorucak,rucak i veceru i sl bas i ne dolazi u obzir :D
By alexandermagic
1. Po nekoj mojoj procjeni treba ti minimalno između 350 i 450 eura mjesečno, mada su neki dečkići na forumu pisali da mogu funkcionirati i sa manjom sumom, što je za poštovanje. Pronađi temu i kontaktiraj ih da ti pojasne kako. Btw, kavijar je precijenjen i nikad mi neće bit jasno da netko svojevoljno daje novac da bi ga kušao, bio slabijeg ili boljeg kvaliteta. :ozbiljan:

Evo je: http://www.gay-serbia.com/forum/nemoguc ... 51166.html" target="_blank

2. Možeš se preselit kod gossipa, pa ćeš uvijek imati topao krevet i nešto slatko, a što bi ti opet spustilo troškove života i vrtoglavo povećalo mogućnost za dobijanje dijabetesa i viška kilograma.
Heh, mawo se shalim.
By luckyone
Hvala na odgovoru :) !
Vidim,svuda se pominju razlicite cifre :S
Anyone else?
Ne znam gossipa,but that sounds good o.O :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!